malesef bende 3 kilo almıştım 51 küsürdü kilom şeker yüklemesi yaptırdığımda.kızlar bu şeker çıkmasında hamilelikte alınan killoyla doğru orantılımı merak ettim ben son birbuçuk ayda 3 kilo aldım yani toplamda hamilelik sürecimde sadece 3 kilo pazartesi şeker testine gireceğim ....acaba sizlerde kilo durumu nasıl özellikle test sonuçlarını alanlar bilgilendirirse sevinirim......
bazılar aç karna bazıları tok karna yapıyor ama ben her ihtimale karşı aç karna gittim.Kızlar süreç nasıl işliyor, aç karnına gidiyorsun önce bir kan alıyorlar sonra şekerli su tekrar kan alımı dimi?
Aç olman gerekiyor ..Kızlar süreç nasıl işliyor, aç karnına gidiyorsun önce bir kan alıyorlar sonra şekerli su tekrar kan alımı dimi?
Bende dün yaptırdım 132 ile yırttım buna rağmen doktorum hamur işini azalt meyve tüket dedi. Bence de beyazlardan uzak kalınarak normal değerlere düşülebilir..
ne dıyorsunuz hıc bırsey anlamadım ben ???Seker yuklemesinin bebegin sagligiyla degil annenin hamilelik sekerinin sagligiyla ilgisi var. O zaman sagliksiz bebegi ultrasona da sokmasinlar oda zararli. Herkesin hamilelegi farkli tabi. Herkes bilir napmasi gerektiğini ben bilememisimki bebegimi kaybetmisim. Ayrica yazimi okursaniz bebegim 40 gun kuvezde direndi. Sagliksiz olsa dogumda kaybederdim. nscckts umarim benim yasadiklarimi siz dahil kimse yasamasin.