- 20 Ekim 2011
- 126
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bebişin kilosu da seninkine çok yakin.doktorum 40 haftayı doldurmanı bekleyemeyiz çok kilolu olur normal doğuramazsın dedi.25 i gibi suni sancıyla baslatacak doğumu.senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi.ilk bebeğim normaldi sezeryan olmak istemiyorum ama kendiliğinden savcısıyla gelsin istiyorum.kafam çok karışık.36arti 6 da 3700 gr 50 cm
Benim bebegimin kafasi ve karin cevresi 3hafta buyuk gosteriyor kilosundan once bu yuzden sezeryani tavsiye etti doktor. Ama istersen deneriz normalide dedi daha karar vermedik 38. haftada cati kontrolum var o zaman karar verecekCanım benim bebişin kilosu da seninkine çok yakin.doktorum 40 haftayı doldurmanı bekleyemeyiz çok kilolu olur normal doğuramazsın dedi.25 i gibi suni sancıyla baslatacak doğumu.senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi.ilk bebeğim normaldi sezeryan olmak istemiyorum ama kendiliğinden savcısıyla gelsin istiyorum.kafam çok karışık.
36arti 6 da 3700 gr 50 cm
canim ne yaptın kavuştun mu bebeğine.kaç kilo doğdu.doktorun tahmin ettiği gibi mi.38 arti sifir da 4000 gr 50 cm oglum sali gunu sezeryan oluyorum insalllah
sağlıcakla büyüt inşallah.gözün aydınMerhaba oglum 38+5 de dogdu sali gunu sezeryan oldum. 4050 gr dogdu cok sukur