Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İŞTE NE SADE NE ABARTI BENIM ELBİSEM =) BENİM GÖRÜMCEM İMAJ DANIŞMANIM kaydirigubbakcemile3
eveeeeettt bende eylülde nişanlanıcam kısmetse bayram sonrası
bende onun için senin nerden aldığını merak ettim ne sade ne abartı model :)
güzel bi seçim bence de
güle güle giy canım
beni çok güzeldi bi ara artık bacaklarım titremeye başlamısdııı ama cok güzeldi sonradan anladım kı hıc telaş yapacak bırsey yokmuş...
ya bende ıstıyorum nısanlanmak ..benım olayım eylulude gecebılır kızlar moralım sıfır abbam hala gelsınler vs demedı ( ne guzel ramazandan once nısan olur dıye dusunmustum cunku ben evde ıstıyorum ama nerde daha ısteme bıle olmadı ( ımkansız artık ramazandan once olması eylulde olucagı bıle mechul banada dua edın nolur
Geçer bu günler canım sabırlı ol ve dua et sadece. Peki abin falan sormuyormu ne yapıcaz ne edicez diye
HOŞGELDİİN MLKMST ARAMZA a.s.
umarım geçer güzelim sabır ve dua zaten başka yapıcak bişey yok onuda yapıyoruz .ama bazen ınsan patlıyo .canım abim hıc bırsey sormadı sormuyo bende gıdıp bısey dıyemem ayıp olur artık.babmla konustuk gecen gun .benı ona verıcekler orada hem fıkırız ama zaman yok ortada gelsınler vs demıyo soktalarmıs neyın soku bu ya ınsan once dusunur sonra olumlu yada olumsuz kararını bıldırır :bızımkı once okeyı verdı sonra da dusunmeye cekıldı babm ıcın konusuyorum .abıme cok sınırlıyım zaten hep onun yuzunden boyle oldu .onun tepkısı babmıda etkıledı .ama bana davranıs acısından normale dondulerde ortada bu konuyla ılgılı bı durum yok cok sınır bozucu ya neyı beklıyoruz anlamıyorum sebebnı bılsem onada razıyım .töbe yaa...
sizde dua edin nolur kızlar aklınıza geldıkce lutfen:Saruboceq:boshayallersmile
hoşbulduuummmm:kedi: eylülde olcak benim nişanda ama tam tarih yok evde olcak zaten daha kıyafetim falan belli değil daha başlamadım hazırlıklara moda giremedim ben yazdanmıdır nedirbayanssulusmile
aslında evet telas yapıcak hiç birşey yok ama heyecandan başka birşey değil ki zaten oda olması lazım bir kere oluyor böyle şeyler oohh sen kurtulmuşsuun ALLAH bizlerede nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
bi benmi başladım hazırlıklara ne kadar meraklıymışım gitmeye :kedi:
yok yok birtek sen degıl bende basladım ama zaten 20 gün sonra ramazan bu dönemdede fazla bırsey yapamayız kı oyuzden ben basladım
salonumu tuttum ,davetiye mi bastırdım,damat bohcasını hazırladım
galıba ben senden daha meraklıyımmm :kedi:
tatlı telas bunlar her bırı ayrı guzelll :1hug: