- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Kaç gün geçmişti canım gününkizlar ben bugun saglik ocaginda tahlil verdim burdan bi arkadas ogleden sonra cikiyor dedi baska birinden daha oyle duymustum ama yarin cikacak dediler bana ...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geçmişti canım gününkizlar ben bugun saglik ocaginda tahlil verdim burdan bi arkadas ogleden sonra cikiyor dedi baska birinden daha oyle duymustum ama yarin cikacak dediler bana ...![]()
1 gun gecti ama normalde hic gecmezdiKaç gün geçmişti canım günün
ahahahne güzel dua etmek için sabah birsürü vakit varr. sabahı hayırlı haberler olsun inş
Keşke biraz daha dişini sıksaydin diycem de bende sabirsizim ya geçtimi tamam hamileyim diyip hemen role kaptiriyom kendimi yazık esimde nasi umitlenir omzunu tutuyum mı hayatım bacaklarini tuttuyummu hayatım canın bisey istiyor mu bende role kaptırınca eziyet ediyom boş yere adama1 gun gecti ama normalde hic gecmezdi
nirmalde gecikmeyince hado bakalim dedim hayirlisi insallah yarin burdan haber veirim insallah sizrKeşke biraz daha dişini sıksaydin diycem de bende sabirsizim ya geçtimi tamam hamileyim diyip hemen role kaptiriyom kendimi yazık esimde nasi umitlenir omzunu tutuyum mı hayatım bacaklarini tuttuyummu hayatım canın bisey istiyor mu bende role kaptırınca eziyet ediyom boş yere adama![]()
6 gün kala iyiymiş aslında benimde bu akşam yumurtlama günüm iyi değerlendirmem laZım ☺☺Diğer topikte bir arkadaş 6 gün varken yaptı bu sabah çıktı silik bir çizgi.
Neye inanmayacak ben kaçırdım yaaaaaHamile olunca inanmiycak die korkuyorum ya![]()
Sağol canımDiğer topikte bir arkadaş 6 gün varken yaptı bu sabah çıktı silik bir çizgi.
O kadar test yaptım o kadar hamilelik belirtisi yaşadım ki canım Eşime diyorum tamam bu ay kesin hamileyim die oda inanıyor hemen ben role adapte oluyorum vah suram ağrıyor vah buram ağrıyor esimde yazık bana hizmet ediyor sonra bi bakmissin kırmızı kart yemissim ondan gerçekten hamile olduğumda bana inanmiycak die korkuyorum:))Neye inanmayacak ben kaçırdım yaaaaa
Hadi hemen git al sonucu heyecanla bekliyorum inşallah vardır taa benim burda içim kıpır kıpır oldu :))nirmalde gecikmeyince hado bakalim dedim hayirlisi insallah yarin burdan haber veirim insallah sizr
aldınmı sınucunu canımahahahhic oyle dusunmemistim guzel bi bakis acisi
![]()
Hadi hemen git al sonucu heyecanla bekliyorum inşallah vardır taa benim burda içim kıpır kıpır oldu :))
Hadi hemen git al sonucu heyecanla bekliyorum inşallah vardır taa benim burda içim kıpır kıpır oldu :))
laldınmı sınucunu canım
Doktorun kendine sorsaydin bi belki nette yanlışlık olmuştur bekli düşük çıkmıştır ama vardırl
kiizlar baktim netten negatifcok umutlanmistim Mlesef yoj.. ama hala hasta da olmadim ...
Canım 0.100 cikti deger .doktora sormaya gerek duymadim ama soruyum mu?Doktorun kendine sorsaydin bi belki nette yanlışlık olmuştur bekli düşük çıkmıştır ama vardır
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM ÜZÜLME SAKIN. İNŞ. BİRDAHAKİ AYA OLSUNl
kiizlar baktim netten negatifcok umutlanmistim Mlesef yoj.. ama hala hasta da olmadim ...
Hayırlısı canım lütfen üzülme inşallah bidaki aya olur nasip işi işte çalışmalara devam kafandan çıkarma ya çalış vücudumuz çok duyarlı o yüzdende hala gelmemiş olabilir stres yapma biliyorum cok zor biliyorum her ay aynı üzüntü aynı hayalkırıklığı ama işte demekki olmamasinda da var bi hayır Rabbim en güzel zamanı bilir tek duamiz o zamanın bian önce gelmesi ve o zaman gelinceye kadar sabır vermesi bize sokma canını yeterki başka seylerle mesul olmaya çalış önümüzdeki ay bide ovo testimi denesek ki o tam yumurta gününu gösteriyormuş yaerva yaren doktora da sordum negatif dedi
Canım benim bu konuda pek bi bilgim yok ama doktor 20 mm de catlar diyor günü sana soylemedimi bana 16 mm bi 2-3 günü iyi değerlendir demişti 20 mm de catlar demiştibenim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?