Canım benimde transferin 4.günü ama daha çıkmaz en erken 7.günde çıkıyormuş senin ilk tedavin miKizlar hepinize merhaba transfer oldum 5 gün önce göğüs hassasiyeti ara sıra bel ve kasık ağrısı çok nadir var siz kaçinci günde gebelik testinde gördünüz pozitifi test yapmak için sabırsızlanıyorum yapsam cikarmi
Evet canım ilk tedavim sende belirtiler varmiCanım benimde transferin 4.günü ama daha çıkmaz en erken 7.günde çıkıyormuş senin ilk tedavin mi
Canım sadece hafif hafif kasıklarım ağrıyor başka bir belirti yok hergün düşünüyorum ama yok sankiEvet canım ilk tedavim sende belirtiler varmi
Benimde ilk denemem kaç yaşındasın canım bi de bir tane mi embriyo konuldu 2 mi kalitesi neydiCanım sadece hafif hafif kasıklarım ağrıyor başka bir belirti yok hergün düşünüyorum ama yok sanki
Benimde ilk denemem kaç yaşındasın canım bi de bir tane mi embriyo konuldu 2 mi kalitesi neiyi
Benim sadece göğüslerim sis ama ignelerden olabilir kaşık ağrım çok çok az bazen oluyor iyi kaliteli embriyo 5. gün embriyosu 1 tane konuldu 25 yaşındayım canim seninki nasıldıCanım sadece hafif hafif kasıklarım ağrıyor başka bir belirti yok hergün düşünüyorum ama yok sanki
Birde adetin gectimi canım normalde benim adetimin 2 günü bugün birde 6. günde yerleşme kanaması olabilirmiş bakalım olacakmiBenimde ilk denemem kaç yaşındasın canım bi de bir tane mi embriyo konuldu 2 mi kalitesi neydi
Canım merhaba sende bı belirti varmı peki birde yerleşme kanaması diyorlar yaşadın mı onuMerhabalar bende 13 eylulde taze transfer oldum beklemedeyimbenide alirmisiniz gruba cok sevinirim
Canim bende yerlesme kanamasi olmadi ama kasik agrim biraz aclik hissi ates basma usume vs gbi sacma sapan tepkiler var vucudumda bugn test yaptm.hatta mersk edip ama tabiki bu teste gore yorum yapamiyorumCanım merhaba sende bı belirti varmı peki birde yerleşme kanaması diyorlar yaşadın mı onu
Ay inşallah vardır birbirimize dua edelim inşallah hamileyizdir bende biraz daha bekleyim öyle yapayım testi canim birde sigara içiyor musunuz bendede geceleri oluyor ateş basmasi havalardandir diyordum dogumuda inşallah birlikte konuşuruz yaCanim bende yerlesme kanamasi olmadi ama kasik agrim biraz aclik hissi ates basma usume vs gbi sacma sapan tepkiler var vucudumda bugn test yaptm.hatta mersk edip ama tabiki bu teste gore yorum yapamiyorum
Canım benim de aa kalite embriyo ama 2 tane konuldu 35 yaşındayım bende bakalım inşallah pozitif sonucu alırız 6.günü sabırsızlıkla bende bekliyorumBenim sadece göğüslerim sis ama ignelerden olabilir kaşık ağrım çok çok az bazen oluyor iyi kaliteli embriyo 5. gün embriyosu 1 tane konuldu 25 yaşındayım canim seninki nasıldı
Insallah canim benim ben agir bir sigara icicisiyim normalde ama tedaviye baslayinca biraktim 1 tane bile icmedim aylardirAy inşallah vardır birbirimize dua edelim inşallah hamileyizdir bende biraz daha bekleyim öyle yapayım testi canim birde sigara içiyor musunuz bendede geceleri oluyor ateş basmasi havalardandir diyordum dogumuda inşallah birlikte konuşuruz ya
İnşallah hamileyizdir ya sonucumuzu alınca buraya yazalım birbirimizeCanım benim de aa kalite embriyo ama 2 tane konuldu 35 yaşındayım bende bakalım inşallah pozitif sonucu alırız 6.günü sabırsızlıkla bende bekliyorum
Maşallah canım bende içiyorum ama şimdi günde 1 2 ye düşürdüm yarım yarımInsallah canim benim ben agir bir sigara icicisiyim normalde ama tedaviye baslayinca biraktim 1 tane bile icmedim aylardir
İnşallah canım dua edelim bol bolİnşallah hamileyizdir ya sonucumuzu alınca buraya yazalım birbirimize
Aynen kuzum buraya yazalım sonuçları alınca inşallah hangi ilaçları iğneleri kullanıyorsun canimİnşallah canım dua edelim bol bol
Ben estrofem ağızdan progestan fitil progestan iğne folik asit ve d vitamini kullanıyorum canım sen ne kullanıyorsunAynen kuzum buraya yazalım sonuçları alınca inşallah hangi ilaçları iğneleri kullanıyorsun canim
Bende estrofem oksabar iğne progestan fitil progestan iğne d vitamini folik asit canimBen estrofem ağızdan progestan fitil progestan iğne folik asit ve d vitamini kullanıyorum canım sen ne kullanıyorsun
Senin sadece fazladan oksabar var diğerleri aynıBende estrofem oksabar iğne progestan fitil progestan iğne d vitamini folik asit canim
Aynen göbeğimden yapıyorum iki igneyide göbeğim morardi ve sertleşti vurdugum yerler gunde 3 iğne sabah aksam progestan akşam 1 de oksabarSenin sadece fazladan oksabar var diğerleri aynı