eylul bebişlerine ne almak gerekir?

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
33
kızlar bizim bebişlerimiz tam mevsim geçişine denk geliyor. Yazlık alsak ne kadar kullanırız. Kışlık aldıklarımızın bedenleri kaç olmalı? Tecrübeli annelerde yardımcı olursa çok sevinirim.

Benim aldıklarım hep 3 aylıktan başlayan çıtçıtlı bodyler ve tulumlar, zaten kundak yapacağım oğlumda yaptığım gibi. Yani havanın durumuna göre kısa yada uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu tulum ve yine havanın durumuna göre ince yada kalın kundak. Ben 62 cmden almaya başladım. Yeni doğanlar çok küçük. Hatta 68den bile başlanabilir. Her zaman kendi boyundan 3 ay veya daha büyük boy aldım kıyafetlerini. Sana da onu tavsiye ederim. Uzun zaman giyiyor öyle.

Anladim caim evet boyundan uzuzn almak lazimmis cabuk buyudukleri icin hemen kislmasin aldiklarimiz. ayakli tulum onerir msnz peki?

Anladim caim evet boyundan uzuzn almak lazimmis cabuk buyudukleri icin hemen kislmasin aldiklarimiz. ayakli tulum onerir msnz peki?

ayaklı tulum çok kullanışlı oluyor oğlumda çok alıyordum, mothercarein hem uzun kol hem bacaklı tüm vücut tulumları vardı, rahat ediyordu içinde.. çoğu zaten eskimeden küçüldü,mothercarein 0-3 aylık olanlarını alırsan 3.aya kadar giyebiliyorlar. bir de örme değil de penye yelekleri tavsiye ederim tenlerini tahriş etmiyor ve sıcak tutuyor.

Evet mevsim Geçişi benide tedirgin ediyo kısmet olur sağlıkla o günleri görürsek tüm alışverişi yapıp üst giyimini son aya bırakmayı düşünüyorum tabi Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin son ay nasıl olucam bilmiyorum ama zaten zıbınlarmış Ayaklı tulumlarmış bunlar her halukârda alınıcak ancak ilk 3 ay için zaten öyle Yada böyle soğuklarada denk geleceği için hem yazlık hem kışlık alınması gerekiyor sanırım masraflı olucak biraz minikler

kücücük bebişleri ilk iki ayda yazlık giydiremeyiz gibi geliyor.yazlık almayı düşünmüyorum ben.kolsuz çıtlı bady.üstüne de altınada iki kat kıyafet tamamdır.ayaklı kıyafetler hem çok lullanışlı hemde malesef çabuk küçülüyor.yinede ilk başta almaka lazım üç ay için.

hastane çıkışı ve zıbın takım giyiliyor bol bol zaten kısa kkollu giydiremezsin anne karnından yeni çıkmış olduğu için hastanede doktor bize siz ne giyiyorsanız bir kat daha kalın giydireceksiniz bebeği demişti

ve ne alırsan 3-6 aylık al canım çok çabuk büyüyorlar birde tulum giydirmek ve altını değiştirmek çok zor ben hep alt üst giydirdim kusunca falanda değiştirmesi kolay oluyor

Hic dusunmemistim,hakkaten sorunlu bi zaman oluyor.bide benim dogum yapacagim yerle kaldigin iki sehirin havasi birbirinden alakasiz yerler.baya dusuncelere gark ettin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…