Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Selamlar sizce gebelik var mı transferin 6. Günü bitti

Eklentiler

• IMG_2053.jpeg
    IMG_2053.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba canımm hiç kanamam olmadı henüz adet günüm gelmedi ayın 24 ü kasıklarımda zaman zaman ağrılar oldu bide halsizlik ve uyku durumu oluyordu

Merhaba canımm hiç kanamam olmadı henüz adet günüm gelmedi ayın 24 ü kasıklarımda zaman zaman ağrılar oldu bide halsizlik ve uyku durumu oluyordu
Anladım canım benim adetim 2 gün gecikti bugunle bendede ara sıra cok nadir kaşık bel ağrısı halsizlik var gibi benimde kanamam olmadi

Burada çok az konuşma var normalde diğer aylarda olanlar baya var ancak Eylül ayı mı az acabaa
Merhabalar bende 13 eylulde cift embriyo transferi oldum beklemedeyim taze transfer yapildi 3. Gun embriyosu uzun protokolde tedavi goruyorum amh dusuklugunden 33 yasindayim 2 kere asilama yaptk olmadi buda ikinci tup bebek denememiz transferin 6 ve 7. Gunu idrar testlerinde silik vizgileri gordum dun kan verdim 12.68 geldi beta hcg bakalm pazartesi tekrar kan vericem osteyen herkese nasip olsun insallah

Ayy kizlarr ignenin 4 gunundeym bademcimi iltihab kapti 2 gundur bogaz arim var hic ates kaldirmadm bugun biraz daha iyim ilac icmiyorum bir sorun olmaz dimi 🤍

Kızlar merhaba,bu salı,24 ünde 2. Transferimi olacam aksilik olmazsa 😍 aklıma bir şey takıldı,doktor transfer sonrası hiç yasak koymuyor,cinsel ilişki bile serbest yani,öyle söyledi 🙈ama biz dikkat ettik.şimdi bir daha transfer olacam yine yasak yok.sizce ben yine dikkat edeyim mi?

Kızlar temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım. Açıklanamayan nedenlerden dolayı 2.5yıldır çocuk sahibi olamıyorum. 11 temmuzda ilaç kullanmaya başladık 22 temmuzda yumurtalarım toplandı. 2 tane iyi kalite 2 tane orta kalite 5.gün embriyomuz oluştu. Çok şükür ama sonra embriyoları araştırdım da araştırdım araştırdım da araştırdım çok iyi kalite değil. Kafayı yemek üzereyken araştırmak vazgeçeye karar verdim artık önce Allah’a sonra embriyo larıma inanıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Bana 2 adet bekleyeceğiz transfer için dediler ilk adet yumurta toplamadan 6 gün sonra oldu. Bitmesine 2 gün kaldı. İnşallah yeni adetimi bekleyeceğim benimle benzer durumda olanlar varsa yazsın paylaştıkça belki biraz daha kolay geçer zaman. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Alıntı
Aynı gün yumurtalarimiz toplanmış. Bende geçen hafta gittim ikinci adette kist var diye doktor transferi erteledi . İnşallah güzel sonuçlar almissinizdir

Merhabalar bende 13 eylulde cift embriyo transferi oldum beklemedeyim taze transfer yapildi 3. Gun embriyosu uzun protokolde tedavi goruyorum amh dusuklugunden 33 yasindayim 2 kere asilama yaptk olmadi buda ikinci tup bebek denememiz transferin 6 ve 7. Gunu idrar testlerinde silik vizgileri gordum dun kan verdim 12.68 geldi beta hcg bakalm pazartesi tekrar kan vericem osteyen herkese nasip olsun insallah
Canım 6.ve 7.gün yaptığın testleri atabilir misin

X