Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ben sürekli kanama yaşıyorum korkudan gittim yine acile bebek iyiymiş ama kanama kaynağını çözemiyorlar istirahat et bol bol diyorlar sürekli ama kalp atışını duymuş oldumEvet sorun olma diyorlar ana annem de bakılmasa daha iyi diyor arada kalıyorum korkuyorum. Bakalım çarşamba doktor ne diyecek . İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla doğsun bebeklerimiz bitsin bu endişe telaş
Korkma canım stres olma Allahın izniyle geçecek kanaman ama dinlen. Bir de mümkünse kendi gebelik yapacak doktoruna git öyle sık sık acil doktoruna vajinal baktırma onların çoğu yeni mezun çocuklar yapmaİnşallah canım ben sürekli kanama yaşıyorum korkudan gittim yine acile bebek iyiymiş ama kanama kaynağını çözemiyorlar istirahat et bol bol diyorlar sürekli ama kalp atışını duymuş oldum
Oncelikle gecmis olsun insallah birbdaha olmaz kanama da benim bildigim makine degisikligi olunca bile haftasi oynayabiliyor ayni yerde mi bakildi ? Dr sorun gormediyse kafaya takmayin boyle seyleriKızlar merhaba; 25 Eylül transfer oldum cok şükür 5 ekimde pozitif haberini aldık 7 ekimde tekrar test verdik ve sonuc 2 ye katlayinca 2 hafta sonraya ultrason günü al dediler. Hem özelden hem devletten 22 ekimde aynı güne randevu aldım. Iki ultrasonda da bebek 6 haftalık olarak göründü. Sabah özelde ilk ultrasona girmeden hafif kanama gelmisti. Devlet 1 ay sonraya randevu verdi. Özelde kanama oldu diye 3 gün sonra tekrar gel dedi. Hem kalp atışı dinleriz dedi. 25 ekimde tekrar gideceğim sabah aşırı bir ağrı ve birden fazla bir sekilde kanamam geldi. Acil doktoru aradik saati beklemeyin hemen gelin dedi. Hemen gittik bakildi bebek gelismis 7 hafta 4 günlük olmus kalp atisi devam ediyor dedi dinletti de ama rahim icinde kanama oldugu icin hastaneye yonlendirip yatis yaptirdi. Tedaviyle kanamam durdu ertesi gün tekrar ultrasonda baktı ve 1 gün sonra da 8 hafta 2 günlük olmus dedi. Yani bu durum bana cok sacma geldi. Böyle bir durum yasayan var mı? Kafam karıştı benim. 1 bebek 1 hafta olmadan 2 hafta birden gelişim gösterebilir mi?
Bir de sat a goremi hesapladi neye gore hesapladi da bebek olcumu oynadi o var tup bebekte farkliliklar olabiliyor boyle. Benim sat im 4 eyluldu ama dr kalp atisinda karar veririz bebege gore dedi mesela hala bilmiyorum kac haftalik. 25 eylul benimde transferimKızlar merhaba; 25 Eylül transfer oldum cok şükür 5 ekimde pozitif haberini aldık 7 ekimde tekrar test verdik ve sonuc 2 ye katlayinca 2 hafta sonraya ultrason günü al dediler. Hem özelden hem devletten 22 ekimde aynı güne randevu aldım. Iki ultrasonda da bebek 6 haftalık olarak göründü. Sabah özelde ilk ultrasona girmeden hafif kanama gelmisti. Devlet 1 ay sonraya randevu verdi. Özelde kanama oldu diye 3 gün sonra tekrar gel dedi. Hem kalp atışı dinleriz dedi. 25 ekimde tekrar gideceğim sabah aşırı bir ağrı ve birden fazla bir sekilde kanamam geldi. Acil doktoru aradik saati beklemeyin hemen gelin dedi. Hemen gittik bakildi bebek gelismis 7 hafta 4 günlük olmus kalp atisi devam ediyor dedi dinletti de ama rahim icinde kanama oldugu icin hastaneye yonlendirip yatis yaptirdi. Tedaviyle kanamam durdu ertesi gün tekrar ultrasonda baktı ve 1 gün sonra da 8 hafta 2 günlük olmus dedi. Yani bu durum bana cok sacma geldi. Böyle bir durum yasayan var mı? Kafam karıştı benim. 1 bebek 1 hafta olmadan 2 hafta birden gelişim gösterebilir mi?
Benim 5. gün embriyosuydu transfer tarihinden 15 gün öncesini baz alacaksınız demisti tup bebek merkezim. Öyle baz alırsam su an 7 haftalık olması gerekli. İlk bakıldığında tam 6 haftalık olmasi gerekli görünüyordu dogru çıkmıştı. 3 gün sonra 7 hafta 4 günlük dedi bu ikisi aynı ultrasondu sadece en son bakılan farklıydı. Ama ilk ultrason vajinal diğerleri normal karındandı onun da farkı olmuştur belki. En son dediğine göre 8 hafta 2 günlük demisti. Gerci +-1,2 hafta oynayabiliyormus galiba.Bir de sat a goremi hesapladi neye gore hesapladi da bebek olcumu oynadi o var tup bebekte farkliliklar olabiliyor boyle. Benim sat im 4 eyluldu ama dr kalp atisinda karar veririz bebege gore dedi mesela hala bilmiyorum kac haftalik. 25 eylul benimde transferim
Henüz gebelik yapacağım doktora başlamadık canım ama acilde 2 dir aynı doktor bakıyor hatırladı da beni sorun olmamıştır heralde dimiiiiKorkma canım stres olma Allahın izniyle geçecek kanaman ama dinlen. Bir de mümkünse kendi gebelik yapacak doktoruna git öyle sık sık acil doktoruna vajinal baktırma onların çoğu yeni mezun çocuklar yapma
Ay bende dün kanama yaşadım yoğun şekilde hemen acile gittim ama bir sorun yok dedi kanamamın kaynağını buldular mı bana net birşey söylemedi bebek iyi dedi sadeceKızlar merhaba; 25 Eylül transfer oldum cok şükür 5 ekimde pozitif haberini aldık 7 ekimde tekrar test verdik ve sonuc 2 ye katlayinca 2 hafta sonraya ultrason günü al dediler. Hem özelden hem devletten 22 ekimde aynı güne randevu aldım. Iki ultrasonda da bebek 6 haftalık olarak göründü. Sabah özelde ilk ultrasona girmeden hafif kanama gelmisti. Devlet 1 ay sonraya randevu verdi. Özelde kanama oldu diye 3 gün sonra tekrar gel dedi. Hem kalp atışı dinleriz dedi. 25 ekimde tekrar gideceğim sabah aşırı bir ağrı ve birden fazla bir sekilde kanamam geldi. Acil doktoru aradik saati beklemeyin hemen gelin dedi. Hemen gittik bakildi bebek gelismis 7 hafta 4 günlük olmus kalp atisi devam ediyor dedi dinletti de ama rahim icinde kanama oldugu icin hastaneye yonlendirip yatis yaptirdi. Tedaviyle kanamam durdu ertesi gün tekrar ultrasonda baktı ve 1 gün sonra da 8 hafta 2 günlük olmus dedi. Yani bu durum bana cok sacma geldi. Böyle bir durum yasayan var mı? Kafam karıştı benim. 1 bebek 1 hafta olmadan 2 hafta birden gelişim gösterebilir mi?
Yok maalesef tüp bebeklerde yaşayabiliyormus bu kanamalar öyle söyledi doktorum benim bebegime 1 gün arayla takip edildi gelisimi devam etti kanama alani da dağıldı. Benim arkadaşlarımda parçalı kanama yasayanlar bile olmus ama bebisler sağlıkla doğdu yani. Ben kendimi ferah tutmaya çalışıyorum nasibimizde varsa olacak nasılsaAy bende dün kanama yaşadım yoğun şekilde hemen acile gittim ama bir sorun yok dedi kanamamın kaynağını buldular mı bana net birşey söylemedi bebek iyi dedi sadece
Benimkide ayin onunu baz aliriz gibi bisi soyledi ama dedigim gibi tekrar gidemedim belli degil net lutfen caninizi sikmayin gelisimi olmasi cok cok iyi saglikla ilerlesin insallah ilk kizim da tup bebek hep onden gitti haftasindan ilerideydi ama hic problem olmadi cok sukur dr unuza guvenin en iyi sizi o rahatlatirBenim 5. gün embriyosuydu transfer tarihinden 15 gün öncesini baz alacaksınız demisti tup bebek merkezim. Öyle baz alırsam su an 7 haftalık olması gerekli. İlk bakıldığında tam 6 haftalık olmasi gerekli görünüyordu dogru çıkmıştı. 3 gün sonra 7 hafta 4 günlük dedi bu ikisi aynı ultrasondu sadece en son bakılan farklıydı. Ama ilk ultrason vajinal diğerleri normal karındandı onun da farkı olmuştur belki. En son dediğine göre 8 hafta 2 günlük demisti. Gerci +-1,2 hafta oynayabiliyormus galiba.
Canım acil doktoru kadın doğum uzmanı çağırıp mu ultrasonda baktı bazı hastanelerde kadın doğum uzmanı asistanı da çalışıyor acildeAy bende dün kanama yaşadım yoğun şekilde hemen acile gittim ama bir sorun yok dedi kanamamın kaynağını buldular mı bana net birşey söylemedi bebek iyi dedi sadece
Gecmis olsun insallah tekrari yasanmasinAy bende dün kanama yaşadım yoğun şekilde hemen acile gittim ama bir sorun yok dedi kanamamın kaynağını buldular mı bana net birşey söylemedi bebek iyi dedi sadece
Teşekkür ederim kardesiminde gelişimi hep 1 hafta önden gitmiş telaş yapmana gerek yok dedi ama iste 7 yıl sonra ilk kez kalp atışına kadar gelebildik. Zor olunca tedirginlik hat safada oluyor. Cok sagolun iyi dilekleriniz için.Benimkide ayin onunu baz aliriz gibi bisi soyledi ama dedigim gibi tekrar gidemedim belli degil net lutfen caninizi sikmayin gelisimi olmasi cok cok iyi saglikla ilerlesin insallah ilk kizim da tup bebek hep onden gitti haftasindan ilerideydi ama hic problem olmadi cok sukur dr unuza guvenin en iyi sizi o rahatlatir
Bende dün gece kanama olunca gittim ama bugün kesildi bebeğimin kalp atışını da duyunca yarın kontrolüm var kendi doktoruma diye gitmedim inşallah bir sorunu yoktur dua et bana da lütfen çok geçmiş olsun canımYok maalesef tüp bebeklerde yaşayabiliyormus bu kanamalar öyle söyledi doktorum benim bebegime 1 gün arayla takip edildi gelisimi devam etti kanama alani da dağıldı. Benim arkadaşlarımda parçalı kanama yasayanlar bile olmus ama bebisler sağlıkla doğdu yani. Ben kendimi ferah tutmaya çalışıyorum nasibimizde varsa olacak nasılsa
Direk kadın doğum acile gittim canım bilmiyorum uzman olup olmadığınıCanım acil doktoru kadın doğum uzmanı çağırıp mu ultrasonda baktı bazı hastanelerde kadın doğum uzmanı asistanı da çalışıyor acilde
Zaten yarın da kalp atışını duyduktan sonra artık doğum için aynı hastanede devam edicem o yüzden tüp bebek doktorumun tavsiyesiyle geçicem yeni doktorumaÖyledir yani yoksa bu kadar kesin tanı koyamaz ama sen neden kendine gebe doktoru tayin etmedin hemen doktor belirle kendine tüp bebek doktoru bir süre sonra bırakacak seni. Ya da kim devam edecekse artık çünkü kese ve kalp atışı işe birlikte rutin kan testleri isteyeceklermiş artık
Dualarım sizinle benimde tekrar çarşamba randevum bol bol dinlenicem artık sağlıkla gelsin bebislerBende dün gece kanama olunca gittim ama bugün kesildi bebeğimin kalp atışını da duyunca yarın kontrolüm var kendi doktoruma diye gitmedim inşallah bir sorunu yoktur dua et bana da lütfen çok geçmiş olsun canım