ben e-bebekten bu müslin pançoyu aldım 55 lira bir de mahallede bir mağazadan bu havluyu aldım fiyatı aynıydı sanırım ya da 70 lira civarında çok net hatırlamıyorumKizlar banyo havlusunu nerden alacaksiniz . Chakraya bakim dedim asiri pahali indirinli en uygunu 135 tldi panco havlu tarzi oda
Ben bimden aldım 20 tl. Baya yumuşak geldi bana beğendim belki daha sonra birer tane daha ali0 bunları yedek yaparımKizlar banyo havlusunu nerden alacaksiniz . Chakraya bakim dedim asiri pahali indirinli en uygunu 135 tldi panco havlu tarzi oda
English home veya Karaca’ya bak canım özdilektede olur onların da kalitelidir. Ben buara tüm enerjimi anneler gününe harcadım. Hediye bulmak almak çok zorKizlar banyo havlusunu nerden alacaksiniz . Chakraya bakim dedim asiri pahali indirinli en uygunu 135 tldi panco havlu tarzi oda
Evet Bim deki benim aldığım gibi yumuşaktı ben önceden almış olmasam onu alırdımBen bimden aldım 20 tl. Baya yumuşak geldi bana beğendim belki daha sonra birer tane daha ali0 bunları yedek yaparım
İyi dimi bacım kilosu ben anlamıyorum pek. Sağolsun bu doktor her seferinde söylüyor kilosunuMaşallah annesi iyi bakmışsın kizaben seni urfaya döndün sanıyorum hala istanbulda misin
Normal kuzum 16.haftadan sonra kilosunu söylüyorlar hep boyunu söylemiyorlar genelde. Ay ne güzel bayramı da ailenle geçircenİyi dimi bacım kilosu ben anlamıyorum pek. Sağolsun bu doktor her seferinde söylüyor kilosunuyok kız hala İstanbuldayım valla dönmedim artık ayın 17 si 20 si gibi dönerim
English home bakayim dogru :) daha ona gelemedimbn ya haftaya dimiEnglish home veya Karaca’ya bak canım özdilektede olur onların da kalitelidir. Ben buara tüm enerjimi anneler gününe harcadım. Hediye bulmak almak çok zor
Ya bn o zaman gittigimde sanki goremedim. Tuh kacirdim o zamanBen bimden aldım 20 tl. Baya yumuşak geldi bana beğendim belki daha sonra birer tane daha ali0 bunları yedek yaparım
Havlunun yumusakligi nasil acababen e-bebekten bu müslin pançoyu aldım 55 lira bir de mahallede bir mağazadan bu havluyu aldım fiyatı aynıydı sanırım ya da 70 lira civarında çok net hatırlamıyorum
Fena değil yumuşak ama ben daha yumuşak olmasını isterdim belki daha yumuşaklar vardır ama fiyat olarak daha pahalıdırHavlunun yumusakligi nasil acaba
Sen bir de tekmelerini hissetNosking kııııııız bugün doktor randevum vardı sabah uyandım işte. Ayıptır söylemesi eşim seslendi karnıma umiş umiş diye benimki lap diye bir döndü hissettim onu çok değişik bir duyguyduuuu yaa balık gibi oldu kaydı mı döndü mü tam bilemedim ama hissetmemek imkansızdı
Renkleri harikaSevgili analar :)
Dayanamayıp siz havlu konuşurken havlu arayışına girdim ve türkiyeden çekilmelerine aşırı üzüldüğüm mothercare markasından indirimle ikizlerime havlu aldım. Trendyoldan . Düşünenler olur diye Ekliyorum
MotherCare çok iyidir
Yoyko çok iyi marka.Bebek telsizim geldi arkadaşlar çok beğendim çok tavsiye ederim Hepsiburada sitesinden aldım fiyatı da diğerlerine göre çok uygundu eşimle denedik sesi çok net iletiyor 4 tane ninni çalıyor ve ışıklı gece lambası olarak da kullanılabiliyor oda sıcaklığını da ölçüyor ister pille ister adaptörle çalışıyor ayıcıklı olması da çok şirin
Bu pazar anneler günüEnglish home bakayim dogru :) daha ona gelemedimbn ya haftaya dimi
Cok tatlilarSevgili analar :)
Dayanamayıp siz havlu konuşurken havlu arayışına girdim ve türkiyeden çekilmelerine aşırı üzüldüğüm mothercare markasından indirimle ikizlerime havlu aldım. Trendyoldan . Düşünenler olur diye Ekliyorum
MotherCare çok iyidir
İkisi 140 galiba :)Cok tatlilarne kadara aldiniz acaba
Hee evet kız boyunu söylemediler insan herşeyi merak ediyor işteNormal kuzum 16.haftadan sonra kilosunu söylüyorlar hep boyunu söylemiyorlar genelde. Ay ne güzel bayramı da ailenle geçircen