Bebek için içmeyecekmsn cnmYa ben yeni karar verdim bi kaç gün geçirdim akıntım falan var ondan yapıcam bebek için degil onu daha denemedik sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek için içmeyecekmsn cnmYa ben yeni karar verdim bi kaç gün geçirdim akıntım falan var ondan yapıcam bebek için degil onu daha denemedik sizce
Ovülasyonla takip ediyorum cnm ben sende mi cocul içi. KullanacaksnAynen canım ben de oyle düşündüm bi zararı olur mu acaba her şeyi söktürüp gelmesin bebek deneyenler bencr içtikleri aydan sonrali ay yapsınlar
Olmaz kuzum 6 ayda bir yapılmalymş aslındaAynen canım ben de oyle düşündüm bi zararı olur mu acaba her şeyi söktürüp gelmesin bebek deneyenler bencr içtikleri aydan sonrali ay yapsınlar
Yok kuzum ben 2 aylık evliyim gecen doktor 4 mm polip var dedi bi de bende enfeksiyon oluştu baya dert ettim onu ondan başladım işe yarar inşallahOvülasyonla takip ediyorum cnm ben sende mi cocul içi. Kullanacaksn
Duyduğun kadarıyla pko lu olan bir çok kişide adeti düzene sokmuş sen önerildiği gibi başladBende ayın 19 başlıcam adetin bitimnden 2 günn sonra diyor adetim düsensz ya adetm biter btmez mi başlamam lazım bilmiyom da
Başlıcm inş bende de olurDuyduğun kadarıyla pko lu olan bir çok kişide adeti düzene sokmuş sen önerildiği gibi başlad
Tmm cnm sen 10 gün bile yapsan yeterli olur bence günü önemli degl sende inş faydası olurYok kuzum ben 2 aylık evliyim gecen doktor 4 mm polip var dedi bi de bende enfeksiyon oluştu baya dert ettim onu ondan başladım işe yarar inşallah
İnşAllahBaşlıcm inş bende de olur
İnşallah canım bebek için 15 günmüymüş kesimTmm cnm sen 10 gün bile yapsan yeterli olur bence günü önemli degl sende inş faydası olur
Evet cnm khvaltıdan 20 dk önce akşamda yemekten önce aç karnına cnmKızlar aabah aç karna mı içiyoruz sogan kürünü
Evet cnm 15 gün saraçoğlu öyle demiştiİnşallah canım bebek için 15 günmüymüş kesim
Gonderde bakalım cnmKzlar test yaptım ikinci cizgi var ama emin deglm yinede
Olur cnm neden olmasın ama dikkat et yinede her zamn öyle yapma amaYa ben yemekten önce unuttm gece yatmadan öncr içsem nolur
Cnm bnm testimde böyleydi adet oldum inşallh sen hamilesndrTestimde bu
Aynı şeyi bende yaşadım iğrenç bişey ya bi anda seviniyorsun sonra koskoca boşluk oluyoBugun yaptm ckmadı çizği neden böle oluyo testlerde blmiyom
NdeKzlar bu ay sogan kürüne başlıcam adet olmayı bekliyom benımle birlikte sogan kürü yapacaklar gelin destek olalım birbirimize
Kz ben adet bitiminden 2 gün sonra başladım 8.gün bşladm buğün 3 gün olcak inşBende başliyacağım canım :) adetim yarın son. Duyduğuma göre ya 3 veya 7 gün sonra başlanmalıymış
Nde