Güzel güzel sağlıcakla ilerlesin inşallahNolur gören yorumlasın
Maşallah görünüyorKızlar benim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de doğal transfer olmuştum. Folik asit dışında hiç ilaç kullanmadım. İlk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederimGüzel güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah
Senin tekrar kan verdin mi ne yaptın?Güzel güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ayy evet öyle yoğun bir gündü ki ancak bakabildim buraya..230 çıktıSenin tekrar kan verdin mi ne yaptın?
Maşallah maşallahAyy evet öyle yoğun bir gündü ki ancak bakabildim buraya..230 çıktı9.gün 41, 11.gün 95, 13.gün 230... düşüktü ilk değer ama yükselişi iyi gidiyor..doktorum gebesin dedi inşallah sorunsuz ilerler
Amin amin inşallah seninki de hayırlısıyla güzel çıkarMaşallah maşallahinşallah ben de yazarım test günü …Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Amin
Benim de oluyor..hapşırmadan bacaklarını karnına doğru toplamanın faydalı olabilir bende işe yarıyorMerhaba kızlar benimde transferimin 5. Günü hapşırırken kasigimda çok agri oluyor hapşırmaya korkar oldum.ayni durumu yaşayan var mı
Tamam denicem:) senin kaçıncı gününBenim de oluyor..hapşırmadan bacaklarını karnına doğru toplamanın faydalı olabilir bende işe yarıyor
13.günüm benimTamam denicem:) senin kaçıncı günün
Kaçıncı günde test yaptınız bende zor tutuyorum kendimi bakmamak için13.günüm benim
Ben 7.günde kaset test yaptım negatif çıktı..9.günde kanda baktım pozitif çıktı..geç yerleşmiş benimkiKaçıncı günde test yaptınız bende zor tutuyorum kendimi bakmamak için
Ben 7.günde kaset test yaptım negatif çıktı..9.günde kanda baktım pozitif çıktı..geç yerleşmiş benimki
Ben 7.günde kaset test yaptım negatif çıktı..9.günde kanda baktım pozitif çıktı..geç yerleşmiş benimki
Aminn inşallahCok sevindim Sağlıkla kucaginada alırsın inş Allah isteyen herkese nasip etsin