eylül anneleri bebeğinizin kilo ve boyu ne kadr oldu :)

35+1 2360 kilomuz boy solemediler azmi ki? doktor normal dedi ama sizinkilere bakınca dusundum şimdi bunu

35+1 2360 kilomuz boy solemediler azmi ki? doktor normal dedi ama sizinkilere bakınca dusundum şimdi bunu
yok canım normal ağırlıklar içinde.benimde 35 haftada 2400 dü doktor gayet normal sağlıklı dedi.her bebek aynı değil doktorum normal istediğim için 3000 gr. üstüne çıkmasını pek istemiyor.sen diğer bebeklerle kıyaslama yapıp moralini bozma sakın.daha dün bir arkadaşım doğum yaptı 2500 ile düşün:)

32+6 2500 gr dedi doktorumuz
Boyunu soylemedi ama uzun bacakli olucak bacak boyu 35. Haftayi gosteriyor dedi

37. haftadayım . 2847 gr 49 cm benim velet..Normal değerlerde seyrediyor sanırım. :)

Kızlar maşaAllah hepinizin bebeklerine. Benim kızım ufak kalmış sanki sizinkileri görünce. 33 haftası dolduğunda kontrolüm vardı boyu 42 cm 2036 gram çıktı. Doktor haftasıyla uyumlu diyor. Ama sizinkilere bakınca benimki bayağı ufak kalmış sanki.. Canım sıkıldı şimdi

üzülme tatlım doktor normal diyorsa normaldir 3 haftada 900 gr almış benimki, son haftalarda daha çok alıyor o yüzden endişelenme tadını çıkarmaya bak bebişi de strese sokma durup dururken :)

34 hafta 1 günlük Aziz bebek 2300 gram. 2 haftada 300 gram almış kuzum. Haftasıyla uyumlu.

üzülme tatlım doktor normal diyorsa normaldir 3 haftada 900 gr almış benimki, son haftalarda daha çok alıyor o yüzden endişelenme tadını çıkarmaya bak bebişi de strese sokma durup dururken :)
Bana da normal geliyordu canım ta ki burayı okuyana kadar. Çok iri olsun istemem zaten ama diğerlerine bakınca pek bi minik geldi. Haftaya kontrol var inşaAllah o zamana biraz kilo alır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…