Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

ANLADIM CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH. KÜRTAJDAN SONRA TÜP BEBEK MERKEZİNE HENÜZ GİTMEDİM KÜRTAJI DEVLETTE OLDUM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK MERKEZİ 25.000 GİBİ BİR FİYAT VERDİ AMA ARTIK MADDİYAT OLARAK KALMADI. AMA GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİM YUMURTA TOPLAMADAN SONRA KİST OLUŞMUŞ BENDE HEM ONU GÖSTERECEĞİM HEMDE NASIL BİR YOL İZLERİM ONU SORACAĞIM

ANLADIM CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH. KÜRTAJDAN SONRA TÜP BEBEK MERKEZİNE HENÜZ GİTMEDİM KÜRTAJI DEVLETTE OLDUM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK MERKEZİ 25.000 GİBİ BİR FİYAT VERDİ AMA ARTIK MADDİYAT OLARAK KALMADI. AMA GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİM YUMURTA TOPLAMADAN SONRA KİST OLUŞMUŞ BENDE HEM ONU GÖSTERECEĞİM HEMDE NASIL BİR YOL İZLERİM ONU SORACAĞIM

Git cnm toparlanınca acele de etme kafanı toparla çok zor bir süreç şu an kendine zaman tanı çok şükür embriyon var başa sar yapmayacaksın

Git cnm toparlanınca acele de etme kafanı toparla çok zor bir süreç şu an kendine zaman tanı çok şükür embriyon var başa sar yapmayacaksın
Evet o şansımız var çok şükür en azından kan sonuclarımız var düşük patoloji sonucu var ona göre bir yol izleriz hayırlısı ile Rabbim büyük bu yolda olanların yüzünü güldürsün.hamile olanlar hayırlısı ile doğum yapsın.

Amin cnm inşallah tez vakitte kolaylıkla sizin de yüzünüz güler

Benim sancım var 3 gündür önce sol tarafta kasıktaydı şimdi ise tüm alt karına yayıldı evet biraz azaldı ama devam ediyor doktora da gitmedim daha sancı yaşayan var mı

Benim sancım var 3 gündür önce sol tarafta kasıktaydı şimdi ise tüm alt karına yayıldı evet biraz azaldı ama devam ediyor doktora da gitmedim daha sancı yaşayan var mı
Oluyo cnm benimde bu sabah çok oldu sancım uzandım kalkmadım bir kaç saatte azaldı gün içinde de oluyor ara ara rahim büyümesinden dediler. Hatırlarsınız belki ben ara ara hep yazdım ağrım var diye perşembe kontrolüm var insan sürekli görmek istiyor

Sanırım en kotu durumda olan benim 13+5'teyim ve 7 kilo almısım
Üzülmeyin ben de kg aldım hızlı ilk üç ay ve kesinlikle ilaçların yaptığını düşünüyorum çünkü hiç ekstra bi beslenmemin dışına çıkmadım şimdi ilacı kesti de işte progestan fitil ve iğneyi o şişliğim de geçti belki ödem de oluyor bilemiyorum

desteğiniz için cok teşekkür ederim. belki de ondandır ben hala iğne ve progestana devam ediyorum.

desteğiniz için cok teşekkür ederim. belki de ondandır ben hala iğne ve progestana devam ediyorum.
Her bünye farklı merak etmeyin, ilk hamileliğimde 24 kg aldım zayıf hamile kaldım, çok yedim ama çokta ödemim oldu yine tüp bebek tedavisiydi o zaman ilaçları düşünmemiştim kg aldırabilir die, dogumdan sonra 10 gunde 15 kg verdim hic takilmayin gidio yani tabi almasak iyi ama simdi gercekten hep saglikli besleniorum spora gidiyorum kizimin pesinde hic oturmuyorum hop geldi kg lar

Ben tüp bebek tedavi sürecim uzun sürdüğü için hamilelik öncesi zaten çok kilo almıştım .tedavide 14 kg aldım ben
Maalesef ben de zaten tombislesmistim bir de üstüne kontrolsüz kilo almışım. pes pese iki transfer sonrasi böyle oldu. Neyse önemli olan bebeklerin sağlıklı olması. Sonra vericez artık bir şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…