- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
Amin inşallah hepimizSağlıkla kavuş inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimizSağlıkla kavuş inşallah canım
Teşekkür ederiz teyzesi tavsiyeler için deAh kuzum benim her şeyi çok güzel, Rabbim ağız tadıyla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar bu arada emzirmeyle ilgili de araştırmalar yapın kıyafetler çok güzel ama bebek doğunca her annenin tek derdi karnı doyuyor mu kg aldı mı sütüm yaradı mı oluyor. İlk Oğlumda sudan çıkmış balığa dönmüştüm :)) Bu sefer emzirmenin üstüne düşücem nasipse
Cok iyi yapmışsın tadını çıkar ne istiyorsan istedigin zamanda al
Yani tekli alırım bende 1 tane var zaten hastane çıkışı tekliflerde kombin yaparım daha çok kullanışlı olurBenim ilkinde tek hastane çıkışı almıştım ama bir sürü tulum ve çıtçıtlı vardı İnan daha çok iş gördü hastane çıkışları çok gereksiz pahalı bence tekten parçalar daha güzel ve daha uygun.
Çok güzeller özellikle hastane çıkışına bayıldım sağlıkla kullanın inşallahBu son alışverişle artık bebelerimin kıyafet işini tamamladım. Sonrasını doğumdan sonra ihtiyaca göre alicam inşallah. Ebebek indiriminden sipariş verdim bugün hastane çıkışını da halletmiş oldum. Peki onu da gidip tavşanlı beğenmiş olmam?
Çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuk benim de tavşan takıntım oldu hamilelikten sonra hemen hemen herşeyi tavşanlıYaa ama çok güzelmişler. Güle güle giysin kuzucuklar ama tavşan tatlı bir hayvanımız severiz kendisini ben de tulum aldım oğluşlarıma e bebekten. Biri tavşanlı Eki Görüntüle 2825895 Eki Görüntüle 2825896
Teşekkür ederiz teyzesiOh ohhh ohh maşallah hepsi çok güzeller sağlıkla kullansın masal prensesi
İyi yapmışsın çok pembeye boğulmak da iyi değil güle güle kullanınKızlar bunu bebek yüz örtüsü olarak aldım. Belki çoğunuz bilir sarılık olmasın bçveya sarılığı alsın diye sarı örtü örterler
Bide puset örtüsü ve minderi çok pembeye kaçmak istemedim
Eldiven çok düşüyor dediler hastaneden gelince çorap takıyormuş millet. Bi de çok sağlıklı değil diyorlar kendini çizmesin diye maksimum 2 hafta takin demişti biri banaYani ben ekstra Bi tr ane daha 10 lu hastane çıkışına gerek duymadım çünkü battaniye gereksiz. Ya zıbın tulum donu falan takım yapılabilir değişik etmek için ya da 5 li takım da olabilir eldivenle lazım olur yedek sanki bilemedim
Ya bu eldiveni çok önermediklerini ben de duydum. Kat kat giydirmek de aynı şekilde. Aslında sen nasıl hissediyorsan sıcaklığı onlara da öyle giydirmek lazım diyorlar.Eldiven çok düşüyor dediler hastaneden gelince çorap takıyormuş millet. Bi de çok sağlıklı değil diyorlar kendini çizmesin diye maksimum 2 hafta takin demişti biri bana
Senin kızın ayicikli hastane çıkışıyla yarışamaz teyzesiÇok güzeller özellikle hastane çıkışına bayıldım sağlıkla kullanın inşallah
Yenidoğan çok üşür diyorlar sonra sen nasılsan bebeği de öyle giydir diyorlar ne yapacağımı sasirdim vallaYa bu eldiveni çok önermediklerini ben de duydum. Kat kat giydirmek de aynı şekilde. Aslında sen nasıl hissediyorsan sıcaklığı onlara da öyle giydirmek lazım diyorlar.
Senin kızın ayicikli hastane çıkışıyla yarışamaz teyzesi
Of kafada deli sorular seninkiler kesin yaz bebeği hiç üşümezler bence. Bizimkiler de idare etsinler azcık ben çok katlı giydirmek istemiyorumYenidoğan çok üşür diyorlar sonra sen nasılsan bebeği de öyle giydir diyorlar ne yapacağımı sasirdim valla
Biz bebeleri kaç gün yenidoğan saycaz ya ne zaman bitecek bu yenidoğanlık
Aynen değişiklik olur dedim sağolasınİyi yapmışsın çok pembeye boğulmak da iyi değil güle güle kullanın
Seninkiler de sıcaktan nasibini alır bacım hatta pastırma sıcakları zamanına denk gelecek muhtemelenOf kafada deli sorular seninkiler kesin yaz bebeği hiç üşümezler bence. Bizimkiler de idare etsinler azcık ben çok katlı giydirmek istemiyorum
Aynen aynen eylül ekim gayet sıcak oluyor İstanbul’da. Ordan yırtacağızSeninkiler de sıcaktan nasibini alır bacım hatta pastırma sıcakları zamanına denk gelecek muhtemelen
Aynen kız annemde öyle diyodu eldivenler düşğyo kendi çorabı takılsın diyor bunlara takmak laızm kız kendilerini çizerler maazallahEldiven çok düşüyor dediler hastaneden gelince çorap takıyormuş millet. Bi de çok sağlıklı değil diyorlar kendini çizmesin diye maksimum 2 hafta takin demişti biri bana
Ben 25 Eylül gibi görünüyor ancak ne pastırması isot sıcağı olur ordaSeninkiler de sıcaktan nasibini alır bacım hatta pastırma sıcakları zamanına denk gelecek muhtemelen
Ben kafamı neye taktım biliyon mu o tırnakları nasıl kescez acabaAy
Aynen kız annemde öyle diyodu eldivenler düşğyo kendi çorabı takılsın diyor bunlara takmak laızm kız kendilerini çizerler maazallah