- 9 Ekim 2021
- 135
- 51
- 39
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.501
kusura bakmayın yanlış etiket yaptımçok geçmiş olsun haziran ayındada ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakmayın yanlış etiket yaptımçok geçmiş olsun haziran ayındada ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.
Evet canım çok şükür . Ama bir haftadan fazladır kanamam vardı zaten .Çok sukur canımmmm vucut kendi hallediyor işte
İyi çok şükür eve geldim şimdi . Rabbim daha beterinden korusunCanim ya çok üzüldüm nasılsın canım sağlığın iyi mi
Çok teşekkür ederim . Sana da geçmiş olsun . Rabbim tekrardan nasip etsin bizlere inşallah .çok geçmiş olsun haziran ayındada ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.
Canım çok geçmiş olsunÇok sukur canımmmm vucut kendi hallediyor işte
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine sana birşey olmasın eşine birşey olmasın bunu da atlatırızBen bugün akşam 7 de düşük yaptim canım şuan hastanedeyim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun dikkat et kendine sana birşey olmasın eşine birşey olmasın bunu da atlatırız
aminnn inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyleÇok teşekkür ederim . Sana da geçmiş olsun . Rabbim tekrardan nasip etsin bizlere inşallah .
İnşallahaminnn inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle
Çok geçmiş olsun. Bir kere oldu ya, yine olur hamilelik inşallah. Rabbim daha büyük acılar göstermesinBen bugün akşam 7 de düşük yaptim canım şuan hastanedeyim
Amin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize deİyi çok şükür eve geldim şimdi . Rabbim daha beterinden korusun
Amin canım inşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Bir kere oldu ya, yine olur hamilelik inşallah. Rabbim daha büyük acılar göstermesin
Amin canım inşallah Allah razı olsun evet sağlıksız olunca düşüyor . Benim de zaten kese haftasına göre küçük olduğu için sağlıksız olduAmin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize de
Rabbım sana daha hayırlısını sağlıklisini versin inşallah canımAmin canım inşallah Allah razı olsun evet sağlıksız olunca düşüyor . Benim de zaten kese haftasına göre küçük olduğu için sağlıksız oldu
Amin amin hepimize inşallahRabbım sana daha hayırlısını sağlıklisini versin inşallah canım
İyiyim canım sen nasılsın ? Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir dahahaileyy canım nasılsın neler yaptın aklıma geliyorsun hep ben bu ayda oldum sen naptin
Kendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledimİyiyim canım sen nasılsın ? Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir daha
Canimbende bugün adet oldum doktora gitmedim bundan sonra da bi zaman gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan olsun inşallah canimmİyiyim canım sen nasılsın ? Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir daha
Deneyeceğim ama 14 aydır olmadı kendiliğinden olmadı bu ay olur mu bilmiyorum keşke olsada uğraşmasam sen kaç aydır istiyorsunKendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledim