- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Cok şükür alıcaz ne lazımsa yeter ki sağlık olsunAyyy orası öyle kız valla ben de bu zamanları düşğnemezdim hiç o kadar ki uzak geliyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür alıcaz ne lazımsa yeter ki sağlık olsunAyyy orası öyle kız valla ben de bu zamanları düşğnemezdim hiç o kadar ki uzak geliyordu
Ben aldım çok hoş salonda yanımızda kanepe üzerinde yatırırım diye aldım üst kata kayınvalidemgile de çıkarırım tabi ihtiyaç duymazsan almayabilirsin olmazsa olmaz diye bir şey değil9 nisanda bime tekrar bebek ürünleri geliyormuş kızlar geçenki ürünler çoğunluğu.. reflü yatağı alsam mı acaba ? Gerekli mi?
Yaa şu ayicikli olan benim de favorilerimde indirim bekliyorum ama zor gibi. Güle güle giysin kuzucukBen hastane çıkışlarını tamamladım bugün bunları aldım Hepsiburada dan taksitle daha önce de pembe ve bambu iki tane 10 lu takım almıştım 4 takım yeter diye düşünüyorum
Teşekkür ederiz teyzesi Rabbim gönlündeki versin inşallahYaa şu ayicikli olan benim de favorilerimde indirim bekliyorum ama zor gibi. Güle güle giysin kuzucuk
Evet fiyatı uygunmuş ama rengi kalitesi falan nasılBu a101 de gelecek olan emzirme yastigi 44 babynest 45 tl yaziyodu galiba uygun mu sizce fiyatlari nasil
Anladim tatlim sagolEvet fiyatı uygunmuş ama rengi kalitesi falan nasıl
Aynen bebişimCok şükür alıcaz ne lazımsa yeter ki sağlık olsun
Teşekkür ederim canım inşallah hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahAnladim tatlim sagol
Bu arada ayicikli hastane cikislarina bayildim uzerinde gormek de nasip olsun insallah
Ay ben çok sevdimEki Görüntüle 2815704 Eki Görüntüle 2815705 Dayanamamışımdır ben beğendim eltim aldı. İlk parçalarımız winnie oldu :)
Bnce de yeter gibi ve sade beyazlı varya çok beğendimmmBen hastane çıkışlarını tamamladım bugün bunları aldım Hepsiburada dan taksitle daha önce de pembe ve bambu iki tane 10 lu takım almıştım 4 takım yeter diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canımAy ben çok sevdim
Bnce de yeter gibi ve sade beyazlı varya çok beğendimmm
Çok güzelmiş güle güle kullan şimdiden rengi de harika bayılıyorum ben sarıya yaaaKargom geldi alt açma sevi bebe çok beğendim ön tarafı yumuşacık arka tarafı su geçirmez muşamba baş yastığı bedeninden ayrıydı yorumlarda okumuştum yastığı kayıyor keşke birleşik olsaydı diye yazmışlar ben de gelir gelmez iki dakikada diktim birleştirdim harika tavsiye ederim
Teşekkür ederim canımÇok güzelmiş güle güle kullan şimdiden rengi de harika bayılıyorum ben sarıya yaaa
Ay bunlarda çok güzeller beyazlı olanın pembesine bakmıştım geçenlerde bende ama henüz alamıyorum ya cinsiyet değişir korkusuna doktor yüzde yüz dedi ama çarşamba kontrolde son kez sorucam bende sonrasında tutmayınnnn beniiiiiBen hastane çıkışlarını tamamladım bugün bunları aldım Hepsiburada dan taksitle daha önce de pembe ve bambu iki tane 10 lu takım almıştım 4 takım yeter diye düşünüyorum
Umarım böyle olmaz bizlerde yaa bilelim valla cinsiyetini sonradan değişmesin ama ben de duydum böyle olanları 13 haftalığım ikidir doktor kesin kız diyor yüzde yüz falan dedi ama bakalım inşallah değişmez ben de tereddütte kalıyorum yaaa ismini bile bulduk değişmesin lütfenKizlar kıyafette hiç acele etmeyin doğum zamanında bile cinsiyeti belli olmayan biliyorum Cat diye kız iken erkek erkek iken kız çıkabiliyor ilk giyeceği zıbın hastane çıkışı felan alın onlarda orta renkler olsun beyaz ,sarı gibi gibi öncelik büyük esyalari alın doğunca zaten alışverişini yaparsınız çabuk büyüyorlarmis zaten kıyafete özenip çok harcama yapmayın şimdilik pembis alıp erkek bebeğe giydirirsiniz yada maviş maviş kıza gerçi benim için renk ayrımı yok ama ben orta renkler aldım başından beri biri kız dedi biri erkek şimdi yüksek ihtimal kız diye düşünüyoruz oda gördüğümüzden değil ya poziyonu uymuyor ya kordon bacak arasında oluyor