- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
Sizin oda, bizim de şifonyer hazır olunca tamamız benceÇok zevkli işler ya güle güle kullanın. Biz de bugün odaya çok yaklaştık ama yine olmadı. Yarın için şansımı bir daha deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin oda, bizim de şifonyer hazır olunca tamamız benceÇok zevkli işler ya güle güle kullanın. Biz de bugün odaya çok yaklaştık ama yine olmadı. Yarın için şansımı bir daha deneyeceğim
Teşekkür ederim darısı başınıza kolaylıklar diliyorum hepinizeAman Allah'ım a dan z yeee bitirdin kız sen maşallah her bişeyi de düşünmüş koymuşsun darısı bizlere inşallah hepsi çok güzel temiz temiz ayarlamışsın tebrik ederim
Evet harika duygular güle güle kullanın hepsiniBugün doktor kontrolü sonrası bebeğimizin eksik kalan ihtiyaçlarını almak için bir kaç mağaza gezdik. Hayatımın en güzel alış veriş deneyimi oldu diyebilirim Biberonundan, deterjanına, yorganindan pişik kremine o kadar keyifli oldu ki. Tabi yine şifonyer alamadık Haftaya da onu hallederiz inşallah. Yavaş yavaş yıkama ütüleme işlerine başlayacağım artık.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını nasılsa olur önemli olan sağlığınızBen de tam diyodum ki ben daha ağırlaşmadan bebegin dolap ve beşiğini alalim yavaştan kiyafetlerini yıkayıp utuleyip yerlestirelim, hem havalar cok ısınır hem ben iyice agirlasirim cok zor gelir diyodum ki esim covid oldu ve karantinaya girdik daha 12 gün var
Herkesi İstanbul'da sanmak gibi dar görüşlülüğümüz oluyor kusura bakmayın. İstanbul'dayım buradaki Acıbadem'ler arasında uçurumlar var da ilginç şekilde, ondan sormuştum.Bizim eskişehirde 1 tane acıbadem var siz istanbuldasiniz sanırım.
Hepsi olur, yapılır yeter ki sağlık olsun. Çok geçmiş olsun.Ben de tam diyodum ki ben daha ağırlaşmadan bebegin dolap ve beşiğini alalim yavaştan kiyafetlerini yıkayıp utuleyip yerlestirelim, hem havalar cok ısınır hem ben iyice agirlasirim cok zor gelir diyodum ki esim covid oldu ve karantinaya girdik daha 12 gün var
Doğrudur, estafurullah, bizim burdaki acibademde sgk geçiyor, sanırım istanbulda geçmiyormuş, orada her şey gibi hastane fiyatları da yüksektir, Allah kolaylık versin . Burda sezeryan doğuma 8600 dediler, temmuzda zam gelebilirmiş yalnız, inşallah gelmez bakalım.Herkesi İstanbul'da sanmak gibi dar görüşlülüğümüz oluyor kusura bakmayın. İstanbul'dayım buradaki Acıbadem'ler arasında uçurumlar var da ilginç şekilde, ondan sormuştum.
1 tanesinde sgk anlaşması var yakınlarımda, onun doğum fiyatı da sizin dediğiniz gibi. Ben 1-2 ay önce aradığımda 2021 için belirlenen fiyat bu demişlerdi hiç zamdan bahsetmediler, inşallah gelmez.Doğrudur, estafurullah, bizim burdaki acibademde sgk geçiyor, sanırım istanbulda geçmiyormuş, orada her şey gibi hastane fiyatları da yüksektir, Allah kolaylık versin . Burda sezeryan doğuma 8600 dediler, temmuzda zam gelebilirmiş yalnız, inşallah gelmez bakalım.
Inşallah gelmez 2 yıldır hiç zam gelmemiş, bize denk gelmez inşallah1 tanesinde sgk anlaşması var yakınlarımda, onun doğum fiyatı da sizin dediğiniz gibi. Ben 1-2 ay önce aradığımda 2021 için belirlenen fiyat bu demişlerdi hiç zamdan bahsetmediler, inşallah gelmez.
Teşekkür ederim, hepimiz inşallahEvet harika duygular güle güle kullanın hepsini
Kısmet kuzum 12 gün çok değil yaparsın inşallah hayırlısıyla… aman önce sağlığınıza dikkat edinBen de tam diyodum ki ben daha ağırlaşmadan bebegin dolap ve beşiğini alalim yavaştan kiyafetlerini yıkayıp utuleyip yerlestirelim, hem havalar cok ısınır hem ben iyice agirlasirim cok zor gelir diyodum ki esim covid oldu ve karantinaya girdik daha 12 gün var
Hayırlı olsun Ben de yarın başlıyorum inşallahKızlar bende başladım bugün yıka ütüle kısmına bakalım kısmetse 1 haftaya odayı bitirirm Eki Görüntüle 2869393
Çok eğlenceli minnak minnak kıyafetler kolay gelsin sana…Hayırlı olsun Ben de yarın başlıyorum inşallah
Ay çok şirin hayırlı olsunKızlar yelek aldım
Sağol canımÇok eğlenceli minnak minnak kıyafetler kolay gelsin sana…
Hepsini bir arada mi yıkadınız? Renklerinde karışma oldu mu? Ben de şu renk karıştırmayan mendillerden mi alsam diye düşünüyorum da .Kızlar bende başladım bugün yıka ütüle kısmına bakalım kısmetse 1 haftaya odayı bitirirm Eki Görüntüle 2869393
Sağolasın canımcımAy çok şirin hayırlı olsun