• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Sakın karamsarlığa kapılma düşünmemeye çalış moral bozukluğuna yer yok bu tedavide moralini yüksek tut lütfen ☺️☺️ kabızlık ben ilk transferimde yaşamamıştım ama bu sefer bende yaşadım doktorum kabızlık oluşursa diye duphalac önerdi çok iyi geldi bi ölçek içtim sadece rahatça çıkıyorum şuan doktorunla görüşüp durumunu belirt istersen onun önerisine göre kullanırsın. Sakın ıkınma en büyük tembihledikleri şey buydu bana 😂😂
Benim çok rahat doktorum :) onu yapma bunu yapma yok ben hep araştırıp uyguladım, valla azda olsa ıkınmışlığım oldu 😭 umarım bir şey olmamıştır 🤲 artık bekleyip göreceğiz sadece arada sol tarafta ağırlık hissi oluyor ama o bende hep olurdu adet zamanlarımda.

İlaclar kabızlık yapıyor canım bol su ve incir kayısı tüket şifa olsun inşallah. Bende hiç belirti hissetmiyordum sürekli elim göğsümde hassasiyet arıyordum ama yaşananlarin çoğunu ilaçlara bağladım.Cok şükür bugün keseyi gördük bebeğimi de girmeyi nasip etsin Rabbim sana isteyen herkese de çok şükür oldu demeyi yaşatsın 🤲💓
Ayy amin amin canım benim göğüsler bayadır hassas ama ilaçlardan yeni değil. Umarım bende sizin gibi güzel sonuçlar almayı nasip eder Rabbim 🤲🤗😍

Benim çok rahat doktorum :) onu yapma bunu yapma yok ben hep araştırıp uyguladım, valla azda olsa ıkınmışlığım oldu 😭 umarım bir şey olmamıştır 🤲 artık bekleyip göreceğiz sadece arada sol tarafta ağırlık hissi oluyor ama o bende hep olurdu adet zamanlarımda.
Allah nasip ettiyse korur canım ama dikkat et ıkınma bundan sonra

Bu arada iğnelerim var göbekten sabah akşam yapıyorum canım coraspin ve vitaminler
Göbeğimde yer kalmadı artık iğnelerden 😁😁günde 3 tane benim
Güzel haberini bekliyoruz seninde canım inşallah pozitifi görürsün 💗 herkeste aynı belirtiler olcak diye birşey yok her gebelik farklıdır canım takılma bir belirti hissetmemene. Bende hissediyor olmama takılmıyorum pek 😂😂
Inşal hepimiz güzel haberler alırız ♥️♥️

Ay ben sadece akşamları 2 ayrı iğne vuruyorum ama biri kan sulandırıcı enox çürüttü göbeğimin her yerini resmen mosmor oldu
Ya benimde oksopar 4000 kullanıyorum bende , birde prolutex diye bir ilaç vuruluyorum 2 adet günde iğnem var. Benimde göbek mosmor. Kan sulandırıcı birde vurunca 10 dakika yakıyor

Ay ben sadece akşamları 2 ayrı iğne vuruyorum ama biri kan sulandırıcı enox çürüttü göbeğimin her yerini resmen mosmor oldu
Benimde sapah akşam progestan iğne . 1 tanede kan sulandırıcı iğne toplam 3. Göbeğimin etrafı benimde mosmor 😒😒 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın . Tek duam bu

Ya benimde oksopar 4000 kullanıyorum bende , birde prolutex diye bir ilaç vuruluyorum 2 adet günde iğnem var. Benimde göbek mosmor. Kan sulandırıcı birde vurunca 10 dakika yakıyor
Bende prolutex kullanıyorum çok rahat vuruyorum ama enoxu vurduğum yerler hem morarıyor hemde feci yakıyor

Kızlar bu transferden sonra test tarihinde pozitifi görürsek gebelik haftamız ne oluyor bilgisi olan var mı

Kızlar bu transferden sonra test tarihinde pozitifi görürsek gebelik haftamız ne oluyor bilgisi olan var mı
Bugün doktoruma ben bunu sordum son adetin baslangici baz alıyor uygulamalar ne kadarlık bebeğim diye. Anlattı ama inan anlamadım 😃 transfer tarihi 12 Eylül 1 Eylül baz alınır adet tarihi dedi üzerine bilmem kaç gün sayılır dedi hiçbir halt anlamadım bende sadece şuan 5+2 olduğunu biliyorum bilenler beni de aydınlatsın canlar

Back