- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
Ahh güzel kalbinizden öpüyorum teşekkür ederimHiç takılma canım buna her annenin gebelik hikayesi farklı olduğu gibi aynı annenin diğer gebelikleri de fark gösterir benim teyzem kuzenime hamileymiş hala regl gördüğü için 5 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu o yüzden yerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor,
Benim ilk transferimde de pozitifi görmüştüm hiç belirtim yokken lekelenme de olmadı ama malesef değerler yeterince yükselmedi kimyasala dönüşmüştü bu sefer kasık ve bel ağrısı gibi belirtilerim var tek umudum sağlıklı bir gebelik oluşması sıfır belirti olup da pozitif sonuç alan çok olduğu gibi lekelenmesi olduğu halde pozitif gören çok anne adayımız var umudunu kesme güzel düşün güzel olsun inşallah
Belirtileriniz varmııydı acabaBenim de 8 Ekim kan testi günümUmarım birlikte burdan güzel haberlerimizi paylaşırız canım ama benim 26 sında oldu transferim doktor 8ine gün verdi. Benimde iki tane 5. Gün embriyosu
Eveeeeetttt dogru goruosuUZZ catlatma ignesi yoksaaa harika bi haber bu
Ayy maşallah annesi geliyor bebişler
Çatlatma iğnesi kaç gün sürüyor etkisi ? Ben aEveeeeetttt dogru goruosuUZZ catlatma ignesi yoksaaa harika bi haber bu
Vardı canım kasık bel karın ağrısı bacaklarda ağrı çekilme gaz problemi ve 8. Gün lekem olmuştu. Darısı isteyen herkese sanada inşallah canımBelirtileriniz varmııydı acaba
Ayyy canım inşallah ya şoktayım halen Rabbim sen bu sevinci dileyen isteyen herkese nasip etAyy maşallah annesi geliyor bebişler
19 eylülde olmuştu canım var mıdır halen etkisi senceEveeeeetttt dogru goruosuUZZ catlatma ignesi yoksaaa harika bi haber bu
Ayy hic bildigim konu degil aslinda on gun suruo demislerdi yanlis hatirlamiosamm19 eylülde olmuştu canım var mıdır halen etkisi sence
10 gun suruo diye biliyorum ama emin degilim siz bir arastirin gene deÇatlatma iğnesi kaç gün sürüyor etkisi ? Ben a
eylülün 21. De vurulup 23. De toplamışlardı. Hala devam eder mi ?
Amin canım Allah razı olsun10 gun suruo diye biliyorum ama emin degilim siz bir arastirin gene detaze transfer mii saglikta tutunsun insallah
ah canim cok cok twsekkur ederim takiodum kafaya biraz daha rahatladim guzel kalbin icin allahim insallah bu zorlu yolda kucaklarimiz bos donmesinBu arada senin için e devletten 6 yıl öncesi kızımı öğrendiğim günün beta HCG degerime baktımo da 5.gun embriyosuydu 12.gun gitmiştim ve değer 64 çıkmış ilk öğrendiğimde.. 205 senin çok çok iyi bence rahatla
Bana dr gene en iyi sonucu kan testi verir yaniltmasin demisti 8. Gun gebelik testini attigimdaAmin canım Allah razı olsunEvet taze transfer Diğer iki negatif denemem dondurulmuştu.
Amin canım benim amin güne çok güzel bir haberle uyandım çok mutlu oldumAyyy canım inşallah ya şoktayım halen Rabbim sen bu sevinci dileyen isteyen herkese nasip et
Evet canım taze amin canım çok teşekkür ederim Rabbim yüzümüzü güldürsün10 gun suruo diye biliyorum ama emin degilim siz bir arastirin gene detaze transfer mii saglikta tutunsun insallah
İnşallah öyledir canım bekleyeceğim insallah test günüme kadar artık şnsallah herşey güzele dönerAma kan testi için bile çok çokkkk erken canım hele ki idrar testi yaptırdıysan hiç aldanma test gününü bekle ve kanını ver ona göre hareket edersin. Hiiiiiç moral bozmak yok test yapma derken bundan bahsetmiştim test günümüz aynıydı beklemek çok zor benimde kanım kaynıyor sabırsızlıktan ama erkenden test yapıp boşuna moral bozmanın manası yok hiç üzme kendini test gününde pozitif sonuç alacaksın Allah’ın izniyle
Salı günü canım 8inde hastane çok uzak bana eşimde işi için eğitimde izin alması mümkün değil acaba buralarda yapıp sonuç bildirsem olur mu ki ?Bana dr gene en iyi sonucu kan testi verir yaniltmasin demisti 8. Gun gebelik testini attigimdasizin kac gun kaldi teste ben 10.gun yaptirdim dayanamayip normalde 7 ekimdi o zaman yaptirsam daha yuksek cikardi belki
Amin canım benim amin güne çok güzel bir haberle uyandım çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?