- 8 Mayıs 2023
- 134
- 232
- 29
Benide alabilir misiniz özelden atayım numaraGünaydın arkadaşlar bende Eylül ayında transfer olacaklardanım beni de gruba alabilir misin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide alabilir misiniz özelden atayım numaraGünaydın arkadaşlar bende Eylül ayında transfer olacaklardanım beni de gruba alabilir misin.
2 sene önce oldum ama ınan hiç hatırlamıyorum heyecandanCanım inşallah güzel geçer sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Amin daha önce oldun mu transfer bilmiyorum ama kolay geçiyor inşallah sana da geçecek.
Yok canım hemen transfer olmuyor o gününü saymıyorsun yani yumurta toplama günü işte yumurta toplama gününden bir gün sonra embriyoologlar seni iki günde bir veya her gün arayıp bilgi verecekler eğer ki o anki durumun müsaitse yani OPu‘dan sonra vücudun su Toplamazsa transferin gerçekleşir ama ohss dediğimiz durum çok yumurta toplandığı zaman oluyormuş yani şeninde yumoşlar toplandıktan 3 4 gün sonra bi sorun olmazsa inşallah olmaz taze transferin olur Allah’ın izniyleBizimde
Ayy amin amiin inş canımmm ben de manopur 1200 diye ilaç başlayacağım ama günlük kaç doz alacağım bilmiyorum inş gonapeptyl lerde işe yaramıştır herkesin yolu açık kolaylık olsun inşallah canım. Yumurtalar toplanınca hemen transfer oluyor mu yoksa adete yakın diye olmuyor mu valla hiç bir şey bilmiyorum bilinmez bi yerde yüzüyorum yani çok tuhaf geliyor
Yumurtalar toplandığında eğer taze transfer olacaksanız yumurta toplandığı gün transfer hazırlığına başlıyorsunuz, stres yapmayın rahat olmaya çalışın ağır iş yapmayın kendinizi yormayın size iyi gelecek şeylerle uğraşin kuran okuyun dinleyin herşey gönlünüzce olsun inşallahBizimde
Ayy amin amiin inş canımmm ben de manopur 1200 diye ilaç başlayacağım ama günlük kaç doz alacağım bilmiyorum inş gonapeptyl lerde işe yaramıştır herkesin yolu açık kolaylık olsun inşallah canım. Yumurtalar toplanınca hemen transfer oluyor mu yoksa adete yakın diye olmuyor mu valla hiç bir şey bilmiyorum bilinmez bi yerde yüzüyorum yani çok tuhaf geliyor
Hayırla sonuçlanır inşallah sağlıkla kucağına alırsın dondurulmuş transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuzSonuncu bebiş tranferim için sürece başladık rabbim bu yolda olan herkese en kısa zamanda kucaklarını doldursun inşallah
Ya bende geçtiğimiz yıl sonu oldum kürtaj , çok zor bende 26-28 günde bir adet olurken 35 günde geldi benimde iki ay böyle uzadı canım. Bakalım inş sağlıklı kaliteli genetiği sağlam embriyolarımız olur. Bende ilk defa bu sürece başladım umarım herkes gibi bende muafak olurumYumurtalar toplandığında eğer taze transfer olacaksanız yumurta toplandığı gün transfer hazırlığına başlıyorsunuz, stres yapmayın rahat olmaya çalışın ağır iş yapmayın kendinizi yormayın size iyi gelecek şeylerle uğraşin kuran okuyun dinleyin herşey gönlünüzce olsun inşallah
Ben kürtaj oldum 45 gündür adet olmadım doktor kürtajdan 2 adet sonrası başlarız demişti ama nasıl olacak böyle, benim zaten adetlerim düzensiz, 10 gün önce doktora gittim adet söktürücü verdi kullanıyorum ama beklemedeyim halen boyle de insan rahatsız oluyor şişkinlik oluyo
Hayırla sonuçlanır inşallah sağlıkla kucağına alırsın dondurulmuş transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ayy inş inş canım hayırlı olsun kaliteli genetiği sağlam embriyolarımız olsun vücudumuzda büyüsünler inşYok canım hemen transfer olmuyor o gününü saymıyorsun yani yumurta toplama günü işte yumurta toplama gününden bir gün sonra embriyoologlar seni iki günde bir veya her gün arayıp bilgi verecekler eğer ki o anki durumun müsaitse yani OPu‘dan sonra vücudun su Toplamazsa transferin gerçekleşir ama ohss dediğimiz durum çok yumurta toplandığı zaman oluyormuş yani şeninde yumoşlar toplandıktan 3 4 gün sonra bi sorun olmazsa inşallah olmaz taze transferin olur Allah’ın izniyle
Yaz bize durumları2 sene önce oldum ama ınan hiç hatırlamıyorum heyecandan
Ankara'da nerede tedavi görüyorsunuz acabaAdetin 3. Günü bugün kontrole gittim rahim kalınlığına baktı doktor şimdi femara kullanıcam 16sında tekrar kontrole gidicem yumurtalar büyüdüyse ilacın isminintam hatırlamıyorum orvitelleydi sanırım çatlatma iğnesini vurulcam 25indede ankaraya transfer işlemim gerçekleşicek
İnşallah yarın an be an yazarımmmm yolumuz bahtımız açık olsun zafer bizim olucakYaz bize durumları
VM medikal park hastanesi yetkin karasu ile ilerliyoruzAnkara'da nerede tedavi görüyorsunuz acaba
İnşallah hayırlısıyla tutunur bebişin ve kucağına alırsınAnn itibarıyla transfere gidiyorum kızlar ne okur dua edin olumlu geçsin güzel haber alim rabbimin 99 isminin yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallah çok güzel geçer transferin ve pozitifi görürsünKizlar bende 14 Eylül cumartesi günü transferim var saat 12 30da banada dua edin inşallah hamilelik haberlerimizi alırız