maşallah sağlıkla doğsun inşallahKızlar bata 3 gün var testim bu şekilde
inşallah canımmmmaşallah sağlıkla doğsun inşallah
maşallah canım ya. kan testi verdin mi?Kızlar bata 3 gün var testim bu şekilde
Verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorummaşallah canım ya. kan testi verdin mi?
ben test yapmadım. bekleyeyim yarın yapayım diyorum
hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar çıksın paylaş canım.Verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorumkaç gün var reglne
bencede en azından bir iki gün daha bekle dayanamazsan sabah yaparsın en azından inşallah senden de güzel haber alırızhadi hayırlısı canım güzel sonuçlar çıksın paylaş canım.
ya iki uygulama takip ediyorum biri 2 gün var diyor diğeri 4 gün var diyor. son bir kaç dönem reglm kist kaynaklı düzensizleşmişti. o yüzden emin olamıyorum. bekleyeyim dedim bende.
amin canım inşallahbencede en azından bir iki gün daha bekle dayanamazsan sabah yaparsın en azından inşallah senden de güzel haber alırız
kızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime üç gün var
teşekkür ederimm canımtebrikler canım..
Esiniz gorundumu ürolojiye ?Bende hamile değilim dün alttan muayene oldum . Doktor bi ton test yaptı gebeliği engelleyecek durum yok dedi . Her şeyim bu kadar normalse ve bin tane şey denemişsem niye 8 aydır bekliyorum anlamıyorum
Hormununuz testte görünmeyecek kadar düşüktür bekli doktora görünmeden içmeyin benceTest yaptım bugünde kocaman tertemiz bir negatif gördümArtık söktürücü içsem iyi olacak bu kadar gecikme saçma gelmeye başladı. En fazla taş çatlasa 2 gündür gecikmem bari yeni ay başlasın bi an önce
Valla bnimde yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktıMerhaba hanımlar, benim bat 29 bir kaç gündür sırt ağrım var ve yorgunum, dün dudağım uçukladı (hiç bu şekilde şişmemişti) bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar yaEsiniz gorundumu ürolojiye ?
Kesinlikle gorunsun bizimde 6 ay olmayinca esimide gosterdim 1 senddir deniyoruz dedik mecbur iyikidd demisiz varikosel cikti esimde ameliyat oldu. Yoksa daha da boşa gecicekti zaman size tavsiyem beklemeyin ve gorunsun esiniz iyi bir urolojiye iciniz rahat eder en azindanHayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?