• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba bende 30 eylülde transfer oldum 🥰 sizin içinde hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah hep beraber 💐 bende bir kere kasık ağrısı oldu . Sonrada birşey olmadı . Şuan hiçbir belirtim yok bekliyorum 😊😊
Güzel haberini bekliyoruz seninde canım inşallah pozitifi görürsün 💗 herkeste aynı belirtiler olcak diye birşey yok her gebelik farklıdır canım takılma bir belirti hissetmemene. Bende hissediyor olmama takılmıyorum pek 😂😂

merhabalar, öncelikle umarım bir an evvel çocuk sahibi olursunuz. Eğer anlatmak sizi üzmeyecekse birkaç şey sormak isterim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve 10. ve 12.gün değerlerim hem düşük hem de 2 kat artış göstermedi. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve 4 gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek hatta ben kabullendim sadece doktorun dediklerini yapmamış olmamak için ilaçlara devam ediyorum. Göğüslerimde inanılmaz hassaiyet var, herhangi bir lekelenmem yok. Sizin süreciniz nasıldı, en önemlisi ilaçları kestikten sonra mı adet oldunuz yoksa kesmeden mi? Estroferm ve progestan fitil ile iğne kullanıyorum belki de onlar adet olmamı engelliyordur. Biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında acaba?
Merhaba canım bende ilk transferimde kimyasal gebelik geçirdim çok üzücü olduğunu biliyorum bende kabullenmekte çok zorlanmıştım.hiç bir belirtim olmamasına rağmen pozitifi görmüştüm test günümde ama değerlerim düzenli yükseliş sağlamadı doktorum iğneleri kestikten hemen 2 gün sonra regl oldum hatta transferden nerdeyse 1 ay geçmesine regl olmama rağmen beta hcg 180 lerde gezdi. Ama sonuç düşük oldu..
Umut en büyük silahtır umudunu sakın kesme doktorumun bir hastası beta hcgsi 5 le başlayıp gebelik kesesini gördüğünü kalp atışını dinlediğini söyledi umarım senin de mucizen budur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Günaydın herkese . Bu sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem olmuş kızlar adet mi oluyorum nolur bilen yazsın transfer sonrası 8. Günüm hafif bel ve kasık ağrımda var 🥹
Günaydınnn ☀️☀️
Yerleşme kanaması olabilir canım eğer iğne ve ilaçların varsa düzenli kullanıyorsan kesmeden regl olmazsın diye biliyorum

Günaydınnn ☀️☀️
Yerleşme kanaması olabilir canım eğer iğne ve ilaçların varsa düzenli kullanıyorsan kesmeden regl olmazsın diye biliyorum
Ayyy Allah’ım inşallah tam 10 senedir bekliyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım . Umarım dediğin gibidir. Zaten adetime bir haftaya yakın bir zaman var.

Ben de salı günü test yaptıracağım bende bir şey hissedemiyorum:( insna korkuyor olmadı mı diye. Hafif kabızlık yaşıyorum iğneleri. Etkisini acaba :(

Ben de salı günü test yaptıracağım bende bir şey hissedemiyorum:( insna korkuyor olmadı mı diye. Hafif kabızlık yaşıyorum iğneleri. Etkisini acaba :(
İlaclar kabızlık yapıyor canım bol su ve incir kayısı tüket şifa olsun inşallah. Bende hiç belirti hissetmiyordum sürekli elim göğsümde hassasiyet arıyordum ama yaşananlarin çoğunu ilaçlara bağladım.Cok şükür bugün keseyi gördük bebeğimi de girmeyi nasip etsin Rabbim sana isteyen herkese de çok şükür oldu demeyi yaşatsın 🤲💓

Doktorlar kabızlık için duphalac adında şurup veriyor doktorunuza danışın, onun haricinde kayısı erik hoşafı yapıp tüketebilir siniz faydası oluyor 🌸
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere 🤲🥰

Merhaba kızlar bu gün keseyi görmeye gittim. İkiz tutmuş. İki tane gördük. Allah hepinize o günün mutluluğunu yaşatsın🤲🤲🤲
hayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim.sağlıcakla kucağımıza alalım inşaAllah. beta değerleriniz neydi.benim beta yüksek çıkmıştı.5 +1 de kese görmeye gittik önce iki görür gibi oldu doktor sonradan birini göremedi. tek diyelim dedi ama yarın tekrar kontrolüm var bakalım

Ben de salı günü test yaptıracağım bende bir şey hissedemiyorum:KK43: insna korkuyor olmadı mı diye. Hafif kabızlık yaşıyorum iğneleri. Etkisini acaba :KK43:
Sakın karamsarlığa kapılma düşünmemeye çalış moral bozukluğuna yer yok bu tedavide moralini yüksek tut lütfen ☺️☺️ kabızlık ben ilk transferimde yaşamamıştım ama bu sefer bende yaşadım doktorum kabızlık oluşursa diye duphalac önerdi çok iyi geldi bi ölçek içtim sadece rahatça çıkıyorum şuan doktorunla görüşüp durumunu belirt istersen onun önerisine göre kullanırsın. Sakın ıkınma en büyük tembihledikleri şey buydu bana 😂😂

Back