Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir velim zayiflamak icin corek otu yagi icmis o ay hamile kalmis yumurtayi gelistiriyormus bende haziranda 3 gun icmistim sonra ramazan gelince biraktim o ay kimyasal oldu bu ay tekrar denedim yumurtlama gunune kadar ictim yumurtlama gununde baya kasik agrim oldu ins yumurta gelismistir bu ay saglikli gebelik olur
Hayirli haberini bekliyoruz eger ise yarıyorsa ben de icerim :)

Hiç sevmem kocacim her sabah ballı çörek otu getiriyor evden çıkmadan zorla yediriyor çiğnemeden yutuyorum bir çok derde şifa diyorlar
Bir velim zayiflamak icin corek otu yagi icmis o ay hamile kalmis yumurtayi gelistiriyormus bende haziranda 3 gun icmistim sonra ramazan gelince biraktim o ay kimyasal oldu bu ay tekrar denedim yumurtlama gunune kadar ictim yumurtlama gununde baya kasik agrim oldu ins yumurta gelismistir bu ay saglikli gebelik olur

günaydın kizlar esim dun sperm tahlili yaptirdi bakan kisi sorun yok demis ama doktor daha görmedi ama gorunurde sorun yok benimde yumurtalar catladi tutmadi bu ay ilacsiz yumurta gelisimim.ne durumda bakacagiz ondan sonrada 2 ay ara veririm tutmazsa gider ozeldeki doktoruma direk igneden baslayalim derim 2 klomenle tutmadi bu ay sogan suyu iciyorum sabahlari ac karnina oglende civan percemi coban cantasi aslan pençesi karisimini iciyorum yumurtalama gunume kadar bu ikisini icip birakacagim ondan sonrasini allah bilir sizlerde durum ne kizlar tedavi goren varmi :KK54:

folik asitimi unutmusum dün evde degildim annemgilde kaldık
bugun hemen eve gidince içeym
kahvaltı yaptım iş yerindeym su an
sizler neler yapıyorsunz bayanlar ne yiyip içiyorsunz
ben exra bişey yemiyorm hamile kalınca yumurta günde iki tane yiyeyecegm
bebek için bebnim için süt içmek yogurt yemek lazım su içmek lazım
ben hiçbirini nerde yapmıyorm bir sütü severim

folik asitimi unutmusum dün evde degildim annemgilde kaldık
bugun hemen eve gidince içeym
kahvaltı yaptım iş yerindeym su an
sizler neler yapıyorsunz bayanlar ne yiyip içiyorsunz
ben exra bişey yemiyorm hamile kalınca yumurta günde iki tane yiyeyecegm
bebek için bebnim için süt içmek yogurt yemek lazım su içmek lazım
ben hiçbirini nerde yapmıyorm bir sütü severim
Günaydın canım bende folik asit içiyorum 3 aydır bu ay deneme başladık tutmadı:KK61:Sağlıklı beslenmeye çalışan biriydim korunmayı bıraktık kendimi saldım bıraktım resmen bulduğumu yiyiyorum dün bir paket cips yedim .süt yumurta yoğurt zaten tüketiyorum onun dışında ceviz badem fındık gün içerisinde ara öğün olarak tüketiyorum

Günaydın hanımlar beni de ekleyin listeye 3 kız annesiyim 4.yapacağız inşallah.bat 12 eylül gibi şuanda.

Günaydın canım bende folik asit içiyorum 3 aydır bu ay deneme başladık tutmadı:KK61:Sağlıklı beslenmeye çalışan biriydim korunmayı bıraktık kendimi saldım bıraktım resmen bulduğumu yiyiyorum dün bir paket cips yedim .süt yumurta yoğurt zaten tüketiyorum onun dışında ceviz badem fındık gün içerisinde ara öğün olarak tüketiyorum
folik asite bir bucuk ay oldu basladım kan hapıda içiyorum
aksamları alıp yatıyorm hamilelelikten kalan alıskanlık
onun dısında cok sunları yiyorm diyecegm bşey yok
meyve sebze yemekleri hamurişi hepsine devam
cola cips benim mide sakat zaten reflü var acı hiç tüketmiyrm

günaydın bayanlar günaydın turko2727 nasılsınz hepinz
benim bu gece çalısmalar başlasın diyorum biz start veriyoruz bu gece:)) korunmasz hadi bakalım herkese hayırlı ugurlu olsun bakalım bismillah diyelim:rapci:
gunaydin canim hadi bakalim hayirlisyla cabuk tuttunsun insallah bebisin:))

Biz haziranda başladık çalışmalara Ama yumurtlama günü vs takip etmeden yaptık. Olmadı. Bu 3. Ayımız. İnşallah sağlıkla bu ay kavuşuruz. Ben 3 ay önce folikasit içmiştim. Folidoce günde 1 tane temmuzda bitti. Öyle ekstra dikkat etmiyorum yememe içmeme. 160 boyunda 58 kilo olmuşum ya. Hep 48-52 arasında değişirdim. Doktora gittim foliğe başlamadan önce kan idrar testi yapıp ultrasonla baktı şükür ki sıkıntı yok denemeye başlayın dedi. Kilom hakkında bir şey demedi ama sizce 160 boya 58 çok mu vermeli miyim? Hep 48 dim şu an balık etli görünüyorum. Gebelik öncesi kilo veren var mı aramızda?

Biz haziranda başladık çalışmalara Ama yumurtlama günü vs takip etmeden yaptık. Olmadı. Bu 3. Ayımız. İnşallah sağlıkla bu ay kavuşuruz. Ben 3 ay önce folikasit içmiştim. Folidoce günde 1 tane temmuzda bitti. Öyle ekstra dikkat etmiyorum yememe içmeme. 160 boyunda 58 kilo olmuşum ya. Hep 48-52 arasında değişirdim. Doktora gittim foliğe başlamadan önce kan idrar testi yapıp ultrasonla baktı şükür ki sıkıntı yok denemeye başlayın dedi. Kilom hakkında bir şey demedi ama sizce 160 boya 58 çok mu vermeli miyim? Hep 48 dim şu an balık etli görünüyorum. Gebelik öncesi kilo veren var mı aramızda?

benim de kilo fazlam var, boyum da kilom da senden hayli fazla söylemeyeyim şimdi :D

ama gayet sağlıklıyım, düzenli yürüyüş yaparım, gün içinde aktifim. Doktor benim de kilomla ilgili bir şey demedi, kan değerlerim normalmiş. Ama ben denemelerde bulunurken yediklerime dikkat etmeye karar verdim. Sıkı diyet falan değil ama protein ağırlıklı besleniyorum, şeker tüketmemeye dikkat ediyorum. Sonuçta şekerin bebeğe de faydadan çok zararı var.

günaydın kizlar esim dun sperm tahlili yaptirdi bakan kisi sorun yok demis ama doktor daha görmedi ama gorunurde sorun yok benimde yumurtalar catladi tutmadi bu ay ilacsiz yumurta gelisimim.ne durumda bakacagiz ondan sonrada 2 ay ara veririm tutmazsa gider ozeldeki doktoruma direk igneden baslayalim derim 2 klomenle tutmadi bu ay sogan suyu iciyorum sabahlari ac karnina oglende civan percemi coban cantasi aslan pençesi karisimini iciyorum yumurtalama gunume kadar bu ikisini icip birakacagim ondan sonrasini allah bilir sizlerde durum ne kizlar tedavi goren varmi :KK54:
Günaydın canim bu cok güzel bir haber dua dualarimiz meyvesini verecek insallah .Daha once esinde problem var miydi ilk kez mi test verdiniz ?

Back