eylül anneleri bebeğinizin kilo ve boyu ne kadr oldu :)

36arti 6 da 3700 gr 50 cm
Canım benim bebişin kilosu da seninkine çok yakin.doktorum 40 haftayı doldurmanı bekleyemeyiz çok kilolu olur normal doğuramazsın dedi.25 i gibi suni sancıyla baslatacak doğumu.senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi.ilk bebeğim normaldi sezeryan olmak istemiyorum ama kendiliğinden savcısıyla gelsin istiyorum.kafam çok karışık.

Canım benim bebişin kilosu da seninkine çok yakin.doktorum 40 haftayı doldurmanı bekleyemeyiz çok kilolu olur normal doğuramazsın dedi.25 i gibi suni sancıyla baslatacak doğumu.senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi.ilk bebeğim normaldi sezeryan olmak istemiyorum ama kendiliğinden savcısıyla gelsin istiyorum.kafam çok karışık.
Benim bebegimin kafasi ve karin cevresi 3hafta buyuk gosteriyor kilosundan once bu yuzden sezeryani tavsiye etti doktor. Ama istersen deneriz normalide dedi daha karar vermedik 38. haftada cati kontrolum var o zaman karar verecek

selamlar. benim drum baştan geç döllenme diye sat imi iki hafta ileri attı. yani normalde 34 haftalık olmam gerekiyorken 32 haftalıksın diyor bana.geçen hafta başka bi dra gittim 33 hafta ile uyumlu sizin kendi adet tarihinizle uyumlu bu bebek dedi.ki nitekim tüm boyutları 33 haftalıktı.yani bebek sanırım kendi haftasına yetişti ama kendi drum hala iki hafta geriden hesaplayıp sezeryan tarihi falan veriyor.24 eylülde günüm doluyor.dr 29 eylülde bebeği almayı planlıyor.ilki de sezeryan da.napsam bilemedim yaa. bu saatten sonra dr da değiştirmek istemiyorum hastaneyi beğeniyoruz doğum için.yarın gene gidicem bakalım ne diycek.

35+1 de bugün gittik. Oğlum 48 cm. 2600 gr. Doktor normal diyor uyumlu diyor ama bana zayıf gibi geldi kızlar. Sizce nasıl. ?

X