Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canimbende bugün adet oldum doktora gitmedim bundan sonra da bi zaman gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan olsun inşallah canimm😍🥰😘
En iyisini yapmışsın canım bazen ara vermek gerekiyor doktora arka arkaya gidince insan bunalıyor. İnşallah hepimizin çok uğraşmadan olur 🙏🏻🧡

Kizlar merhaba . Birşey soracam . Ben kürtaj olmadığım için düşükten sonra kanama kesilince cinsel hayatına kaldığım yerden devam edebilirmisim doktor öyle dedi. Hamilelik ihtimali düşükten sonra yüksekmiş . Bende pcos var çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım biliyorsunuz. Doktor 4 ay körün dedi ama ben korunmak istemiyorum belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım diye . Tanıdıklarım da düşük yapmış korunmamislar hamile kalmışlar hemen . Korunsam mi korunmasam mi bilemedim 🙄

Kızlar merhaba ekimde ilaç kullanmamıştım ama çatlatma iğnesi olmuştum birlikte beklemiştik sizle ve benim olumsuz olmuştu.

Ben bu ay ilk defa ilaç desteği aldım femara+ovitrelle kullandım. İğne gününü saymazsak 13. Gün yani dün test yaptım çizgi görünce kan verdim 24 çıktı değerim. Bugün 14. Gün tekrar kaset test yaptım biraz koyulaşmış. Artık yarın kan testi verip artış takip edicem. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim ☺️

Bezgininsan Bezgininsan canım çok üzüldüm kaybın için. Ben haziranda düşük yaptım fakat benim içeride çok pıhtı olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ona rağmen doktorum kürtaj sonrası ilk adeti gör sonra korunma dedi.

Sen kendiniz hazır hissediyorsan sakın 3 ay korunma. Boşuna zaman kaybı zaten hemen hamile kalamıyoruz. Ben çok araştırdım başka doktorlara da sordum 3 ay bekleme kafası eski kafa biraz. Sen kürtaj bile olmamışsın bekleyecek bir şey yok bence.

Kızlar merhaba ekimde ilaç kullanmamıştım ama çatlatma iğnesi olmuştum birlikte beklemiştik sizle ve benim olumsuz olmuştu.

Ben bu ay ilk defa ilaç desteği aldım femara+ovitrelle kullandım. İğne gününü saymazsak 13. Gün yani dün test yaptım çizgi görünce kan verdim 24 çıktı değerim. Bugün 14. Gün tekrar kaset test yaptım biraz koyulaşmış. Artık yarın kan testi verip artış takip edicem. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim ☺️

Bezgininsan Bezgininsan canım çok üzüldüm kaybın için. Ben haziranda düşük yaptım fakat benim içeride çok pıhtı olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ona rağmen doktorum kürtaj sonrası ilk adeti gör sonra korunma dedi.

Sen kendiniz hazır hissediyorsan sakın 3 ay korunma. Boşuna zaman kaybı zaten hemen hamile kalamıyoruz. Ben çok araştırdım başka doktorlara da sordum 3 ay bekleme kafası eski kafa biraz. Sen kürtaj bile olmamışsın bekleyecek bir şey yok bence.
Canım senin adına çok sevindim tebrik ederim. Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın 🥰 . Annemlerde bekle boşuna bırak olsun diyor . Kürtaj olmadığım için boşuna beklemek istemiyorum zaten pcos var zor oluyor . Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum . Bakalım hayırlısı artık 🙏

En iyisini yapmışsın canım bazen ara vermek gerekiyor doktora arka arkaya gidince insan bunalıyor. İnşallah hepimizin çok uğraşmadan olur 🙏🏻🧡
İnşallah canım benim bende daha çok stres oluyorum doktora gidince maalesef dualarimdasin hep aklıma geliyorsun canım 😍🥰

Canim naptın ? Nasılsın merak ettim seni . Herşey yolundadir inşallah

Canim naptın ? Nasılsın merak ettim seni . Herşey yolundadir inşallah
Merhaba canım ilk değerden sonra tekrar kan verdim 70 çıktı şu anlık artış güzel çok şükür. Bakalım bugün de vereceğim inşallah onda da artışı görürsek haftaya çarşamba randevu verdi doktor kese için. Sen nasılsın?

Merhaba canım ilk değerden sonra tekrar kan verdim 70 çıktı şu anlık artış güzel çok şükür. Bakalım bugün de vereceğim inşallah onda da artışı görürsek haftaya çarşamba randevu verdi doktor kese için. Sen nasılsın?
Çok sevindim canım . İnşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🙏. Daha iyiyim çok şükür. Kanamam da durdu . Doktor kanaman durunca cinsel hayatına devam edebilirsin dedi dün denedim. İlişki sonrası rahim krampları ve vajinada ağrı oldu çok kötü . Korkumdan ara verdim bir süre rahim toparlasin kendini .

Kaç çıktı değerin ? Ve bana sorarsan kese için de acele etme . Alttan muayene olma sakın . Ben o hatayı yaptım . Muayene sonrası 3. Gün lekelenmem oldu . Bırak kese büyüsün karından ultrasonla bakılsın. Ne kadar doktorlar vajinal ultrason skntili değil dese de ben bir daha 6 haftalık olmayana kadar doktora gitmem aksilik olmazsa . Yine de sen bilirsin canım . Hakkında hayırlısı olsun . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏

Belirtin var mı test yapacak mısın canım inşallah hayırlı şekilde bebisin vardır 🤲

Kızlar bugün ikinci aşılama mı olucam ama salı Çarşamba akıntım oldu acaba yumurtam kendiliğinden erken mi çatladı ki aynı durumu yaşayan var mı yada gonal f kullanırken akıntısı olan var mı

Canım cok sıkıldı kızlar bu durumu yaşayan var mı doktor ultrason baktı yumurtalar çatlamış dedi 18 gün ve bisey yok hemde adet olmadım bu ne istir ya

X