- 19 Eylül 2024
- 566
- 450
- 32
Masallah canim saglikla ilerlesin insallah guzel guzelKızlar 6+3 den sesleniyorum kalp atışını vajinal olarak duyduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim saglikla ilerlesin insallah guzel guzelKızlar 6+3 den sesleniyorum kalp atışını vajinal olarak duyduk
O zaman aslında bana baya erken bir tarihe randevu vermiş kalp atışı için doktor. Randevuya gittiğimde 6+3 olacak.Normal canım bende keseyi gördüm 2 hafta sonraya kalp atışını dinleriz dedi
Yani kalp atışını dinleyende var doktora bağlı birazdaO zaman aslında bana baya erken bir tarihe randevu vermiş kalp atışı için doktor. Randevuya gittiğimde 6+3 olacak.
Evet beklemek cok zor ama erken dinlemekte bebek icin cok sağlıklı degilmis bakalım bir hafta kaldıHayırlısı olsun canım inşallah normalde 6 haftalıkken duyuluyor diye duymuştum biraz geç vermiş sanki beklemek çok zor Allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Kalbinin attığını gördü doktorum ben beklerim iyi olsun yeter kiNe kadar geç vermişler kalp atışı randevusunu beklemek çok zor
Ben hiç görülmedi sandım doktor gördüyse tabiki tatmin edici hayırlı olsunKalbinin attığını gördü doktorum ben beklerim iyi olsun yeter ki
Ben hiç görülmedi sandım doktor gördüyse tabiki tatmin edici hayırlı olsun s
Ben hiç görülmedi sandım doktor gördüyse tabiki tatmin edici hayırlı olsun
Sağol canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen hiç görülmedi sandım doktor gördüyse tabiki tatmin edici hayırlı olsun
Banada 8. Haftada dinliyelim dedi doktorumO zaman aslında bana baya erken bir tarihe randevu vermiş kalp atışı için doktor. Randevuya gittiğimde 6+3 olacak.
8 çok değil mi ya genelde 6 7 değil kiBanada 8. Haftada dinliyelim dedi doktorum
Bilmem cok sorgulamadim vajinal ultrason yaparsan smdide dinleriz ama vajinal ultrasona gerek duymuyorum dedi panik olmazsan 8 de dinleyelim dedi suan konumu boyutu cok iyi dedi gordm kalp atimini pitir pitir ama dinlemedik8 çok değil mi ya genelde 6 7 değil ki
Hatta 8+5 te gidicem oyle ayarladik randevuyu8 çok değil mi ya genelde 6 7 değil ki
Öncesinde de belirti oldu mu böyle 4+2 de filanBen daha yeni Salı günü kese görmeye gitcem son adet tarime göre hesaplarsak 5+2 yarın. Kızlar mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti var. Sizce normal mi ?
Yok canım yeni bir iki gündür böyleÖncesinde de belirti oldu mu böyle 4+2 de filan
Benim de aynı bu şekilde Salı günü randevum var 28 Eylül transfer oldum 5+1 benimde öyle çok belirtim yok koku hassasiyeti var sadece bende tedirginim kese ve kalp arısını duymadan geçmeyecek sanırım bu tedirginlik..Kızlar 5+2 deyim. 28 Ekim randevum. Bir defada hem kese hem kalp atışı görelim dedi doktor. Ama ben pozitif gördükten iki gün sonra ikinci kanı verdim beta artışı gördüm bir daha 3. Kan da baktırmadım. Belirtim sadece arada kaşık ağrısı. Neden hiç belirtim yok ki korkmaya başladım
Benim koku hassasiyetim de yokBenim de aynı bu şekilde Salı günü randevum var 28 Eylül transfer oldum 5+1 benimde öyle çok belirtim yok koku hassasiyeti var sadece bende tedirginim kese ve kalp arısını duymadan geçmeyecek sanırım bu tedirginlik..