Bestlak da öyle bir damlaymış suya atılan yorumları çok iyi belki odur doktorlar da genelde onu veriyormuş, ilk kullanımda fark ediyormuş. Ben de 2,5 yıl emzirdim ama humana çok içtim tadını da sevdiğim için zararlıysa da geçmiş olsun artık :/ Neler neler denedik çünkü ya besleyemezsem telaşı vardı içimizde içgüdüsel olarak halbuki dünyanın sonu değil ama öyle şartlanmışız. İyi ki yapmışız tabiiBenim dediğim Migros Carrefour gibi marketlerde satılıyor. Ebebektekini ben de sevmemiştim. Bir de solgarın bir ürününü kullanmıştım tam hatırlayamadım bakıp yazarım. Bir de suya damlattığım bir damla vardı ay neler neler denemişim şimdi bakınca2,5 yıl emzirdim ama bu takviyelerle
Şimdi baktım galactago diye bir damlaymış. 7 yıl önce kullandım ama tadı kötüydü. Belki bestlak daha iyidir. Buarada bende stil teayi çok içtim çok sonra duydum. Belki içeriğine bakar kendim karışım yaparım bu sefer. Bir de tabletin de resmini buldum ekliyorumBestlak da öyle bir damlaymış suya atılan yorumları çok iyi belki odur doktorlar da genelde onu veriyormuş, ilk kullanımda fark ediyormuş. Ben de 2,5 yıl emzirdim ama humana çok içtim tadını da sevdiğim için zararlıysa da geçmiş olsun artık :/ Neler neler denedik çünkü ya besleyemezsem telaşı vardı içimizde içgüdüsel olarak halbuki dünyanın sonu değil ama öyle şartlanmışız. İyi ki yapmışız tabii
Uzun zaman oldu tabii o zamanlar şimdiki kadar içerik diye takılmıyorduk belki de. Bebeğe kullanılanlarda yine hasaastık ama kendimiz için o kadar incelememişizdir. Çok teşekkürler bilgiler için.Şimdi baktım galactago diye bir damlaymış. 7 yıl önce kullandım ama tadı kötüydü. Belki bestlak daha iyidir. Buarada bende stil teayi çok içtim çok sonra duydum. Belki içeriğine bakar kendim karışım yaparım bu sefer. Bir de tabletin de resmini buldum ekliyorum
Aynen ozaman okadar derinlemesine incelemiyorduk çünkü herkes öyleydi. Mesela ben kızıma pişik için sudocream kullandım ki hiç pişman olmadım hiç pişik falan olmadı hafif kızarınca bile sürdüğümde bir ili saate eskisi gibi oluyordu. Şimdi iyi değil diyorlar.Uzun zaman oldu tabii o zamanlar şimdiki kadar içerik diye takılmıyorduk belki de. Bebeğe kullanılanlarda yine hasaastık ama kendimiz için o kadar incelememişizdir. Çok teşekkürler bilgiler için.
Bebek içinse iyidir gibi bir düşünce vardı eskiden. Dalin mesela artık önerilmiyor içeriği sebebiyle. Kullanmayan yoktu, unibaby ve dalin. En iyisi sebamed falan diyoduk bi zamanlar da şimdi mustela oldu.Aynen ozaman okadar derinlemesine incelemiyorduk çünkü herkes öyleydi. Mesela ben kızıma pişik için sudocream kullandım ki hiç pişman olmadım hiç pişik falan olmadı hafif kızarınca bile sürdüğümde bir ili saate eskisi gibi oluyordu. Şimdi iyi değil diyorlar.
Ayy amin yaa sağol valla ne güzel söyledin eşim çok istiyor hissetmeyi ama daha ben hissedemiyorum onun daha çok sabretmesi lazımBikac hafta daha gecsin olur olmadik yerde hareket etcek gumbur gumbur
Hele bi de esinin elini koy ustune o da hissetmeye baslasin ohhh
Allah anali babali buyutsun miniklerimizi
Aynen kuzu ben de sudocrem kullandim hatta banyodan cikinca bazen ben de yuzume suruyorum inanilmaz guzelAynen ozaman okadar derinlemesine incelemiyorduk çünkü herkes öyleydi. Mesela ben kızıma pişik için sudocream kullandım ki hiç pişman olmadım hiç pişik falan olmadı hafif kızarınca bile sürdüğümde bir ili saate eskisi gibi oluyordu. Şimdi iyi değil diyorlar.
Sudokremin icerigi konusunda sanki soylentiler vardiAynen kuzu ben de sudocrem kullandim hatta banyodan cikinca bazen ben de yuzume suruyorum inanilmaz guzel
Aynen buara çok önerilmiyor ama hala kuzum kızarıklık kaşıntı var dese sürerim bir saate bir şeyi kalmıyorSudokremin icerigi konusunda sanki soylentiler vardi
Nerde kullanacağın çok önemli mesela travel sistem olanlar biraz ağır ama büyük tekerlekleri ile en kötü yolda bile sıkıntısız gidebiliyorsun. Bastonlar daha rahat ancak onlarda Avm gibi pürüzsüz yollarda iyi. İlk başlar puset lazım olacak onun da takılacağı bir gövde olması önemli bence bazılarında port bebe çıkıp puset giriyor o daha güzel geliyor bana bazılarında puset port bebe üstüne oturtuluyor görüntü olarak şık durmuyor onlar. Bir de arabanın çift yön kullanılabilmesi önemli yani başlarda bebek sana dönük sonra dışarı dönük gidebilmesi gibi. Benim büyük kozdan travel sistem kaldı bir de hafif büyüdüğünde bir tane baston almıştım da o mahvolmuş ilerde basit bir baston almam lazımBebek arabası alan ya da araştırma yapmaya başlayan var mı? Biraz bakayım dedim de dipsiz kuyuymuş.
Ya ilk başta puset lazım mecburen e onu da taşıyacak ayak o yüzden travel almak mantıklı geliyor. Ama ağırlık, katlanınca az yer kaplasın, tekerleri nasıl olursa iyi vs gibi kriterlere bir de ikiz eklenince fiyat/performans ürünü arıyorum ve çok karıştı kafamNerde kullanacağın çok önemli mesela travel sistem olanlar biraz ağır ama büyük tekerlekleri ile en kötü yolda bile sıkıntısız gidebiliyorsun. Bastonlar daha rahat ancak onlarda Avm gibi pürüzsüz yollarda iyi. İlk başlar puset lazım olacak onun da takılacağı bir gövde olması önemli bence bazılarında port bebe çıkıp puset giriyor o daha güzel geliyor bana bazılarında puset port bebe üstüne oturtuluyor görüntü olarak şık durmuyor onlar. Bir de arabanın çift yön kullanılabilmesi önemli yani başlarda bebek sana dönük sonra dışarı dönük gidebilmesi gibi. Benim büyük kozdan travel sistem kaldı bir de hafif büyüdüğünde bir tane baston almıştım da o mahvolmuş ilerde basit bir baston almam lazım
Traveller bana fazla agir geldi ama puset olmasi bana gore sart. Cift yonlu kullanim da benim icin onemli bir kriterdi. Chicco duo goody plus aldik, yine travel diye geciyor ama daha hafif ve pratik. Puseti uzerine takiliyor, tek elle kapanabiliyor.Bebek arabası alan ya da araştırma yapmaya başlayan var mı? Biraz bakayım dedim de dipsiz kuyuymuş.
Ben de kanz d-go ve i-go ya baktım ebebekte uygun baya ama biz de mağazada bakıp internetten alalım diye düşündük. Sizin aldığınızı da inceleyeceğim.Traveller bana fazla agir geldi ama puset olmasi bana gore sart. Cift yonlu kullanim da benim icin onemli bir kriterdi. Chicco duo goody plus aldik, yine travel diye geciyor ama daha hafif ve pratik. Puseti uzerine takiliyor, tek elle kapanabiliyor.
Bebek arabasini magazada gorup denemenizi oneririm. Ona gore internetten fiyat karsilastirma yapabilirsiniz.
Ikiz araba mi düşünüyorsun?Ya ilk başta puset lazım mecburen e onu da taşıyacak ayak o yüzden travel almak mantıklı geliyor. Ama ağırlık, katlanınca az yer kaplasın, tekerleri nasıl olursa iyi vs gibi kriterlere bir de ikiz eklenince fiyat/performans ürünü arıyorum ve çok karıştı kafam
Ya ilk başta puset lazım mecburen e onu da taşıyacak ayak o yüzden travel almak mantıklı geliyor. Ama ağırlık, katlanınca az yer kaplasın, tekerleri nasıl olursa iyi vs gibi kriterlere bir de ikiz eklenince fiyat/performans ürünü arıyorum
Güle güle kullanın canım sağlıkla inşallahSelam kizlar dun aksam aldiklarim bunlarbu arada liste yapan varmi merak ettim
Ben dün biraz araştırdım e-bebek de üç tane model beğendim biri 1300 TL civarı puseti yok ama alıp takılabiliyor çift yönlü değil ama diğer özellikleri iyi diğer ikisi de ekstra pusetli çift yönlü 2000 küsur TL üçünün de yorumları güzeldi tam kapanma bitince alacağız inşallah bakalım hangisi olurBebek arabası alan ya da araştırma yapmaya başlayan var mı? Biraz bakayım dedim de dipsiz kuyuymuş.