Eylül 2021 Annelerinin Bebik Alışverişleri

Benim kız kardeşim yenidoğan hemşiresi şey diyor. Abla doğuma gelince bebeğin giyeceği kıyafetleri bazı aileler kilitli şeffaf poşete koyuyor içine 1 er tane bez de koyuyorlar o şekilde aldığımızda çok hoşumuza gidiyor uğraşmıyoruz ve tertemiz oluyor diyor. Bence çok mantıklı bende öyle yapıcam 3 takım yapıcam öyle birine tulum eldiven çıtçıtlı zıbın ve bez. Diğerinde alt üst ayrı takım eldiven ve bez bu şekilde paket yapılabilir 🤩
Hemşirelere hastane çıkışı diye aldığımız takımları mı veriyoruz peki 😁

Tavsiyem gerekliler gereksizler diye doğumdan sonra çekiyorlar onlara bak. İlk hazırlama videoları genelde savaş hazırlığı gibi çok çok şey konmuş oluyor sonra tekrar çekiyolar bunu koymuştum ama asla lazım olmadı diye. Ben hiç hatırlamıyorum 6 sene önceydi tek hatırladığım yastık kılıfları ve battaniyeler çok işime yaramıştı. Bir de kucağa alırlerken omza konan müslin örtüler.
Mantıklı yaa ben de izliyim gereksiz çok fazla şey koymayalım boşuna yük olur kafa karışır. O omuz örtüleri çok iyi ya sırf omuz için a101 den aldım

Hemşirelere hastane çıkışı diye aldığımız takımları mı veriyoruz peki 😁
Evet canım o takımlardan veriyoruz. Ama kız kardeşim diyoki tulumdan ziyade alt üst takımını giydiriyoruz hastane çıkışının 😁 sonra değiştirince yine tulum da farklılık olsun diye giydirilir ama alt üst olması daha pratikmiş. Onları poşetleyip bize veriyorlar çok güzel oluyor diyo 😅

Evet canım o takımlardan veriyoruz. Ama kız kardeşim diyoki tulumdan ziyade alt üst takımını giydiriyoruz hastane çıkışının 😁 sonra değiştirince yine tulum da farklılık olsun diye giydirilir ama alt üst olması daha pratikmiş. Onları poşetleyip bize veriyorlar çok güzel oluyor diyo 😅
Çok teşekkür ederim 😍

091EC286-D961-4C02-9753-09BBD1E188A6.jpeg
E50BFE36-C875-4CE5-A232-8168F18F37C9.jpeg
5108E0D6-54DC-442A-8785-A8E75944BA89.jpeg

Bunlar bizim bugün ki alışverişten.. reflü yatağına kararsızdım ama aldım içinde kiraz çekirdekli minderde vardı. Diğeriyle 10 tl oynuyordu. Göğüs pedi normalde lansinoh alacaktım ama bunu görünce uygun geldi aldım işe yarar inşallah. Emzirme yastığıda böyle küçük bir şey aldım yanımda da taşıyabilmek adına diğerleri büyük ağır geldi sanki bana ya buda işimi görür inşallah😄 baya bi tik attım listeye sanki🥰 birde şu sarı battaniyeyi çok severek aldımm

8C5B3007-3E5B-4719-AF51-F3638BB99DAB.jpeg

kızlar benim puset bundan. Şimdi buna ayrıca puset minderine gerek varmı içine? Yok gibi bnce ama tecrübesizlikten karar veremiyorum

Benim kız kardeşim yenidoğan hemşiresi şey diyor. Abla doğuma gelince bebeğin giyeceği kıyafetleri bazı aileler kilitli şeffaf poşete koyuyor içine 1 er tane bez de koyuyorlar o şekilde aldığımızda çok hoşumuza gidiyor uğraşmıyoruz ve tertemiz oluyor diyor. Bence çok mantıklı bende öyle yapıcam 3 takım yapıcam öyle birine tulum eldiven çıtçıtlı zıbın ve bez. Diğerinde alt üst ayrı takım eldiven ve bez bu şekilde paket yapılabilir 🤩

AA bak şimdi öğrendim doğumdaymış ikiz bebek tüp bebekmiş 36 haftalık doğmuşlar 2500 gram kuveze girmeyeceklermiş maşallah anneleri de 50 yaşındaymış 🙏🏻🥰 ben sorduğumda şimdi kıyafet hazırlıyorlarmış diyoki içine çıtçıtlı zıbın üzerine alt üst takım pijaması şapka eldiven çorap. Bazen tulum da giydiriyoruz ama genelde alt üst takım daha iyi oluyo diyo ilk giydirmede
Ne güzel bilgiler vermişsin. Etiket ve bez olayı çok iyi. Kardeşine de sana da teşekkürler 🤗

Eki Görüntüle 2864918 Eki Görüntüle 2864920 Eki Görüntüle 2864921
Bunlar bizim bugün ki alışverişten.. reflü yatağına kararsızdım ama aldım içinde kiraz çekirdekli minderde vardı. Diğeriyle 10 tl oynuyordu. Göğüs pedi normalde lansinoh alacaktım ama bunu görünce uygun geldi aldım işe yarar inşallah. Emzirme yastığıda böyle küçük bir şey aldım yanımda da taşıyabilmek adına diğerleri büyük ağır geldi sanki bana ya buda işimi görür inşallah😄 baya bi tik attım listeye sanki🥰 birde şu sarı battaniyeyi çok severek aldımm
Ayy ne güzel hepsi güle güle sağlıkla kullanın inşallah 🤲❤️ 🧿 Ben göğüs pedi almadım Aventin göğüs kapaklarını aldım gerek olmaz herhalde kapak kullanacağım

X