Yanlış bişey söylemek istemem çok fazla bilgim yok maalesef gebelik testleri hakkındaCnm olablr erken gebelik yaptım 5 dk bekledm sonç ckmamıştı yattm snra kalkınca tekrar baktım 2. Cizgi cok haff olsada var bekledgi için geçersz sayılır demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış bişey söylemek istemem çok fazla bilgim yok maalesef gebelik testleri hakkındaCnm olablr erken gebelik yaptım 5 dk bekledm sonç ckmamıştı yattm snra kalkınca tekrar baktım 2. Cizgi cok haff olsada var bekledgi için geçersz sayılır demi
Yaaa umarım inşallah başka bişey istemem zatenUmarım meleğin en güzel hediyen olur![]()
Beklerim erkenden girişmem ben gebelik testi işlerineCok erken kz psikiojjiktir bekle biraz daha
Bencede bekle bende bekliyom adet olsaydm biran onceBeklerim erkenden girişmem ben gebelik testi işlerine![]()
Birimiz adet olmak için diğeri olmamak için bekliyoBencede bekle bende bekliyom adet olsaydm biran once
Ümidim kalmadı kz benm artk olsam önüme bakardmBirimiz adet olmak için diğeri olmamak için bekliyoHakkımızda hayırlısı
Stresten 2. Kilo verdm bu ayBirimiz adet olmak için diğeri olmamak için bekliyoHakkımızda hayırlısı
Olur olur inşallah Allhım hakkımızda hayırlısını versinÜmidim kalmadı kz benm artk olsam önüme bakardm
Tam tersi bende almışımStresten 2. Kilo verdm bu ay
Adet oldum ekime kaldı herşeyTam tersi bende almışım![]()
Hayırlısı olsun hakkında canımAdet oldum ekime kaldı herşey
İnşAllah uğurlu gelir son günüm bugün kürdeHedef sogan kürü kzlar yılmak yok
Bende ayın 19 başlıcam adetin bitimnden 2 günn sonra diyor adetim düsensz ya adetm biter btmez mi başlamam lazım bilmiyom daİnşAllah uğurlu gelir son günüm bugün kürde![]()
Olmaz cnm sende 15 gün tam kullanmazsn adet bitiminden 2gün snra başlansın deniyor 13 gün yaparsnBen de sogan kürüne başladım bugun adetim biteli 5 gün oldu sıkıntı olur mu acaba kızlar
Aynen canım ben de oyle düşündüm bi zararı olur mu acaba her şeyi söktürüp gelmesin bebek deneyenler bencr içtikleri aydan sonrali ay yapsınlarOlmaz cnm sende 15 gün tam kullanmazsn adet bitiminden 2gün snra başlansın deniyor 13 gün yaparsn