- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
Insallah bizimkiler bayilmazhiç alakası yok 2 kere yaptırdım oglum cok sewdı aksıne ha bıre tekmeeledı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bizimkiler bayilmazhiç alakası yok 2 kere yaptırdım oglum cok sewdı aksıne ha bıre tekmeeledı :)
ilk defa senden duydum bayılmasını ayrıca bunu nasıl anlıyorlar acaba uyuyo olabılır bebek her an hareketl olcak dıe bısı yok..ayrıca toz olanlardan deıl kutu kola gibi olanlardan ıcmelısınız bıldıgın elmalı soda hiçbir farkı yok tat olarak :) korkmayınInsallah bizimkiler bayilmaz
Bende canan karataydan duydum valla. Amerikada yegnim yasiyor onada sorcam 32 haftalik su an bakalim amerikada yapiliyormu paylasicam sizledeilk defa senden duydum bayılmasını ayrıca bunu nasıl anlıyorlar acaba uyuyo olabılır bebek her an hareketl olcak dıe bısı yok..ayrıca toz olanlardan deıl kutu kola gibi olanlardan ıcmelısınız bıldıgın elmalı soda hiçbir farkı yok tat olarak :) korkmayın
Amerikadada yapiliyormus :) neyse bende yaptircam kararimi verdim artik...ilk defa senden duydum bayılmasını ayrıca bunu nasıl anlıyorlar acaba uyuyo olabılır bebek her an hareketl olcak dıe bısı yok..ayrıca toz olanlardan deıl kutu kola gibi olanlardan ıcmelısınız bıldıgın elmalı soda hiçbir farkı yok tat olarak :) korkmayın
evet canım yüksek çıkmış ama üzülme ilk duyduğumda ben de üzülmüştüm sadece yediğimize biraz dikkat edicez hepsi bu. geçmişler olsunkızlar merhaba ben şeker yüklememi yaptırdım ancak 75mg yukleme sonucu degerim 192 cıktı biraz yuksek sanırım druma da göstere medim yokmuş bugun muaynanede varmı böyle aranızda degerleri yüksek çıkan
canım sen öyle herkesin dediğine inanma hem ya gizli şekerin varsa ve bu bebeği de herhangi bir anomaliye sebep olursa bunu canan hanımmı düzeltecek. Bazı arkadaşlar gazoz gibi bişey içmiş benim hastanemntoz olanından yaptı bana tozu suya karıştırıp içtim o bile çok kotu değildi. Ben çok korkarak gittim teste etrafımdakiler hep korkuttu.,senin kesin yüksek çıkar dediler bende o kafayla kabullenmiş olarak gittim. Hatta yüksek çıksaydı çok tatlı bir kızım var şeker gibi diye espirim bile hazırdı :) ama çıkmadı şükür.Bende henuz yaptirmadim haziranda yaptiricam sanirim ama canan karatay kucucuk bebege bi anda o kdr sekerin yuklenmesinin yanlis oldugunu zehir etkisi yaptigini bebegin bayginlik gecirdigini soylemisti hatta galiba yuklemeden dolayi bikac gun tekmelemiyormus cok uzuluyorum keske baska bi yolu olsa bencede zararli ama baska yolu da yok
Artik korkmuyorum canim alistim bu fikre yapicam onemli bi test mecburumcanım sen öyle herkesin dediğine inanma hem ya gizli şekerin varsa ve bu bebeği de herhangi bir anomaliye sebep olursa bunu canan hanımmı düzeltecek. Bazı arkadaşlar gazoz gibi bişey içmiş benim hastanemntoz olanından yaptı bana tozu suya karıştırıp içtim o bile çok kotu değildi. Ben çok korkarak gittim teste etrafımdakiler hep korkuttu.,senin kesin yüksek çıkar dediler bende o kafayla kabullenmiş olarak gittim. Hatta yüksek çıksaydı çok tatlı bir kızım var şeker gibi diye espirim bile hazırdı :) ama çıkmadı şükür.
Ay evet bende hic doymazdim.benim de 180 190 cikardi.su anda diyetteyim.takip edilecek.sen diyetine dikkat edersen hic bir zarari olmaz.bu benim 2.gebeligim ikisindede sekerim çıktı.senin insüline baslaman lazim.dahiliyeye gonderirler seni.kızlar malesef kedinin bile doymayacağı bir diyet listesiyle hamileliğime devam ediyorum dr tekrar başka testler istedi cihaz aldırdı evde kendim ölçüyorum yemeklerden 1 saat sonra falan 190-200 leri buluyor korkuyorum bebeğime zararı olurmu diye