Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gun gecti ama normalde hic gecmezdi
Keşke biraz daha dişini sıksaydin diycem de bende sabirsizim ya geçtimi tamam hamileyim diyip hemen role kaptiriyom kendimi yazık esimde nasi umitlenir omzunu tutuyum mı hayatım bacaklarini tuttuyummu hayatım canın bisey istiyor mu bende role kaptırınca eziyet ediyom boş yere adama :KK61::KK42:

Keşke biraz daha dişini sıksaydin diycem de bende sabirsizim ya geçtimi tamam hamileyim diyip hemen role kaptiriyom kendimi yazık esimde nasi umitlenir omzunu tutuyum mı hayatım bacaklarini tuttuyummu hayatım canın bisey istiyor mu bende role kaptırınca eziyet ediyom boş yere adama :KK61::KK42:
nirmalde gecikmeyince hado bakalim dedim hayirlisi insallah yarin burdan haber veirim insallah sizr

Neye inanmayacak ben kaçırdım yaaaaa
O kadar test yaptım o kadar hamilelik belirtisi yaşadım ki canım Eşime diyorum tamam bu ay kesin hamileyim die oda inanıyor hemen ben role adapte oluyorum vah suram ağrıyor vah buram ağrıyor esimde yazık bana hizmet ediyor sonra bi bakmissin kırmızı kart yemissim ondan gerçekten hamile olduğumda bana inanmiycak die korkuyorum:))

benim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?

erva yaren doktora da sordum negatif dedi
Hayırlısı canım lütfen üzülme inşallah bidaki aya olur nasip işi işte çalışmalara devam kafandan çıkarma ya çalış vücudumuz çok duyarlı o yüzdende hala gelmemiş olabilir stres yapma biliyorum cok zor biliyorum her ay aynı üzüntü aynı hayalkırıklığı ama işte demekki olmamasinda da var bi hayır Rabbim en güzel zamanı bilir tek duamiz o zamanın bian önce gelmesi ve o zaman gelinceye kadar sabır vermesi bize sokma canını yeterki başka seylerle mesul olmaya çalış önümüzdeki ay bide ovo testimi denesek ki o tam yumurta gününu gösteriyormuş ya

benim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?
Canım benim bu konuda pek bi bilgim yok ama doktor 20 mm de catlar diyor günü sana soylemedimi bana 16 mm bi 2-3 günü iyi değerlendir demişti 20 mm de catlar demişti

Back