Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Test yapmadinmi kuzumBenim bugün adet olmam gerekiyordu ama gelmedi ama sancım da arada oluyor insan umutlaniyor. Allah'ım saat saydırma gün saydırma artık bekleyen herkese ver
Dün akşam yaptım aslında bekleyip birkaç gün sonra yapayım dedim ama dayanamadım yine ya.Test yapmadinmi kuzum
Insallah gelmez canim gunun gecsin sabah idrarinla tekrarla testiDün akşam yaptım aslında bekleyip birkaç gün sonra yapayım dedim ama dayanamadım yine ya.
Aynen gelmezse inşallah 8 sabahı yapcamInsallah gelmez canim gunun gecsin sabah idrarinla tekrarla testi
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Benimde bat 4 EylülBugün regl oldum((( bat 4 eylül.
2yıllık evliyim. 10 aydır istiyoruz olmadı.
- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Canım beni de yaz 1 eylüle aslında bat 30 ağustos ama eylüle kaldık her türlü inşallah umut olur EylülUmutlarin yeserdigi bir ay olur umarim
Anne adayi (Bat) beklenen adet tarih
@yubucukp01.09.2020
Lebenweise05.09.2020
jnci04.09.2020
Gittiğim bir üroloji uzmanı demişti ki, spermler gözle sayılıyor yani hata olasılığı çok yüksek. O nedenle sperm yetersiz diyebilmek için mutlaka 2. spermiyogramı isteriz.Ben hep gidiyordum bi sıkıntı yoktu, benim haberim yoktu 8 ay çocuk olmayınca eşim ürolojiye randevu almıştı, doktora çocuğum olmuyor diye sormuş o da sperm testi istemiş, maalesef düşğk çıktı. Ama sperm testi açısından pek iyi bakmayan bi devlet hastanesinde yaptı testi, benim doktorum başka hastanede tekrar etsin dedi, İnşallah bu sefer iyi çıkar sperm sayısi değişkendir, ama test yapmakta fayda var
Zaten baba adayları da bu örneği verirken geriliyorlar ve bu durum bile sperm sayısını etkiliyormuş.
Bu arada ben şuanda Ağustos topiğindeyim ama burayı da okuyorum. Her an size katılabilirim.
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Yaaa teşekkür ederim mesajınız için.Gittiğim bir üroloji uzmanı demişti ki, spermler gözle sayılıyor yani hata olasılığı çok yüksek. O nedenle sperm yetersiz diyebilmek için mutlaka 2. spermiyogramı isteriz.
Zaten baba adayları da bu örneği verirken geriliyorlar ve bu durum bile sperm sayısını etkiliyormuş.
Bu arada ben şuanda Ağustos topiğindeyim ama burayı da okuyorum. Her an size katılabilirim.
Bakalım bu ay tekrar edecek testi, ama henüz regl olmadım. İnşallah olmam da. Olmazsam gitmicek
Insallah canim umut herzaman varCanım beni de yaz 1 eylüle aslında bat 30 ağustos ama eylüle kaldık her türlü inşallah umut olur Eylül
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Oldun mu canım benim de bugün olmam gerekiyordu olmadımBenim bugün adet olmam gerekiyordu ama gelmedi ama sancım da arada oluyor insan umutlaniyor. Allah'ım saat saydırma gün saydırma artık bekleyen herkese ver
Ay yok canım gelmedi göğüslerim ağrıyor ama her aykinden daha az karın ağrısı da arada yoklayip gidiyor. 5inde mutlaka olurdum ama bilemedim umutlanmak da istemiyorum. Sende durum ne belirtiler falan ?Oldun mu canım benim de bugün olmam gerekiyordu olmadım
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ya valla canım dün 4 defa başım döndü gözlerim karardı, bugün 1 defa öyle oldum. Göğüslerim şişmiş ve ağrıyor damarları belirginleşmiş umutlanmak istemiyorum bu ay kafama takmıyorum eskisi gibi. Ama bilemedim göğüs ağrılarım 3 4 aydır hic olmazdı, bakalım inşallah ikimizde hamileyiz dir ben yarın test yapacam en azından kafamdan atmış olurumAy yok canım gelmedi göğüslerim ağrıyor ama her aykinden daha az karın ağrısı da arada yoklayip gidiyor. 5inde mutlaka olurdum ama bilemedim umutlanmak da istemiyorum. Sende durum ne belirtiler falan ?
Ben inofolic combi kullandım bu ay acabaAy yok canım gelmedi göğüslerim ağrıyor ama her aykinden daha az karın ağrısı da arada yoklayip gidiyor. 5inde mutlaka olurdum ama bilemedim umutlanmak da istemiyorum. Sende durum ne belirtiler falan ?
Ya bence sen kalmışsın göğüslerde damar belirginleşmesi en büyük belirti. İnşallah kalmissizdir ben sanmıyorum ama seninki olmus sanki inşallah. Sonucu yaz mutlaka merak ederim. Güzel haberle inşallahYa valla canım dün 4 defa başım döndü gözlerim karardı, bugün 1 defa öyle oldum. Göğüslerim şişmiş ve ağrıyor damarları belirginleşmiş umutlanmak istemiyorum bu ay kafama takmıyorum eskisi gibi. Ama bilemedim göğüs ağrılarım 3 4 aydır hic olmazdı, bakalım inşallah ikimizde hamileyiz dir ben yarın test yapacam en azından kafamdan atmış olurum
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ay canım keşke ya eşimin sperm ileri hızı çok düşük sıfır yani, bu ay keçi boynuzu kürünü verdim incir kürü verdim hacamat sülük yaptı bilmiyorum olmussa onlar vesile olmuştur diyorum. Ama insanız belirti aradığımız için belirti çıkıyor genelde. Bakalım inşallah hamileyiz dir, sende herhangi bi sorun var mı yoksa kalmıs olabilirsnBen inofolic combi kullandım bu ay acaba
Ya bence sen kalmışsın göğüslerde damar belirginleşmesi en büyük belirti. İnşallah kalmissizdir ben sanmıyorum ama seninki olmus sanki inşallah. Sonucu yaz mutlaka merak ederim. Güzel haberle inşallah