Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan küründe onuncu günümKzlar bu ay sogan kürüne başlıcam adet olmayı bekliyom benımle birlikte sogan kürü yapacaklar gelin destek olalım birbirimize
Bnde adet olmayı bekliyom cnm günüm gelmesi yakın pkoyum ama belirtilermden anlıyorumm az cok günümüBende eğer adet olursam basliycam yumurtlama zamanim tutmadi ayin4ydu biz birinde ilişkiye girdik orta gebelik sansiydi bilmiyorum artik sen ne zaman baslayacaksin ben 18 eylülde adetin olucak
Hadi inş bu ay hamile kalrsın haber ver kullanınca belirtiler neler ilk defa ypacamSoğan küründe onuncu günüm![]()
Herkes başlamış ya maşallh bu ay güzel haber bekliyoz sendenSoğan küründe 7. Günüm![]()
İnşAllah olur artıkHerkes başlamış ya maşallh bu ay güzel haber bekliyoz senden![]()
Az kaldı senin haSoğan küründe onuncu günüm![]()
Fotoğraf atsana bakalımKzlar test yaptım ikinci cizgi var ama emin deglm yinede
EvvetttAz kaldı senin ha![]()
Heyecanla bekliyorum bende haber vericem kızlar inşallah bu ay tutarHadi inş bu ay hamile kalrsın haber ver kullanınca belirtiler neler ilk defa ypacam
Sende durumlar nasılEvvettt![]()
Adet bittikten 2 3 gün sonra deniliyor ama ben 7. Günümde başladım çünkü adetim 2 gün sürdüKızlar adet zamanı mı başlanıyor bu küre yoksa adet bitince mi
Foto atsana canımKzlar test yaptım ikinci cizgi var ama emin deglm yinede
Cnm vardı bugun tekrar ysptm ckmadı hiçFoto atsana canım
Testimde buFotoğraf atsana bakalım
Bat ne zamandıCnm vardı bugun tekrar ysptm ckmadı hiç