Bende lekelenme olmadı acaba tutmadı mı diye kaygılanıyorumAma kimsede de lekelenme olmamış sankiNe bileyim karnım belim kaşıklarım çok ağrıyo adet olacakmışım gibi.
Vallahi ben gördümAyy sen bunu yazınca kalbim ağzımda atmaya başladıbirinden duymak çok iyi geldi zira gözlerimden şüphem vardı pozitif görmeye fokuslaninca
İnşallah benimde öyledir o kadar uzak nasıl desem hayal gibi geliyo anne olabilme ihtimaliHerkeste lekelenme olmazmış canım kadınların %20-25 inde olurmuş. Kötü bir şey değil bu bence de tutunmuş benim çok yakın arkadaşımda öyle çamur gibi olmuştu şimdi sağlıklı evladı var :)
Teşekkür ederim yok hiç kırmızı renge dair hiç bişey olmadı sadece başta koyu kahve sonra açık kahve gibi oldu ve bir gün sürdü sadece. Umarım yerleşmedirBende lekelenme olmadı acaba tutmadı mı diye kaygılanıyorumo yüzden hiç modunu düşürme öyle pozitifi alan çok okudum.lekelenmen kanamaya dönmediği sürece sorun yok bence kalbini ferah tut
Canım benim aynı duyguları inan bende yaşıyorumİnşallah benimde öyledir o kadar uzak nasıl desem hayal gibi geliyo anne olabilme ihtimali
Amiin amin inşallahTeşekkür ederim yok hiç kırmızı renge dair hiç bişey olmadı sadece başta koyu kahve sonra açık kahve gibi oldu ve bir gün sürdü sadece. Umarım yerleşmedirİnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız Rabbim biz gibi isteyen emek veren bütün kadınlara nasip etsin
İnşallah canımCanım benim aynı duyguları inan bende yaşıyorumama Rabbimin izniyle olacağız
Yaa oylemi insallah siz guzel aonuc alirsiniz ben de de testiniz var gibi geldiYaaçok mutlu oldum adınıza.. benimde 25 eyluldu transferim doktorum p.tesi kan testi için çağırdı sabırsızlanıyorum. Benimde yine tüp bebekle bir kızım var. Bir çok şeyimiz aynı umarım değerimde size benzer tebrik ederim
Acaba tüp bebek maliyeti nedir ?Zaten transfere başladığın zaman ilaçlar hesaplanıyor ben adetimin 4 günü Estroferm kullandım adetim bitince estrofem adeti kesiyor bu arada herneyse daha sonra Tam 10 günunnsonunda doktorum prograf hap prednol hap Progestan dex iğne Progestan fitil folık asit vitamin cilğmira diye bi bant coraspin hap oksapar iğne bunları kullandırdı Halada kullanıyorum
Ayy allahim insallah nasip etsin oyle demeyin ama sizi cok iyi anliorum herkes de anliyodur eminim hepimiz bir surecten gectik geciyoruz, inanin cocugunuz olmaz yolundan geldik biz de buralara cok sukur bi kizim var Allah saglikli uzun omur versin isteyeni se geri cevirmesin hep hep duamda evlat isteyen herkesİnşallah benimde öyledir o kadar uzak nasıl desem hayal gibi geliyo anne olabilme ihtimali
Rabbim bağışlasın kızını canımAyy allahim insallah nasip etsin oyle demeyin ama sizi cok iyi anliorum herkes de anliyodur eminim hepimiz bir surecten gectik geciyoruz, inanin cocugunuz olmaz yolundan geldik biz de buralara cok sukur bi kizim var Allah saglikli uzun omur versin isteyeni se geri cevirmesin hep hep duamda evlat isteyen herkes
AmiinYaa oylemi insallah siz guzel aonuc alirsiniz ben de de testiniz var gibi geldiallahim kimseyi bu yolda daraltmasin kardes cok guzel bisey nasip olsun kizlarimiza da insallah Kac yasinda allah bagislasin bu arada o da tup bebek mi
Benim bir kızım var 6 yaşında. Aşılama ve 2 kez tüp bebek denemesi sonrası kızıma hamile kalabildim o da yine 5.gun embriyosuydu :) o kadar çok süreçten geçerken yok ya diyordum annelik çok uzak..eşim babalığı tadamicak hep dolduruyordum kendimi.. fakat Rabbimin sınavı bu ne kadar çabalar pes etmezsek ve hatta bu yolda isyan etmeden ısrarcı davranirsak emin ol meyvesini alıyoruz hemde çok tatlı bir meyveİnşallah benimde öyledir o kadar uzak nasıl desem hayal gibi geliyo anne olabilme ihtimali
MasallahAmiinEvet kızımda tüp bebek tedavisiyle oldu Aralık ayında 6 yaşını dolduruyor. Kardeşi olsun hem o çok istiyor hem biz Rabbim nasip eder inşallah.
Cok iyi yapmışsınızMasallahbizim ki 2,5 yasinda cok arayi acmadan girdik bu yola bu ksia zamanda bile unutmusum transfer igne sureclerini sanki normal kolayca olmus kizim gibi sizde de oyle mi beyin cok degisik bir sekilde kotu anlari silmis..
Bu arada senin için e devletten 6 yıl öncesi kızımı öğrendiğim günün beta HCG degerime baktım25 eylul transferim 10.gunu Ben de kan testi verdim 205 cikti kizlar cok sukur haftaya cuma cumartesi gorebiliriz keseyi gel dediilk kizimda bu sayi cok daha yuksekti 9.gunde insallah saglikla ilerlesin herkesin ki isteyen herkese de nasip olsun dualarimdasiniz gec tutunma da olabiliyor onu da hesaba katmak gerekio dr dedi ki test gununu beklemek cok onemli erken yapmissin
Ama kan testi için bile çok çokkkk erken canım hele ki idrar testi yaptırdıysan hiç aldanma test gününü bekle ve kanını ver ona göre hareket edersin. Hiiiiiç moral bozmak yok test yapma derken bundan bahsetmiştim test günümüz aynıydı beklemek çok zor benimde kanım kaynıyor sabırsızlıktan ama erkenden test yapıp boşuna moral bozmanın manası yok hiç üzme kendini test gününde pozitif sonuç alacaksın Allah’ın izniyleKızlar günaydın ben bugün test yaptım transfer günü harç 5. Günüm ama koca bir negatif
Ayyy bende de oldu bütün gece bacaklarımda birşey geziyor gibi o kadar rahatsız oldum ki asla uyuyamadım uyuduklarımda da bölük bölüktü hep sıçradım rahatsız oldum sabahı sabah ettimArkadaşlar transfer sonrası uyurken ani irkilme sıçrama yaşayan var mı
Hiç takılma canım buna her annenin gebelik hikayesi farklı olduğu gibi aynı annenin diğer gebelikleri de fark gösterir benim teyzem kuzenime hamileymiş hala regl gördüğü için 5 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu o yüzden yerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor,Ama kimsede de lekelenme olmamış sankiNe bileyim karnım belim kaşıklarım çok ağrıyo adet olacakmışım gibi.
Sizin kaçıncı gününüz belirti varmıydı peki ?Ayyy bende de oldu bütün gece bacaklarımda birşey geziyor gibi o kadar rahatsız oldum ki asla uyuyamadım uyuduklarımda da bölük bölüktü hep sıçradım rahatsız oldum sabahı sabah ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?