madem söz bende ben nişanımda kese yada herhangi birsey dagıtmıycamm
oyuzden sepetede gerek yokyada dagıtsam mı ne dersınııızzz
ayrıca hoşgeldin snede terrar elbiseni en kısa zamanda görmek istiyoruz
konuklara bir jest bence dağıt =) boshayallersmile
ama nasıl yapıcamm bilmiyorummm
yardımcı olman lazım bana hemde ben nısan yastıgı mı aldımm yastıkla sepetin aynı
olması gerekmez miii yardımcı olm banaaaaaaa lütfenn
52157yastığın ne renk beyazmı beyaz tüylü sepetler var illa bir olcak diye birşey yok uyumlu olsun yeter bayanssulusmile
kese içinde çarşıda satılyor içini dolduruyorsun büzüyorsun çok kolay ve çok basit =)
keselerimin resmini bulamadım ama böyle oluyor canım bak
[ı]
[ı]
günaydınnn canımmm naber nasılsınnn
keselerin içine ne konuluyorduu =))[/ı]
hamd olsun iyiyim canım sen naslsın =)
istedğini koyabilirsin ben lavanta koydum boncuk koyabilirsin kurumuş güller koyabilirsin zevke göre kaydirigubbakcemile2
çok şukur bende ıyıyımmm
hmmm bı bakıyımm zamanım kalırsa bunlarıda yapıcamm
bide topikleri gezerken okudum masalara minik kalpler yıldızlar nazar boncukları koysak nasıl olr ? millet çantasını koyar pat diye masaya önemsemizmi sence fikir ver canım
Bencede alır millet cantaya atar onuuu
gerek yokkk bencee
seni bilmem ama ben oyle bısey yapmayı dusunmuyorumm
walla masalarda öyle aksesuarlar çok hoş duruyor ama insanlar genelde çantalarını masaya koyuyor ve o görüntü bozuluyor. ama bana kalırsa nazar boncuğu minik süslerden azar azar olsun. herkes beğenir ve sende istediğin gib iyapmış olursun.
ama görüntü çok güzel olur bence aammmann ya dikkt etsinler biraz gelenlerde hevesim kursağımda kaldı :gitme:
olsun belkıde kımse almaz zaten onların malıyetı ne kadardır kı
koy ıstersennn
maliyeti 0 =) pc'de yapıcam yazıcıdan çıkarıtıcam kesicem o kadar nazar boncuklarına para verilir verilirse
o zaman hazırlar bence cok guzel olurrr
madem printerden çıkış alıp yapacaksın arka kısmınada senin ve nişanlının ismini tarihi yaz. masalara istediğin gibi koy. gelenler alıp götürse bile onlara sizden ufak bir anı olarak kalır. çok hoş bir görüntü olacağı konusunda fikrimi tekrar ediyorum. maliyeti olmayak birşeyse yap. hem içinde de kalmamış olur. ayrıca masanın o hoşluğpunu bozmamak için insanlar çantalarını koymazlar belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?