Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle büyütKızlar cinsiyeti öğrendik Yüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Teşekkür ederim canımGüle güle büyüt
Hayırlı uğurlu olsun. Gelsin etekler gitsin elbiseler yaşasın her yerden çıkan renkli tokalarKızlar cinsiyeti öğrendik Yüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Canım hiç deme yaa Şimdiden toka ,bere, saç bandı için instadan bijuterilere bakmaya başladımHayırlı uğurlu olsun. Gelsin etekler gitsin elbiseler yaşasın her yerden çıkan renkli tokalar
Ne tatlı heyecanlarCanım hiç deme yaa Şimdiden toka ,bere, saç bandı için instadan bijuterilere bakmaya başladım
Aynen canım yaaNe tatlı heyecanlar
Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün :)Kızlar cinsiyeti öğrendik Yüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Çok teşekkür ederim canımGözünüz Aydın sağlıkla büyüsün :)
Ayyy harika hadi gözünüz aydın çok sevindim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün de biz sizin gibiydik hadi bakalım gelsin ciciş kıyafetlerKızlar cinsiyeti öğrendik Yüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Aynen canım En çok da oğlum sevindiAyyy harika hadi gözünüz aydın çok sevindim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün de biz sizin gibiydik hadi bakalım gelsin ciciş kıyafetler
Ay ne mutlu o zamanAynen canım En çok da oğlum sevindi
Bende vaarrıımBen de varım canım
Bende öğrenemediimm beni de alın aranızaaGel sarılıp birbirimize sabır dileyelim
Tebrik ederim canımKızlar cinsiyeti öğrendik Yüksek ihtimalle kızım olucak Ben de artık kız annesi olacağım , çok heyecanlıyım Eşim sevinçten havalara uçuyor
Bir sonraki kontrol ne zaman ben pazartesi bir gidecem ama bakalım gösterecek mi? Benim kızımda dr çok emin bir şekilde erkek demişti 2 hafta sonra ne dediğini unutup kızımız da pek sağlıklı dedi eşim emin misiniz o benim karımın karnı değil mi diye dalga geçmişti. Şimdi geç olsun net olsun diyorum umarım tek seferde hallolurGel sarılıp birbirimize sabır dileyelim
Girer canım bunlar uzun kollu ya bir kaç haftaya 100 e falan düşer.Kizlar hm takip eden anneler. Sizce indirime girer mi :)
O zaman beklemde kalayim tskler :)Girer canım bunlar uzun kollu ya bir kaç haftaya 100 e falan düşer.