Yaaa ben Bi tane buldum görmez olaydımOnlarda çok güzel görüntüsü güzel ama bana bebek çantasıymış gibi gelmedi
Bak o bayıldığım krem renkli deri olan çok çok aşırı beğendim ama o kadar para veremem söyle bana ben mi çok abartıyorum aslında güzel değil dimi soğut beni çantadanOnlarda çok güzel görüntüsü güzel ama bana bebek çantasıymış gibi gelmedi
Tamam o zaman açıkça söylüyorum.Bak o bayıldığım krem renkli deri olan çok çok aşırı beğendim ama o kadar para veremem söyle bana ben mi çok abartıyorum aslında güzel değil dimi soğut beni çantadanbirde şu alternatif desenliler nasıl onların fiyatı daha uygun değişik geldi gözüme ama
Tamam soğudum teşekkür ederimTamam o zaman açıkça söylüyorum.Bana biraz krem olan çocuk çantasın gibi geldi. Zevk meslesi işte bende en sondakini beğendim
Ya sondaki benimde çok hoşuma gitti acaba değişik bişey bakıyım derken sonra beğenmemezlik yapar mıyımTamam o zaman açıkça söylüyorum.Bana biraz krem olan çocuk çantasın gibi geldi. Zevk meslesi işte bende en sondakini beğendim
Ya al gitsin 1 seneye kalmaz yeni bitane alırsınYa sondaki benimde çok hoşuma gitti acaba değişik bişey bakıyım derken sonra beğenmemezlik yapar mıyım
Dimi ya doğru diyosun ben zaten herşey den çabuk sıkılıyomYa al gitsin 1 seneye kalmaz yeni bitane alırsınbanada arkadaş verdi 3-5 ay kullanır yeni alırım diye düşündüm nasılsa çabuk sıkılıncaz pahalı bişi alma o yüzden 6 aya bir değiştirir yeni alırsın
Aynen bende öyle o yüzden 20 tane çantam varDimi ya doğru diyosun ben zaten herşey den çabuk sıkılıyomucuzundan al gitsin ömürlük olmasına gerek yok
Heh işte ucuz ama çok almak tam benlikAynen bende öyle o yüzden 20 tane çantam varayakkabılarımla mağaza açarsın ama eşime diyorum ki 1 yıldır ayakkabı almıyorum. Geçen hafta Yine 3 tane aldım dayanamadım. Tamam bizim gibiler için en iyisi ucuz tek kullanımlık şeyler
Haha bende öyleydim 46 kilo olunca küçük pantolon bulamazdım buluncada alırdımHeh işte ucuz ama çok almak tam benlikben de kot pantolon hastasıyım. Bir zamanlar 48 kilo olunca her mağazadan 26 bedenleri ucuza topluyordum şimdi kotların hiç biri olmuyo 2 tane taytım var hamileliği onunla bitiricem sanırım
Ya bulamıyorum onları nerden bulcam bakıyorum İnternette penye elbise yazık günah çok pahalı ben evde giyincem sonuçtaHaha bende öyleydim 46 kilo olunca küçük pantolon bulamazdım buluncada alırdımbende 2 tane hamile taytı aldım allahtan elbisem çok fazla varda evin içinde iyi oluyor sende ucuz pazar elbislerinden alabilirisin evde giymek için
Haha basma etek al ne güzel işte çok vardır orda beli lastikli rahat olur üstünede atletYa bulamıyorum onları nerden bulcam bakıyorum İnternette penye elbise yazık günah çok pahalı ben evde giyincem sonuçtaya urfadayım ben çok sıcak belime lastik değince bile sıcaktan patlıyom istiyorumki diz üstü falan bol tişört gibi elbise altına sadece don giy dolan evde
Yok bacım yok belime değen bişey istemiyomHaha basma etek al ne güzel işte çok vardır orda beli lastikli rahat olur üstünede atlet
Bende herifin iç çamışırlarını giyiyorum.Yok bacım yok belime değen bişey istemiyomgeçen darlandım evde uzun tişört giydim herifinkileri
Bende 75 kullanıyordum şuan dolgunlaşınca evde 1 tane 80 vardı gelinlik sütteni gibi onuda yıllar önce hamilelik içşn almıştım dışarı çıkarken onu kullanıyorum. Emzirme sütyenide 85c aldım arkadaşta bi tane 80 almış hediye 80 nı şimdi kullanıyorum sanırım 85 doğumdan sonra iyi olacak gotoda attım beyaz ince olan 80Kızlar şimdi benim göğüslerim normalde de küçük 75 kullanıyorum çamaşır ama hani onun üst kısmında bile biraz bolluk oluyordu. Şimdi dolgunlaştı biraz ama öyle çok fark yok gibi .. 75 beden südyenimi hala takabiliyorum. Sorum şu ki emzirme südyen i alacağım ama bir beden büyük almak yeterli mi yoksa sona doğru dolarmı daha da göğüslerim ? Ay hiç anlamadım şu beden işini.. birde mesela pijama almak istiyorum normalde bir beden mi büyük almalıyım kendi bedenimden iki mi yine bilemedimhastane için alıcam hemde doğum sonrası evde Bi el atın konuya
Canım bu aldığın ürünün kalıbına göre değişiyor benim de 75 di normalde lohusa südyenini 85 aldım kablı şuan onu kullanıyorum 75 ler olmuyor çünkü bir tane de kabsız 90 aldım onun lastik kısmı sıkıyor ama göğüs kısmı büyük doğumdan sonra daha büyürse onu kullanırım aslında 85 olanın lastik kısmı daha esnek daha rahat ben internetten aldım en iyisi bizzat görüp almak benceKızlar şimdi benim göğüslerim normalde de küçük 75 kullanıyorum çamaşır ama hani onun üst kısmında bile biraz bolluk oluyordu. Şimdi dolgunlaştı biraz ama öyle çok fark yok gibi .. 75 beden südyenimi hala takabiliyorum. Sorum şu ki emzirme südyen i alacağım ama bir beden büyük almak yeterli mi yoksa sona doğru dolarmı daha da göğüslerim ? Ay hiç anlamadım şu beden işini.. birde mesela pijama almak istiyorum normalde bir beden mi büyük almalıyım kendi bedenimden iki mi yine bilemedimhastane için alıcam hemde doğum sonrası evde Bi el atın konuya
Canım bu pusetler kendilerini anne karnında gibi hissetsinler diye dizayn edilmiş.içine konulacak yastık ya da minder bu hissi bozuyor. Kolik bebekleri en çok rahatlatan şeylerden biridir pusete girmekEki Görüntüle 2864944
kızlar benim puset bundan. Şimdi buna ayrıca puset minderine gerek varmı içine? Yok gibi bnce ama tecrübesizlikten karar veremiyorum
Bende 75 kullanıyordum şuan dolgunlaşınca evde 1 tane 80 vardı gelinlik sütteni gibi onuda yıllar önce hamilelik içşn almıştım dışarı çıkarken onu kullanıyorum. Emzirme sütyenide 85c aldım arkadaşta bi tane 80 almış hediye 80 nı şimdi kullanıyorum sanırım 85 doğumdan sonra iyi olacak gotoda attım beyaz ince olan 80 Eki Görüntüle 2867289
Canım bu aldığın ürünün kalıbına göre değişiyor benim de 75 di normalde lohusa südyenini 85 aldım kablı şuan onu kullanıyorum 75 ler olmuyor çünkü bir tane de kabsız 90 aldım onun lastik kısmı sıkıyor ama göğüs kısmı büyük doğumdan sonra daha büyürse onu kullanırım aslında 85 olanın lastik kısmı daha esnek daha rahat ben internetten aldım en iyisi bizzat görüp almak bence
Aaa bilmiyordummm teşekkür ederm canım o zaman hiç hiç gerek yokCanım bu pusetler kendilerini anne karnında gibi hissetsinler diye dizayn edilmiş.içine konulacak yastık ya da minder bu hissi bozuyor. Kolik bebekleri en çok rahatlatan şeylerden biridir pusete girmek