- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Rica ederim canımAyyy canım sağolasın topiği farketmedim yeni açılmış teşekkür ederim etiket için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımAyyy canım sağolasın topiği farketmedim yeni açılmış teşekkür ederim etiket için
Ben hâlâ en alttaki tavşanlıdan yanayımEki Görüntüle 2807376 Eki Görüntüle 2807377 Eki Görüntüle 2807378 yaa hepsine vurgunum bilemezsinizEki Görüntüle 2807379
Unicornlu da çok güzel amaBen hâlâ en alttaki tavşanlıdan yanayım
Kafam allak bullak kurami ceksem yada 2 tane takim alayim yedeklese kullniriz hem ahaa lamba yandi beynimdeUnicornlu da çok güzel ama
Pusetle hatta kuzenimin ikiz oglu vardi onda puset varmis 2 tana sakin alma onlari vereyim kullan dedi disi mavi oldugu icin bende böylr puset ortusu alip kizçelere uygun hala getirecegimKızlar madem bu kadar faydalı Bi topik açılmış benim de en çok merak ettiğim şeyi sorayım size. Haftane çıkışında bebeği pusetle mi çıkaracaksınız yoksa portbebeyle mi
Kullanışlı bir şeye benziyorKızlar biz de bu seti beğendik. Beşik anne yanı olabiliyor. Yanları sürgülü
Kıyafet de önemli canım çıplak mi gezsin bebelerSanırım onlar daha önemli ama kıyafetler çok tatlı
Canım oğlumda puset mecburiydi Şanmed hastanesinde olmuştu doğumu.Kızlar madem bu kadar faydalı Bi topik açılmış benim de en çok merak ettiğim şeyi sorayım size. Haftane çıkışında bebeği pusetle mi çıkaracaksınız yoksa portbebeyle mi
Evet evet hala öyle zorunluymus hastahaneden cikarkenCanım oğlumda puset mecburiydi Şanmed hastanesinde olmuştu doğumu.
Güzel bir argümanKıyafet de önemli canım çıplak mi gezsin bebeler
Hatta hatırlıyorum puseti olmayanlara ya da çok durumu olmayan ailelere hastahane veriyordu Çok kaliteli birşey değildi verdiği ama, prosedür yerine gelsin diye uyguluyorlardı.Evet evet hala öyle zorunluymus hastahaneden cikarken
Bunu bilmiyodum oda iyi bisey en azndan dusunmuslerHatta hatırlıyorum puseti olmayanlara ya da çok durumu olmayan ailelere hastahane veriyordu Çok kaliteli birşey değildi verdiği ama, prosedür yerine gelsin diye uyguluyorlardı.
ÖyleBunu bilmiyodum oda iyi bisey en azndan dusunmusler