Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi çok şükür eve geldim şimdi . Rabbim daha beterinden korusun
Amin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize de

Amin canım benim Allah m hayırlısını versin inşallah kuzenim doktor o demişti bebek sağlıklıysa asla düşmez sagliksizsa düşer demişti canım sağlıklı hayırlı versin sana da hepimize de
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏 evet sağlıksız olunca düşüyor . Benim de zaten kese haftasına göre küçük olduğu için sağlıksız oldu

haileyy haileyy canım nasılsın neler yaptın aklıma geliyorsun hep ben bu ayda oldum sen naptin
İyiyim canım sen nasılsın ?😍 Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir daha 🤗

İyiyim canım sen nasılsın ?😍 Doktorum bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Ama maalesef bugün adet oldum, bu ay doktora gitmeyeceğim kendim deneyeceğim. Öbür ay gidip aşılama isteyeceğim. Sen ne yaptın ? Kendin mi deniyorsun doktora gittin mi bir daha 🤗
Kendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledim 🙄🙄

Canimbende bugün adet oldum doktora gitmedim bundan sonra da bi zaman gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan olsun inşallah canimm😍🥰😘

Kendin dene bende öyle yapiyorum ekim ayını bakalim ne olacak asilamayida ocak ayına erteledim 🙄🙄
Deneyeceğim ama 14 aydır olmadı kendiliğinden olmadı bu ay olur mu bilmiyorum keşke olsada uğraşmasam 🤗 sen kaç aydır istiyorsun 😊

X