• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı sogan kürü deneyenler koşun

Soğan kürü bende kullanmak istiyorum ama bilgi alabilir miyim ne zaman baslamam gerek ne kadar süre oluyor yazar mısınız :)

Selam kızlar..
bende pcos luyum. 2 ay klomenden sonra bu ay soğan kürü denemek isyitoum dün regl im bitti.
ne zaman başlıcam kaç gün yapacam kaç gün ara vereceğim ?

Selam kızlar..
bende pcos luyum. 2 ay klomenden sonra bu ay soğan kürü denemek isyitoum dün regl im bitti.
ne zaman başlıcam kaç gün yapacam kaç gün ara vereceğim ?
Adet bitiminde 3. Gün başlanıyor. 15 gün sabah akşam yemek öncesi. Ama pko varsa testere dişli aslan pençesi ile desteklemek gerekiyomuş canım. Ben kahvaltı ve yemekten 2 saat sonrada onu içiyorum. Aslan pençesinden Sonra 1 saat Boyunca yemek yemek yok ama. Baya araştırdım ve uyguluyorum bakalım :)

Adet bitiminde 3. Gün başlanıyor. 15 gün sabah akşam yemek öncesi. Ama pko varsa testere dişli aslan pençesi ile desteklemek gerekiyomuş canım. Ben kahvaltı ve yemekten 2 saat sonrada onu içiyorum. Aslan pençesinden Sonra 1 saat Boyunca yemek yemek yok ama. Baya araştırdım ve uyguluyorum bakalım :)

Önce soğan kürü sonra yemek sonra aslan pençesi mi..
Peki onu nasıl yapacağım ne kadar süre kullanacağım

Kızlar soğan küründe bi hafta bitti enfeksiyon var gibiydi ondan başlamıştım aşırı derece sarı akıntı arttı iyi mi kötü mü bilemedim

Back
X