- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 36
mrb bişey sormak istiyorum bebişin kilosu çok iyi yediğiniz özel bişey var mı acaba
Masallahh35arti 5 de 3370gr boyu 49 cm
Yok canim ben hic dikkat etmiyorum ama yumurta ve meyve kilo aldirirmis derler brn sksine kilo alnasin diye bu tarz seyler yemiyorumMasallahhozellik yediginiz birsey varmi kilo almasi icin Allah nazardan saklasin bebeginizn kilosu cok guzel
yok canım normal ağırlıklar içinde.benimde 35 haftada 2400 dü doktor gayet normal sağlıklı dedi.her bebek aynı değil doktorum normal istediğim için 3000 gr. üstüne çıkmasını pek istemiyor.sen diğer bebeklerle kıyaslama yapıp moralini bozma sakın.daha dün bir arkadaşım doğum yaptı 2500 ile düşün:)35+1 2360 kilomuz boy solemediler azmi ki? doktor normal dedi ama sizinkilere bakınca dusundum şimdi bunu
üzülme tatlım doktor normal diyorsa normaldir 3 haftada 900 gr almış benimki, son haftalarda daha çok alıyor o yüzden endişelenme tadını çıkarmaya bak bebişi de strese sokma durup dururken :)Kızlar maşaAllah hepinizin bebeklerine. Benim kızım ufak kalmış sanki sizinkileri görünce. 33 haftası dolduğunda kontrolüm vardı boyu 42 cm 2036 gram çıktı. Doktor haftasıyla uyumlu diyor. Ama sizinkilere bakınca benimki bayağı ufak kalmış sanki.. Canım sıkıldı şimdi
Bana da normal geliyordu canım ta ki burayı okuyana kadar. Çok iri olsun istemem zaten ama diğerlerine bakınca pek bi minik geldi. Haftaya kontrol var inşaAllah o zamana biraz kilo alır :)üzülme tatlım doktor normal diyorsa normaldir 3 haftada 900 gr almış benimki, son haftalarda daha çok alıyor o yüzden endişelenme tadını çıkarmaya bak bebişi de strese sokma durup dururken :)