Ben de emzik ve biberon wee aldımAz önce ebebekten sipariş verdim kızlar fikir olur belki diye buraya bırakıyorum. Hem ben de unutmayayım ne aldığımı.
Düzenleme: emzik özellikle wee baby aldım tutacaklar mi bilmiyorum. Alırlarsa avent emzik alırım doğumdan sonra. Emzirme sutyenini de denemek için aldım memnun kalırsam yazarım yine
Biberon lansinoh aldım ikili set indirimdeydi. Anne göğsü anti kolik bilmem ne yazıyor üstünde de bilmiyorum öyle miBen de emzik ve biberon wee aldımGüle güle kullansın kuzucuklarımız
Güle güle kullansın kuzucukEki Görüntüle 2808863
Bizimde bugün ana kucağımız geldi teyzeleriiiBide bime bi ara gelen aktivite minderimiz Altta gözüken hurcun içininde yarısı dolu
Sen ne güzel özellikli almışsınBiberon lansinoh aldım ikili set indirimdeydi. Anne göğsü anti kolik bilmem ne yazıyor üstünde de bilmiyorum öyle mi
Emzik damaklı mi senin aldığın? Wee babynin damaksız emziği yok galiba
Canim ben mecbur kullanıcam sütüm iki bebeğe birden yetse bile ikisini de aynı anda emziremem. Mecbur birini emzirirken birine biberonla vercem dönüşümlü. O yüzden özellikli bir sey olsun bari dedim. Araştırdım hatta anne göğsüne en yakın yavaş akışlı biberon emzikleriymiş gittim bi de ondan aldım meme reddi olmasın diyeSen ne güzel özellikli almışsınben belki kullanmayız ama ne olur ne olmaz ilk etapta elimizin altında bulunsun diye Bim'deki biberon ve emzik den aldım wee nin hiç özelliklerine bakmadım eğer kullanırsa bebişim en iyisi hangisiyse onu alırım
Teşekkür ederiz teyzesi inşallahUmay ismi çok güzel adıyla yaşasın kuzum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Evet güzel şeyler var ama daha çok 6 aydan sonrası için güzel şeyler var 1 yaş falan çok güzellerLCW nin çocuk ürünlerini çok beğeniyorum ben de ordan bebek çorabı aldım ilk olarak biraz zaman geçsin epey bir şey alırım ordan
İyi yaptın canım sütsüz kalmasın kuzucuklar bol bol sütün olsun inşallahCanim ben mecbur kullanıcam sütüm iki bebeğe birden yetse bile ikisini de aynı anda emziremem. Mecbur birini emzirirken birine biberonla vercem dönüşümlü. O yüzden özellikli bir sey olsun bari dedim. Araştırdım hatta anne göğsüne en yakın yavaş akışlı biberon emzikleriymiş gittim bi de ondan aldım meme reddi olmasın diye
Biberon almazlarsa ben emzirene kadar bekleyecekler mecbur
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet doğruEvet güzel şeyler var ama daha çok 6 aydan sonrası için güzel şeyler var 1 yaş falan çok güzeller
Ben de bugün bayağı favorilere ekledimLCW nin çocuk ürünlerini çok beğeniyorum ben de ordan bebek çorabı aldım ilk olarak biraz zaman geçsin epey bir şey alırım ordan
Sırt bezini nerden anladın canım bayıldımEki Görüntüle 2809426 Eki Görüntüle 2809423 Eki Görüntüle 2809429 Eki Görüntüle 2809434
Kızlar bugün aldığımız cicilerimiz lcwtakımın biri 6-9 biri 3-6 aylık .. kalıpları dar mı yoksa bu bebişler bu kadar minik mi oluyor yaa yelekte 6-9 aylık .. birde sırt bezi aldımm
Birde pusetimizi aldık ben çok beğendim kumaşı vs.
Arabaya sabitlenişi oldukça içimize sindi
Ayy benim LCW ye uğrayasım geldi şimdi bunlar çok güzel güle güle kullansın kuzumEki Görüntüle 2809426 Eki Görüntüle 2809423 Eki Görüntüle 2809429 Eki Görüntüle 2809434
Kızlar bugün aldığımız cicilerimiz lcwtakımın biri 6-9 biri 3-6 aylık .. kalıpları dar mı yoksa bu bebişler bu kadar minik mi oluyor yaa yelekte 6-9 aylık .. birde sırt bezi aldımm
Birde pusetimizi aldık ben çok beğendim kumaşı vs.
Arabaya sabitlenişi oldukça içimize sindi
AhahhaBen de baktım şimdi bize oto koltuğu şart iki bebekle başka türlüsü mümkün değil. Bebek arabası da doğumdan sonra düşünüyorum ilk etapta pusetle taşırız 6 aydan sonra kanguruyla idare ederiz dedim yaza kadar. Ekstra ana kucağı da almak istemiyorum bu pusetlerin hem oto koltuğu hem ana kucağı olarak kullanılıyor olması çok hoşuma gitti.
Görümcemin var puseti de haber bekliyorum oto koltuğu oluyor mu diyebunu da buraya yazıyorum ki mantıksız bir sey düşündüysem akıl verin diye
O da wakiki canımSırt bezini nerden anladın canım bayıldımben detayları tamamlıyorum önce
Çokk teşekkürler teyzesiAyy benim LCW ye uğrayasım geldi şimdi bunlar çok güzel güle güle kullansın kuzum
Ben de varim cinsiyetini ögrenemeyen yalniz degilsinHayırlı uğurlu olsun gözünaydın.Böylece cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım. :)
Ben de varımBen de varim cinsiyetini ögrenemeyen yalniz degilsin