Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bizim gündüz olcak canım 1 ile 5 arası sonradan gezmeye vakit olsun =) okullar açılıyor ertesi gün uzaktan gelen misafirlerimiz olcak dönüşte sıkıntı olmasın diye gündüz oldu iyimi oldu kötümü bilmiyorum boshayallersmile

gayet dusunceli bir davranıs ıyı yapmıssın
ben oyle dusunmedım nasılsa okul acılmıs oluyor herkez rahat rahat gelır opuyorumnanaktan

bi benmi başladım hazırlıklara ne kadar meraklıymışım gitmeye :kedi:

ya bende meraklıyım ama benim nişanım nisanda olcaktı ertelendi eylüle ondan sonra bende bi rahatlık oluştu bende daha çok mobilya araştırma durumları söz konusu işte ev dekorasyonu falan ve nişanımdansa kınama yoğunlaştım ben ama kıyafet önerilerine hayır demem evde yapacağım için nişanımda ne giysem bilemedim şöyle kibar şık bişeyler arıyorum bende böylekaydirigubbakcemile2

ben kabarık almadım nişanlığımı sevmiyorum öyle sade ama şık bir abiye aldım pullu falan zemuszemus en zorda kıyafet secmek sanırım ALLAH yardımcın olsun boshayallersmile

kızlar benimde nişanım eylül'ün 26 sında olucak salonda yapıcaz yemekli filan, bende yavaş yavaş hazırlıklara başladım kıyafet bakıyorum bu aralar ama kafam çok karşık bana bir fikir verin lütfen, sizce nişanlığımı kabarık giysem yoksa düz mü? açıkçası benim gönlüm düz sade bi kıyafet giymekten yana, ama istediğimide bulamadım şimdi gelelim yardım konusuna: 1.si sade bi kıyafet giysem salonda olur mu? 2. si şöle hem şık hemde sade bişeyi nerden bulabilirim, cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler:)

sıcaklarda insanın birşey yapası gelmiyor ya yerimde sayıyorum bu sıralar sende varmı yeni birşeyler kaydirigubbakcemile2

sıcaklarda insanın birşey yapası gelmiyor ya yerimde sayıyorum bu sıralar sende varmı yeni birşeyler kaydirigubbakcemile2

BENDE BİŞEY YOK HEPSİ BİTTİ
SADECE ONLARIN BANA ALACAKLARI VAR ONUN ICINDE HAFTA BANA ALMAYA GIDICEZZZZkaydirigubbakcemile2
erkek tarafı sana aldımııı:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…