Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KONUŞTUM Bİ KAÇ YERLE İNŞALLAH GÜZEL OLUCAK :sm_cool:

inş. :Saruboceq: nişan için aklımda birsürü şey almak var ama bu sıralar çok masrafımız olmuş diye pek alamıyorum o sıkıyor canımı ne yapsam alsam da allah bereketini verir inş. mı desem ne yapsam yaa stresteyim herşey çok çok güzel olsun istiyorum sonuçtada böyle sıkıntıya giriyorumsenağlama bana teselliü veriin ne diyorsunuz fikrinizi söyuleyin nolur((

sıkma canını dua et allah herseyın hayırlısını versın verdıgı zaman önemli olan bu akannehir

çok stres yapma stres yaptıkça daha çok stres olur sakin olmaya çalış yavaş yavaş herşey olur RABB'imin izniyle sabırlı ol sadece herşey bi anda olsun isteme

Allahım kızlara bakk herşeyi halletmeye başlamışlar bitiriyorlar bilee ben daha hiç bişeye başlamadımm ben yandım kızlar benim herşey hızlı gelişicekk allah yardımcım olsun..Eylül 19 isteme-söz haftasıı pazar da nişan :1shok: ee isteme olmadan hiçbişeye kalkışılamayacağı için ölee duruyoruzz hakkımızda hayırlısı inş sizee allh kolaylıklar versinnn

amin sanadaaaa

aramıza hoşgeldiin a.s. bence ufaktan ufaktan başla çok zor işler yetiştiremezsin =) ALLAH yardımcımız olsun hepimizin inşallah boshayallersmile

Hoşbuldum canımm :)
Bizim nişana daha var tatlım okulum olduğu için 1sene sonra falan olucak nişan. artık bi adım atalım dedik araları uzun olucak ama napalımm kısmett opuyorumnanaktan

sıkma canını dua et allah herseyın hayırlısını versın verdıgı zaman önemli olan bu akannehir

çok stres yapma stres yaptıkça daha çok stres olur sakin olmaya çalış yavaş yavaş herşey olur RABB'imin izniyle sabırlı ol sadece herşey bi anda olsun isteme

haklısınız inş. rabbim herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:
bu arada kılzar nişan alışverişlerinizi falan yaptı mı herkes acaba benim alışveriş falan yapıldı nişan elbisem ayakkabım herşey hazır kuaför de belli zaten ufak tefek şeyler kaldı onlarıda hallettim mi inşallah tamamdır hihoyyyt

BENİMDE HERŞEYİM TAMAM Bİ DAMAT BOHÇASI KALDI ONUDA UFAKTAN UFAKTAN YAPIYORUZ

bendede birtek bana yapılacak bohca kaldı o kadar
süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…