Eylül anneleri Şeker Yüklemesi yaptırdınız mı?

Insallah bizimkiler bayilmaz
ilk defa senden duydum bayılmasını ayrıca bunu nasıl anlıyorlar acaba uyuyo olabılır bebek her an hareketl olcak dıe bısı yok..ayrıca toz olanlardan deıl kutu kola gibi olanlardan ıcmelısınız bıldıgın elmalı soda hiçbir farkı yok tat olarak :) korkmayın

Bende canan karataydan duydum valla. Amerikada yegnim yasiyor onada sorcam 32 haftalik su an bakalim amerikada yapiliyormu paylasicam sizlede

Amerikadada yapiliyormus :) neyse bende yaptircam kararimi verdim artik...

kızlar merhaba ben şeker yüklememi yaptırdım ancak 75mg yukleme sonucu degerim 192 cıktı biraz yuksek sanırım druma da göstere medim yokmuş bugun muaynanede varmı böyle aranızda degerleri yüksek çıkan

arkadaşlar kulaktan dolma bilgilere inanmayın. ben yaptırdım 50grlık yaptırdım önce tadı hiç de o kadar kötü değil elma aromalı meyveli soda gibi bir şeydi midem falan da bulanmadı gayet iyi geçti sonuç şekerim yüksek çıktı yaptırmasam bunu bilemeyecektim. 4 günlük bir diyetten sonra 100 grlık olandan yaptı doktorum. 100 grlık gerçekten çok şekerliydi ilk yudumda boğazım yandı resmen ama sonradan alıştım içtim. bu kez normal değerlerde çıktı doktorum diyete devam et demedi ama ben yine de dikkat edicem hamur işi, makarna pirinç, beyaz ekmekten şekerden uzak durucam şunun şurasında ne kaldı zaten hiçbir şey bebeğimden daha değerli değil. şunu da söyleyip sizi rahatlatmak isterim. şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra bebeğimin hareketlerinin azalması şöyle dursun daha fazla tekmelemeye başladı hatta artık acıtıyor bile. yani hiçbir zararı yok o kadarlık şekeri meyvelerden özellikle karpuz ve çilekten bile alıyoruz. bebeğimizin sağlığı için yaptırmanızı öneriyorum.

evet canım yüksek çıkmış ama üzülme ilk duyduğumda ben de üzülmüştüm sadece yediğimize biraz dikkat edicez hepsi bu. geçmişler olsun

bende çarşambangunu 50 gramlık yaptırdım. Açlık 81 şekernyuklemesinden,1 saat sonra alınan kanda da 98 çıktı. Doktorum sonucumun çok iyi olduğunu bir,sıkıntı olmadığını söyledi. Bebeğimin suyunda artış vardı 23. Haftada şimdi o da normale,donmuş. Bir,sıkıntımız yok çok şükür.

canım sen öyle herkesin dediğine inanma hem ya gizli şekerin varsa ve bu bebeği de herhangi bir anomaliye sebep olursa bunu canan hanımmı düzeltecek. Bazı arkadaşlar gazoz gibi bişey içmiş benim hastanemntoz olanından yaptı bana tozu suya karıştırıp içtim o bile çok kotu değildi. Ben çok korkarak gittim teste etrafımdakiler hep korkuttu.,senin kesin yüksek çıkar dediler bende o kafayla kabullenmiş olarak gittim. Hatta yüksek çıksaydı çok tatlı bir kızım var şeker gibi diye espirim bile hazırdı :) ama çıkmadı şükür.

Ben de 50gr şeker yüklemesi yaptırdım ilk 4 ay sürekli kusan bi insan olarak hiç zorluk yaşamadım şekerli suyu içerken. . Çok şükür sonucum da iyi çıktı.

Artik korkmuyorum canim alistim bu fikre yapicam onemli bi test mecburum

Benim Annemde şeker var çok korkuyordum yüksek çıkacak diye ama çok şükür dün yaptık yüklemeyi ve birsey çıkmadı. Hastane hazırlayıp verdi koca bir bardak tadı biraz kötüydü ama yapacak bisey yok Şeker ciddi bir rahatsızlık bilmek ve tedbir almak önemli

cumartesi günü de ben yaptırdım. kola kutusu gibi hazır bi kutuda 50 gr lık elma aromalı glikoz içtim. içimi çok kolaydı. değerim de 140 çıktı tam sınırda. doktor iyi yırttın dedi :)

50 gr.la 146 çıktım.
Doktor 100 gr.lık istedi fakat yaptırmak istemiyorum.
Hamur işine olan zaafımı kontrol altına alırsam 146 çok zor bir rakam gibi gelmedi, aşabilirim diye düşünüyorum.
Ne dersiniz?

Bende dün yaptırdım 132 ile yırttım buna rağmen doktorum hamur işini azalt meyve tüket dedi. Bence de beyazlardan uzak kalınarak normal değerlere düşülebilir..

kızlar malesef kedinin bile doymayacağı bir diyet listesiyle hamileliğime devam ediyorum dr tekrar başka testler istedi cihaz aldırdı evde kendim ölçüyorum yemeklerden 1 saat sonra falan 190-200 leri buluyor korkuyorum bebeğime zararı olurmu diye

Ay evet bende hic doymazdim.benim de 180 190 cikardi.su anda diyetteyim.takip edilecek.sen diyetine dikkat edersen hic bir zarari olmaz.bu benim 2.gebeligim ikisindede sekerim çıktı.senin insüline baslaman lazim.dahiliyeye gonderirler seni.

Benimhipoglisemim vardı ve endokrinolojicim yaptırmayacağımı söylemişti taa ne zaman su anda dr um da gerek yok dedi. 95 ile 145 olmassı gerekiyor demişti asagı yukarı yakalıyorum bu değerleri. Yaptırmadım yaptırmayacağım. sekerli yiyecekler yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum. Eskiden de öyleydim cok nadir canmım isterse yne de hamileyim yiyorum tabi ama hep dikkat ediyorum birsey olmadı henüz.

kızlar bu şeker çıkmasında hamilelikte alınan killoyla doğru orantılımı merak ettim ben son birbuçuk ayda 3 kilo aldım yani toplamda hamilelik sürecimde sadece 3 kilo pazartesi şeker testine gireceğim ....acaba sizlerde kilo durumu nasıl özellikle test sonuçlarını alanlar bilgilendirirse sevinirim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…