Maaşallah size canım32 arti 0 da 2410 gr
Seninkide tosun olacak galiba boyunu soylemedi bu sefer sen biliyormusunMaaşallah size canımben de bugün 32+0 oldum. Kızım 2036 gr olmuş çok şükür.
Bilmem ki canım tosuncuk mu normal.mi:) anne babasına çekerse bizimki tosuncuka yakın olur gibi:) boyunu bana da soylemedi ben de sormayı unutmuşum. 2 hafta önce 41 cm demişti ama.şimdi unuttum, onu görünce aklımdan çıkıyor bütün sorular:)Seninkide tosun olacak galiba boyunu soylemedi bu sefer sen biliyormusun
her bebeğin gelişimi farklı yani kilosu falan o senin beslenmene bağlı sen ne kadar düzenli beslenirsen o da ona göre güzel kilo alırKızlar 16 haftalık şuanda bebeğim siz bebeiişlerin boyu kilosu nasıl ?değişiklik oluyor mu her bebekte ?
senin bebeğin biraz zayıfmis biraz daha çok sebze meyve tuketmelisin ki kilo alsın bebesin Allah analı babalı buyutsun zamanla kilo alır bana da 14 haftalik ken 300 gram dedim herkes ayyy o ne öyle dedi küçücük falan. senin bebeğin de zamanla buyur hiç bi şey olmaz merak etme daha basindasin16+2 152 gr 14 cm benim ki Zayıf uzun olucak galiba
maşallah bebeğin kilosu çok iyi benim kızım 29 haftanın içinde 1 kilo 200 gram daha27 haftalık oğlum 1 kilo :)
26 haftada 960 gramdı doktor Gelişimi güzel dedi o yüzden sıkıntı Yapmıyorumsenin bebeğin biraz zayıfmis biraz daha çok sebze meyve tuketmelisin ki kilo alsın bebesin Allah analı babalı buyutsun zamanla kilo alır bana da 14 haftalik ken 300 gram dedim herkes ayyy o ne öyle dedi küçücük falan. senin bebeğin de zamanla buyur hiç bi şey olmaz merak etme daha basindasin
maşallah bebeğin kilosu çok iyi benim kızım 29 haftanın içinde 1 kilo 200 gram daha
bende dün doktora gittim 1.257 gram di olsun sağlıklı olsun da seninkinide maşallah erkekler evet biraz daha iri oluyorSenin bebişin de kilosu iyi maşallah ,biz de 30 haftanın içinde 1405 gram olduk erkek bebek. Erkekler biraz daha tombik oluyormuş. :)
gayet iyi benim 30 hafta oldu 1kilo 257 gram evet gelisim bebekten bebeğe değişiyormus ben dün doktora sordum gayet normal dedi normalde 200 gram daha kilolu olmasi gerekiyor ama 1257 gram yani benim bebeğim 26 haftada 850 gram di bu kadar ancak oldu işte ben de sıkıntı yapmadım26 haftada 960 gramdı doktor Gelişimi güzel dedi o yüzden sıkıntı Yapmıyorum
maşallah bebeğin kilosu çok iyi tombik olucak herhalde ☺☺29+5 1600 gr
40 cm dedi doktorumuz
bebekten bebeğe değişiyor benim ki 1kilo 257 gram normalde 1450 olmasi gerekiyor ama gelişim farkı oluyor doktor iyi dedi sorun yok dedi en sonKızlar 16 haftalık şuanda bebeğim siz bebeiişlerin boyu kilosu nasıl ?değişiklik oluyor mu her bebekte ?
canım baya çokmuş kilosu maşallahHafta 32 kilosu 2500 dedi Dr nasıl
Maşallah bebeklerimiZecanım baya çokmuş kilosu maşallah. banada 33. haftada 2600 dedi.doğuma kadar 4ü geçer dedi.çok korkuyorum normal doğum istiyorum çünki.iri bebekleri genelde doktorlar sezeryanla almayı tercih ediyor.normal doğursam bile çok dikiş olur.hakkımızda hayırlısı artık.