Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

evet nişan demicem nişan dedim geçen birine 100 dedi sadce türbana o kadar gereksiz bence =) sonra annemin sürekli gittiği bi kuaför var orayla konuştum oraya gidicem kaydirigubbakcemile2 inşallah bende çok beğenirim ya dua edin bana bugün 59 günler su gibi geçiyor ramazanı saymazsak 29 =)

bak benim ablamda kapalı
saçı makyajı manükür ve kaşı dahil 85 TL yaptırmış gayette başarılıydı
fazla para verme

aynen öyle vermeye niyetim yok bıton para haketmiyor zaten bazıları o kadar paraları =) inşallah istediğim gibi olur dua edin bana canım boshayallersmile

olur canım olur şimdiden kötü seylere şartlandsırma kendini
güzel düşün güzel olsun yerimseniben

su gibi geçiyor valla 57 =) cumartesi keselerimi alıcam yapıcam haftayada davetiyeleri halledicem inşallah zemuszemus ama ben kıyafetimi çok özledim ya :))

yaaa ben kese yapmıycammmm eyvahedigeldismile hem sen nasıl yapmayı dusunuyosunboshayallersmile

ŞEKER GİBİ İKİ YANINDAN BÜZMELİ KESELER VAR ONLARDAN ALIP İÇİNE LAVANTA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÜSTLERİNEDE PAPATYALAR :kedi: YAPINCA RESMİNİ KOYARIM CANIM GÜZEL OLUYOR AMA HAYIRLISIYLA Bİ ALALIM =) BU ARADA KONUMUZUN BAŞLIĞIMI DEĞİŞMİŞ BANAMI ÖYLE GELDİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…