- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
inşallah eylülde gebe kalırım çok çok amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler varmı? :)))Ay hadi bende insallah
Belirtiler varmı? :)))
Hayırlısı çatlama icin mi pek bu konuda bilgim yokta :)Yok daha adetim klomene baslicaz persembe :)
Bende varım 23 eylül var sabah klomene başlıyoruminşallah eylülde gebe kalırım çok çok amin
Canimcimm. Insallah kuzum:)InsaAllah eylulde bende hamile olurum 3 yıldır uğraşıyorum :)
Eylül son olsun artık ekime kalmasınEylulden umutlu olanlar buraya mi geliyordu:)![]()
Her ay bende bende demiyelim hamilelik konusu açalım mutlu mutlu haberler verelim :)))ekim konularina hic ugramadan biz eylül de kalalim en iyisi artik hamile konularına direkt dalis yapmak istiyorum![]()
Kesinlikle artik cinsiyet tahminlerine filan kafa patlatalim hamis konulari daha eglenceli oluyormuş oyle diyolar :)Her ay bende bende demiyelim hamilelik konusu açalım mutlu mutlu haberler verelim :)))
Biz hamile olana kadar o gruba giremicez demekki :)))))Kesinlikle artik cinsiyet tahminlerine filan kafa patlatalim hamis konulari daha eglenceli oluyormuş oyle diyolar :)
Ben uzaktan bakıyorum çokta güzel duygular paylaşılıyor:))))Zaten ben hic bakmiyom ki oralara cunku anlamıyorum ne konusuyolar yani bebis olmadigindan ilgimi cekmiyo olsa cekerdi:)
Birbirimizi takipte kalalim bende pers baslicam 1 gun arayla seninleBende varım 23 eylül var sabah klomene başlıyorum![]()