Benim iki iğne progestan kalçadan Protestan göbektenAynen göbeğimden yapıyorum iki igneyide göbeğim morardi ve sertleşti vurdugum yerler gunde 3 iğne sabah aksam progestan akşam 1 de oksabar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iki iğne progestan kalçadan Protestan göbektenAynen göbeğimden yapıyorum iki igneyide göbeğim morardi ve sertleşti vurdugum yerler gunde 3 iğne sabah aksam progestan akşam 1 de oksabar
Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırızBenim iki iğne progestan kalçadan Protestan göbekten
Var gibi duruyorSelamlar sizce gebelik var mı transferin 6. Günü bitti
gördüm valla . tebriklerSelamlar sizce gebelik var mı transferin 6. Günü bitti.
Bence var canım hiç belirtin oldu mu? Olduysa neler olduSelamlar sizce gebelik var mı transferin 6. Günü bitti
Canım merhaba benimle aynı gün olmuşsun transfer benim de bugün 6.gun bitti ne gibi belirtilerin var yerleşme kanaması yasadinmi regl günün gectimikan verdim az önce çıktı 20.71 değerim
Anladım canım benim adetim 2 gün gecikti bugunle bendede ara sıra cok nadir kaşık bel ağrısı halsizlik var gibi benimde kanamam olmadiMerhaba canımm hiç kanamam olmadı henüz adet günüm gelmedi ayın 24 ü kasıklarımda zaman zaman ağrılar oldu bide halsizlik ve uyku durumu oluyordu
Merhabalar bende 13 eylulde cift embriyo transferi oldum beklemedeyim taze transfer yapildi 3. Gun embriyosu uzun protokolde tedavi goruyorum amh dusuklugunden 33 yasindayim 2 kere asilama yaptk olmadi buda ikinci tup bebek denememiz transferin 6 ve 7. Gunu idrar testlerinde silik vizgileri gordum dun kan verdim 12.68 geldi beta hcg bakalm pazartesi tekrar kan vericem osteyen herkese nasip olsun insallahBurada çok az konuşma var normalde diğer aylarda olanlar baya var ancak Eylül ayı mı az acabaa
Hiç bişey olmaz vücüdün kendini gebeliğe hazırlıyo korkma olumlu olucak inşallahAyy kizlarr ignenin 4 gunundeym bademcimi iltihab kapti 2 gundur bogaz arim var hic ates kaldirmadm bugun biraz daha iyim ilac icmiyorum bir sorun olmaz dimi
Ayy gercekten mii insallah canmmmHiç bişey olmaz vücüdün kendini gebeliğe hazırlıyo korkma olumlu olucak inşallah
Aynı gün yumurtalarimiz toplanmış. Bende geçen hafta gittim ikinci adette kist var diye doktor transferi erteledi . İnşallah güzel sonuçlar almissinizdirKızlar temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım. Açıklanamayan nedenlerden dolayı 2.5yıldır çocuk sahibi olamıyorum. 11 temmuzda ilaç kullanmaya başladık 22 temmuzda yumurtalarım toplandı. 2 tane iyi kalite 2 tane orta kalite 5.gün embriyomuz oluştu. Çok şükür ama sonra embriyoları araştırdım da araştırdım araştırdım da araştırdım çok iyi kalite değil. Kafayı yemek üzereyken araştırmak vazgeçeye karar verdim artık önce Allah’a sonra embriyo larıma inanıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Bana 2 adet bekleyeceğiz transfer için dediler ilk adet yumurta toplamadan 6 gün sonra oldu. Bitmesine 2 gün kaldı. İnşallah yeni adetimi bekleyeceğim benimle benzer durumda olanlar varsa yazsın paylaştıkça belki biraz daha kolay geçer zaman. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alıntı
Canım 6.ve 7.gün yaptığın testleri atabilir misinMerhabalar bende 13 eylulde cift embriyo transferi oldum beklemedeyim taze transfer yapildi 3. Gun embriyosu uzun protokolde tedavi goruyorum amh dusuklugunden 33 yasindayim 2 kere asilama yaptk olmadi buda ikinci tup bebek denememiz transferin 6 ve 7. Gunu idrar testlerinde silik vizgileri gordum dun kan verdim 12.68 geldi beta hcg bakalm pazartesi tekrar kan vericem osteyen herkese nasip olsun insallah