- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Hemen hemen çoğu oluyor. Ama yine de alırken özelliklerine bakın yazar ordaKızlar bu pusetlerin hepsi oto koltuğu oluyor mu? Yoksa oto koltuğu olarak da kullanılabilen pusetler ayrı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hemen çoğu oluyor. Ama yine de alırken özelliklerine bakın yazar ordaKızlar bu pusetlerin hepsi oto koltuğu oluyor mu? Yoksa oto koltuğu olarak da kullanılabilen pusetler ayrı mı?
Oto koltukları çok pahalı o zaman uygun fiyatlı olanlar genelde sadece pusetHemen hemen çoğu oluyor. Ama yine de alırken özelliklerine bakın yazar orda
Sağolasın canım benim sen kaç haftalık oldunHayırlı uğurlu olsun gözünaydın. Böylece cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım. :)
Kız çok istiyordum inşallah öğrenirsin yarın gönlüne göre versin AllahCanım sen de kız hissediyordun zaten Ben yarın öğrenirim inşallah 9:20 de randevum
Sağolasın canım şükürler olsun gönlüme göre oldu senin kızındı biliyorum hatta ismi masal benimki de nasip olursa Umay olacak inşallahGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de kızım olacak buna bayıldım
Inşallah gösterir gönlündeki olsun canım benimCanım sen de kız hissediyordun zaten Ben yarın öğrenirim inşallah 9:20 de randevum
Uygun fiyatlı olanlar arasında da var oto koltuğu olarak kullanılan Alırken araştırmak lazımOto koltukları çok pahalı o zaman uygun fiyatlı olanlar genelde sadece puset
Sağol bacım lcw dan aldım açılışı patikle yapmak istedim sosyal medyada paylaşım için alışverişe doktordan çıktığım gibi başladımYaa bunlar çok tatlı ben de tam sana yazacaktım alışverişe ne zaman başlıyorsun diye
Amin canımKız çok istiyordum inşallah öğrenirsin yarın gönlüne göre versin Allah
Amin canımInşallah gösterir gönlündeki olsun canım benim
Ya onu sorcaktım sana biz senle aynı gündük ama senin takvimde 25.09.2021 yazıyor tahmini doğum, yanlış mı yazıyor acaba? Benim 12+4 oluyor bugün.Sağolasın canım benim sen kaç haftalık oldun
Benim de bugün 12+4 tahmini doğum sezeryan olarak 25 Eylül dedi doktor bana senin kaç bir de normal doğum ve sezeryan doğum değişiyorYa onu sorcaktım sana biz senle aynı gündük ama senin takvimde 25.09.2021 yazıyor tahmini doğum, yanlış mı yazıyor acaba? Benim 12+4 oluyor bugün.
Ya ben her kontrolde diyorum çıkınca mağazaya uğrayıp bir-iki sey alcam. Çıkıyorum bakıp bakıp hicbir şey almadan çıkıyorum lcw takımlarına falan baktın mi kalitesi nasıl?Sağol bacım lcw dan aldım açılışı patikle yapmak istedim sosyal medyada paylaşım için alışverişe doktordan çıktığım gibi başladım
Bu hiç aklıma gelmemişti. Tabii öyle de hafta hesaplarken hamilelik günlüğüne son adet tarihi yazılıyor ya normalde şimdi 14 haftalık gibi görünüyosun bilgiler de ona göre haftanla uyumlu olmuyor istersen düzelt, sen bilirsin tabii.Benim de bugün 12+4 tahmini doğum sezeryan olarak 25 Eylül dedi doktor bana senin kaç bir de normal doğum ve sezeryan doğum değişiyor
Ya lcw da çok bakınamadım saat baya geç oldu diye ssdecepatik alıp çıktım ama pek bişey yok gibiydi. E bebeğe girdim 1 tane patik bulamadım belki de Urfa şubesinde yok. Hastane çıkışı takımlara baktım e bebekte ama pek beğenmedim desenleriniYa ben her kontrolde diyorum çıkınca mağazaya uğrayıp bir-iki sey alcam. Çıkıyorum bakıp bakıp hicbir şey almadan çıkıyorum lcw takımlarına falan baktın mi kalitesi nasıl?
Ebebekteki hastane çıkışlarının penyeleri çok güzel yumuşacık ama dediğin gibi desenleri bi acayip bi de bama aşırı pahalı geldi. Gerçi ben hep iki bebeğe göre hesaplıyorum tek olsa şimdiye çoktan almıştım.Ya lcw da çok bakınamadım saat baya geç oldu diye ssdecepatik alıp çıktım ama pek bişey yok gibiydi. E bebeğe girdim 1 tane patik bulamadım belki de Urfa şubesinde yok. Hastane çıkışı takımlara baktım e bebekte ama pek beğenmedim desenlerini
Hiç bilmiyorum ki doktor öyle diyince bende sezeryan düşünüyorum o yüzden öyle yazdım ama olmadı düzelteyim. Benim tüp bebek ayrıca embriyo transferini 16 ocakta oldum son adet 27 Aralık durumlar karışık biraz galiba BendeBu hiç aklıma gelmemişti. Tabii öyle de hafta hesaplarken hamilelik günlüğüne son adet tarihi yazılıyor ya normalde şimdi 14 haftalık gibi görünüyosun bilgiler de ona göre haftanla uyumlu olmuyor istersen düzelt, sen bilirsin tabii.
Muayene olurken doktor adet tarihini ne giriyo canım ordan hesaplayabilirsinHiç bilmiyorum ki doktor öyle diyince bende sezeryan düşünüyorum o yüzden öyle yazdım ama olmadı düzelteyim. Benim tüp bebek ayrıca embriyo transferini 16 ocakta oldum son adet 27 Aralık durumlar karışık biraz galiba Bende
Ya civile girmedim ama aklımda gerçi onları 2 haftaya alcam zaten 10 güne İstanbula gidiyom orda daha çok çeşit var bakarım orda. Tabi bacım sen 2 tane alcan valla mecbur düşünürsün ama çok güzel e bebek kaliteli gerçekten bugğn bide atlet zıbınlar vardı 7-8 TL kumaşları çokk güzel onlardan da alabilirizEbebekteki hastane çıkışlarının penyeleri çok güzel yumuşacık ama dediğin gibi desenleri bi acayip bi de bama aşırı pahalı geldi. Gerçi ben hep iki bebeğe göre hesaplıyorum tek olsa şimdiye çoktan almıştım.
Öyle penye bulsam battaniye yapcam birer tane de.
Civilde fiyatlar daha uygun ama onların da desenleri güzel değil.
Ay iyi ki kız seninki de şimdi ben sana habire fotoğraf atarım pembiş pembiş
Hiç bilmiyorum ki doktor öyle diyince bende sezeryan düşünüyorum o yüzden öyle yazdım ama olmadı düzelteyim. Benim tüp bebek ayrıca embriyo transferini 16 ocakta oldum son adet 27 Aralık durumlar karışık biraz galiba Bende