• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep gidiyordum bi sıkıntı yoktu, benim haberim yoktu 8 ay çocuk olmayınca eşim ürolojiye randevu almıştı, doktora çocuğum olmuyor diye sormuş o da sperm testi istemiş, maalesef düşğk çıktı. Ama sperm testi açısından pek iyi bakmayan bi devlet hastanesinde yaptı testi, benim doktorum başka hastanede tekrar etsin dedi, İnşallah bu sefer iyi çıkar sperm sayısi değişkendir, ama test yapmakta fayda var
Gittiğim bir üroloji uzmanı demişti ki, spermler gözle sayılıyor yani hata olasılığı çok yüksek. O nedenle sperm yetersiz diyebilmek için mutlaka 2. spermiyogramı isteriz.

Zaten baba adayları da bu örneği verirken geriliyorlar ve bu durum bile sperm sayısını etkiliyormuş.

Bu arada ben şuanda Ağustos topiğindeyim ama burayı da okuyorum. Her an size katılabilirim. :KK14:

Gittiğim bir üroloji uzmanı demişti ki, spermler gözle sayılıyor yani hata olasılığı çok yüksek. O nedenle sperm yetersiz diyebilmek için mutlaka 2. spermiyogramı isteriz.

Zaten baba adayları da bu örneği verirken geriliyorlar ve bu durum bile sperm sayısını etkiliyormuş.

Bu arada ben şuanda Ağustos topiğindeyim ama burayı da okuyorum. Her an size katılabilirim. :KK14:
Yaaa 😍teşekkür ederim mesajınız için.
Bakalım bu ay tekrar edecek testi, ama henüz regl olmadım. İnşallah olmam da. Olmazsam gitmicek

Oldun mu canım benim de bugün olmam gerekiyordu olmadım
Ay yok canım gelmedi göğüslerim ağrıyor ama her aykinden daha az karın ağrısı da arada yoklayip gidiyor. 5inde mutlaka olurdum ama bilemedim umutlanmak da istemiyorum. Sende durum ne belirtiler falan ?

Ay yok canım gelmedi göğüslerim ağrıyor ama her aykinden daha az karın ağrısı da arada yoklayip gidiyor. 5inde mutlaka olurdum ama bilemedim umutlanmak da istemiyorum. Sende durum ne belirtiler falan ?
Ya valla canım dün 4 defa başım döndü gözlerim karardı, bugün 1 defa öyle oldum. Göğüslerim şişmiş ve ağrıyor damarları belirginleşmiş umutlanmak istemiyorum bu ay kafama takmıyorum eskisi gibi. Ama bilemedim göğüs ağrılarım 3 4 aydır hic olmazdı, bakalım inşallah ikimizde hamileyiz dir ben yarın test yapacam en azından kafamdan atmış olurum

Ben inofolic combi kullandım bu ay acaba
Ya valla canım dün 4 defa başım döndü gözlerim karardı, bugün 1 defa öyle oldum. Göğüslerim şişmiş ve ağrıyor damarları belirginleşmiş umutlanmak istemiyorum bu ay kafama takmıyorum eskisi gibi. Ama bilemedim göğüs ağrılarım 3 4 aydır hic olmazdı, bakalım inşallah ikimizde hamileyiz dir ben yarın test yapacam en azından kafamdan atmış olurum
Ya bence sen kalmışsın 🙏 göğüslerde damar belirginleşmesi en büyük belirti. İnşallah kalmissizdir ben sanmıyorum ama seninki olmus sanki inşallah. Sonucu yaz mutlaka merak ederim. Güzel haberle inşallah

Ben inofolic combi kullandım bu ay acaba

Ya bence sen kalmışsın 🙏 göğüslerde damar belirginleşmesi en büyük belirti. İnşallah kalmissizdir ben sanmıyorum ama seninki olmus sanki inşallah. Sonucu yaz mutlaka merak ederim. Güzel haberle inşallah
Ay canım keşke ya eşimin sperm ileri hızı çok düşük sıfır yani, bu ay keçi boynuzu kürünü verdim incir kürü verdim hacamat sülük yaptı bilmiyorum olmussa onlar vesile olmuştur diyorum. Ama insanız belirti aradığımız için belirti çıkıyor genelde. Bakalım inşallah hamileyiz dir, sende herhangi bi sorun var mı yoksa kalmıs olabilirsn

Back