Benim çok rahat doktorum :) onu yapma bunu yapma yok ben hep araştırıp uyguladım, valla azda olsa ıkınmışlığım olduSakın karamsarlığa kapılma düşünmemeye çalış moral bozukluğuna yer yok bu tedavide moralini yüksek tut lütfenkabızlık ben ilk transferimde yaşamamıştım ama bu sefer bende yaşadım doktorum kabızlık oluşursa diye duphalac önerdi çok iyi geldi bi ölçek içtim sadece rahatça çıkıyorum şuan doktorunla görüşüp durumunu belirt istersen onun önerisine göre kullanırsın. Sakın ıkınma en büyük tembihledikleri şey buydu bana
Ayy amin amin canım benim göğüsler bayadır hassas ama ilaçlardan yeni değil. Umarım bende sizin gibi güzel sonuçlar almayı nasip eder Rabbimİlaclar kabızlık yapıyor canım bol su ve incir kayısı tüket şifa olsun inşallah. Bende hiç belirti hissetmiyordum sürekli elim göğsümde hassasiyet arıyordum ama yaşananlarin çoğunu ilaçlara bağladım.Cok şükür bugün keseyi gördük bebeğimi de girmeyi nasip etsin Rabbim sana isteyen herkese de çok şükür oldu demeyi yaşatsın
Sizde olmuş muydu acaba ?Tutunma kanaması
Mesaj attım coraspini kes bol su iç ve dinlen dediler başka da bişey demedilerDoktoruna söylersin yine ama yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum ben
Teşekkür ederim inşallah öyledirHayırlı olsun canım. Tutmuş ola bilir
Allah nasip ettiyse korur canım ama dikkat et ıkınma bundan sonraBenim çok rahat doktorum :) onu yapma bunu yapma yok ben hep araştırıp uyguladım, valla azda olsa ıkınmışlığım olduumarım bir şey olmamıştır artık bekleyip göreceğiz sadece arada sol tarafta ağırlık hissi oluyor ama o bende hep olurdu adet zamanlarımda.
Herkesin bünyesi farklı olduğu için tedavisi farklıdır inşallah tutunma kanamasıdır sabırla bekle canımMesaj attım coraspini kes bol su iç ve dinlen dediler başka da bişey demediler
Tamam abim amin aminAllah nasip ettiyse korur canım ama dikkat et ıkınma bundan sonra
Ay ben bunu yeni.gordum neler diyorsun cok sevindim masallah saglikla buyusunler insallahMerhaba kızlar bu gün keseyi görmeye gittim. İkiz tutmuş. İki tane gördük. Allah hepinize o günün mutluluğunu yaşatsın
Göbeğimde yer kalmadı artık iğnelerdenBu arada iğnelerim var göbekten sabah akşam yapıyorum canım coraspin ve vitaminler
Inşal hepimiz güzel haberler alırızGüzel haberini bekliyoruz seninde canım inşallah pozitifi görürsünherkeste aynı belirtiler olcak diye birşey yok her gebelik farklıdır canım takılma bir belirti hissetmemene. Bende hissediyor olmama takılmıyorum pek
Kanama lekelenme olunca coraspini mi kesiyorlar oksapar iğneyi miMesaj attım coraspini kes bol su iç ve dinlen dediler başka da bişey demediler
Ay ben sadece akşamları 2 ayrı iğne vuruyorum ama biri kan sulandırıcı enox çürüttü göbeğimin her yerini resmen mosmor olduGöbeğimde yer kalmadı artık iğnelerdengünde 3 tane benim
Inşal hepimiz güzel haberler alırız
Ya benimde oksopar 4000 kullanıyorum bende , birde prolutex diye bir ilaç vuruluyorum 2 adet günde iğnem var. Benimde göbek mosmor. Kan sulandırıcı birde vurunca 10 dakika yakıyorAy ben sadece akşamları 2 ayrı iğne vuruyorum ama biri kan sulandırıcı enox çürüttü göbeğimin her yerini resmen mosmor oldu
Benimde sapah akşam progestan iğne . 1 tanede kan sulandırıcı iğne toplam 3. Göbeğimin etrafı benimde mosmorAy ben sadece akşamları 2 ayrı iğne vuruyorum ama biri kan sulandırıcı enox çürüttü göbeğimin her yerini resmen mosmor oldu
Bende prolutex kullanıyorum çok rahat vuruyorum ama enoxu vurduğum yerler hem morarıyor hemde feci yakıyorYa benimde oksopar 4000 kullanıyorum bende , birde prolutex diye bir ilaç vuruluyorum 2 adet günde iğnem var. Benimde göbek mosmor. Kan sulandırıcı birde vurunca 10 dakika yakıyor
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım yeterki ben razıyım morluklaraBenimde sapah akşam progestan iğne . 1 tanede kan sulandırıcı iğne toplam 3. Göbeğimin etrafı benimde mosmorAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın . Tek duam bu
4 ü bitirmiş oluyoruz cnm öyle dediler banaKızlar bu transferden sonra test tarihinde pozitifi görürsek gebelik haftamız ne oluyor bilgisi olan var mı
Bugün doktoruma ben bunu sordum son adetin baslangici baz alıyor uygulamalar ne kadarlık bebeğim diye. Anlattı ama inan anlamadımKızlar bu transferden sonra test tarihinde pozitifi görürsek gebelik haftamız ne oluyor bilgisi olan var mı
Bende öyle biliyorum da internette farklı şeyler yazıyor kafam karıştı4 ü bitirmiş oluyoruz cnm öyle dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?