- 27 Eylül 2024
- 30
- 8
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya canım dinlen bol bol ne kadarlık oldu benimde arada bıçak gibi batma oluyor neden bilmiyorumBenim bulantı devam baş ağrıları arttı
Bugün 15 + 2 oldu. Batmalar oluyor bende de uzun zamandır rahim büyüyor dediler ondan oluyormuş. Ama uzun sürmüyorHadi ya canım dinlen bol bol ne kadarlık oldu benimde arada bıçak gibi batma oluyor neden bilmiyorum
Geç gördüm mesajınızı. Pekngiremiyorum bu ara bir de bu sayfa artık çok boş şimdi kimse gelmiyor.Batmalar karninizin alt bölgesinde mi oluyor?
Merhaba Eylül de transfer olunca tutu mu12 Eylül de olmuştum bende aynıyız hemen hemen seninle sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim![]()
Evet canım ama kalbi durdu kaybettim bebeğimiMerhaba Eylül de transfer olunca tutu mu
Allah'ım sabır versin hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamile kalıp kucağına alırsın inşAllahEvet canım ama kalbi durdu kaybettim bebeğimi
Merhaba fetal redüksiyon oldunuzmu acaba .acılı bir işlemmiMerhaba kızlar. Yarın fetal redüksiyon olmaya gidiyorum. Eşim ikiz bebek istemiyor. Çok kötüyüm şu an bilemiyorum ne yapsam korkuyorum ya diğerine de bir şey olursa![]()