Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle büyütKızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak
Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım
Eşim sevinçten havalara uçuyor
![]()
Teşekkür ederim canımGüle güle büyüt![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Gelsin etekler gitsin elbiseler yaşasın her yerden çıkan renkli tokalarKızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak
![]()
Canım hiç deme yaaHayırlı uğurlu olsun. Gelsin etekler gitsin elbiseler yaşasın her yerden çıkan renkli tokalar![]()
Ne tatlı heyecanlarCanım hiç deme yaaŞimdiden toka ,bere, saç bandı için instadan bijuterilere bakmaya başladım
![]()
Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün :)Kızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak
![]()
Çok teşekkür ederim canımGözünüz Aydın sağlıkla büyüsün :)
Ayyy harika hadi gözünüz aydın çok sevindim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün de biz sizin gibiydik hadi bakalım gelsin ciciş kıyafetlerKızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak
![]()
Aynen canımAyyy harika hadi gözünüz aydın çok sevindim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün de biz sizin gibiydik hadi bakalım gelsin ciciş kıyafetler![]()
Bende vaarrıımBen de varım canım
Bende öğrenemediimm beni de alın aranızaaGel sarılıp birbirimize sabır dileyelim![]()
Tebrik ederim canımKızlar cinsiyeti öğrendikYüksek ihtimalle kızım olucak
![]()
Bir sonraki kontrol ne zaman ben pazartesi bir gidecem ama bakalım gösterecek mi? Benim kızımda dr çok emin bir şekilde erkek demişti 2 hafta sonra ne dediğini unutup kızımız da pek sağlıklı dedi eşim emin misiniz o benim karımın karnı değil mi diye dalga geçmişti. Şimdi geç olsun net olsun diyorum umarım tek seferde hallolurGel sarılıp birbirimize sabır dileyelim![]()
Girer canım bunlar uzun kollu ya bir kaç haftaya 100 e falan düşer.Kizlar hm takip eden anneler. Sizce indirime girer mi :)
O zaman beklemde kalayim tskler :)Girer canım bunlar uzun kollu ya bir kaç haftaya 100 e falan düşer.