12 agstosta adet oldum pkoyum bat zamanm blli deglBat ne zamandı
Kaçıncı günün adetin12 agstosta adet oldum pkoyum bat zamanm blli degl
Testimde bu
[/QUOT belli yani çizgi oldugu gözüküyor
Bilmem bat a 2 hafta var daha benim psikolojik olabilir ama adet sancısı giibi sancı oluyo aradaSende durumlar nasıl
O bende de oluyor 2 hafta varBilmem bat a 2 hafta var daha benim psikolojik olabilir ama adet sancısı giibi sancı oluyo arada
23 takvimime göre bakalımO bende de oluyor 2 hafta varbat ne zaman
Belli olmaz ki ovülasyon testi kullanıyor musunBugun yaptm ckmadı çizği neden böle oluyo testlerde blmiyom
Daha heyecanlı oldu şimdiAaa hadi ya
Daha heyecanlı oldu şimdi
Az zaman geçsin bidaha yap derim testte bozuk olabilirBugun yaptm ckmadı çizği neden böle oluyo testlerde blmiyom
Cnm olablr erken gebelik yaptım 5 dk bekledm sonç ckmamıştı yattm snra kalkınca tekrar baktım 2. Cizgi cok haff olsada var bekledgi için geçersz sayılır demiAz zaman geçsin bidaha yap derim testte bozuk olabilir
Kullandm cnm 12 agst bat günüm 31.gün bugun ona göre yapmıştım testimideBelli olmaz ki ovülasyon testi kullanıyor musun
Cok erken kz psikiojjiktir bekle biraz dahaBilmem bat a 2 hafta var daha benim psikolojik olabilir ama adet sancısı giibi sancı oluyo arada
Az daha zaman geçsin tekrarlarsınKullandm cnm 12 agst bat günüm 31.gün bugun ona göre yapmıştım testimide
Tmm cnm öyle yapcam adet olmazsam eğeeAz daha zaman geçsin tekrarlarsın
Umarım meleğin en güzel hediyen olurEvvet 5 gün sonra doğum günüm mutlu bir ay geçirmek istiyorum bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?