Evet dün doktorlar TV de aşı denildiği gibi devam ederse umut var dedi ben de umutlandım inşallah doğuma kadar herşey daha güzel olur rahat geçer hep dua ediyorumben de pandemiden dolayı gelen giden olmaz diye düşünüyorum. diğer bir taraftan umarım bahsedildiği gibi eylüle kadar aşılama çok hızlı ilerler de bari doğumdan sonra iyileşme görürüz.
Ben bodoslama alıom valla bu son aldıklarım gelsin bir envanter çalışması yapıcamKızlar bebeklere kaçar tane zibin ya da takım almayı düşünüyorsunuz? Kaç tane 0-3 aylık, kaç tane 3-6 aylık almalıyız?
Evet ayrı ayrı aldım. Ama ilerde baston tipli ikisini bir taşıyacağım hafif bişeyde alabilirim.Sizin de ikizdi galiba. Ayrı ayrı mı aldınız bebek arabalarını?
Biz bugün aldik 10 lu hastane çıkışı bikac tane de zibin aldik .Ben bodoslama alıom valla bu son aldıklarım gelsin bir envanter çalışması yapıcamama bir süre almayacağım kıyafet işlerini. Çarşamba 10lu hastane çıkışlarını ablam alacak.
ben tecrübeli değilim de 0-3 aylık 4-5 tane takım oldu sanırım tulum ya da alt üst karışık. geri kalanı 3-6 ay aldım onda da 6-7 tane zıbın, 3 tane tayt, 2-3 tane tulum var gibi. daha fazla kıyafet almak istemedim, ne de olsa tek tıkla internetten 1-2 günde geliyor. ihtiyaç olursa öyle sipariş vereyim dedim. bir de bebiş kaç kilo doğacak hiç bilemiyoruz, görünce gerekirse almak ondan daha iyi geldi.Kızlar bebeklere kaçar tane zibin ya da takım almayı düşünüyorsunuz? Kaç tane 0-3 aylık, kaç tane 3-6 aylık almalıyız?
Ayy çok güzelHerseyim hazir bitti islerim kendim icin eksiklerim kaldi bi tekEki Görüntüle 2856537
Ya be kadar güzeller kuzum :) ellerine emeğine sağlık :)Herseyim hazir bitti islerim kendim icin eksiklerim kaldi bi tekEki Görüntüle 2856537
Tsekkur ederiz teyzeleriiiAyy çok güzelmaşallah sağlıkla kullanın
Hepimiz saglikla kullnlim insaalllhYa be kadar güzeller kuzum :) ellerine emeğine sağlık :)
Ben de çok kararsızım. Yan yana mı, arkalı önlü mü yoksa tek tek mi alalım diye. Hepsinin ayrı artıları var sankiEvet ayrı ayrı aldım. Ama ilerde baston tipli ikisini bir taşıyacağım hafif bişeyde alabilirim.
Yapanın ellerine sağlık cidden çok iyiMasalım'ın ilk örgüleriben örgü örmeyi bilmiyorum instegramda bir sayfaya yaptırdım
Kesinlikle ya zaten ne baksam arada kalıyorumTek tek alırsın ilk başlar için büyüdüklerinde ucuz bir yan yana alırsın.zor işler ya
Ben bu konuda ikizi olan bir arkadaşımla konuştum. O da ayrı ayrı aldı. İkiz arabalar çok ağır ve hantal oluyor. İki tekliyi bir araya bağlayan aparatlar var biz de tek tek alıp onla birleştiriz ihtiyaç halinde dedik. Bastonlar ilerde çok pratik ve iş görüyor o yüzden şimdilik uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum ben de ama aynı zamanda kapanınca az yer kaplayacak ve hafif olacakKesinlikle ya zaten ne baksam arada kalıyorumpuseti, beşiği, çantası, arabası, bezi biberonu derken daha da kafam karışıyor birisi de kışı pusetlerle geçirirsin dedi. Yaza 2 baston bebek arabası alın yeter dedi. Daha da kafam karıştı aslında doğum yapmış olan arkadaşların deneyimlerine çok ihtiyacımız var
Çok güzelmiş annesiMasalım'ın ilk örgüleriben örgü örmeyi bilmiyorum instegramda bir sayfaya yaptırdım