Yaaa evet ikizli olani da çok tatlıymışBak benim beğendiğim bu hatta senin ikiz olduğu için şöyle bi model de yapmış görünce aklıma sen geldin onu da atıyorum beğenirsen sayfayı incelersin
Kv nin verdiğini de atıyorum ama hiç beğenemedim çok eski
Evet ya kısa kalıyoz ama foto falan çekilir diye şey ediyomÇok kısa kalıyoruz ya ondan saçma geliyor. Bi de gelen giden de olmayacak. Gene de yapılır illa ki. İçinde kalmasın hiçbir şey gönlüne göre yaptır bence
Ay ikiz için olan çok güzelmiş gerçekten, bak canım çektiBak benim beğendiğim bu hatta senin ikiz olduğu için şöyle bi model de yapmış görünce aklıma sen geldin onu da atıyorum beğenirsen sayfayı incelersin
Kv nin verdiğini de atıyorum ama hiç beğenemedim çok eski
Aynen aynen odasını yapınca odasına da asarım diye şey ettimYaaa evet ikizli olani da çok tatlıymışben bi bakayım bu sayfaya olmazsa taşınınca çocuk odasının kapısına koyarım
Güle güle kullan canım. En alttakiler mama önlüğü mü? Mavi ile kavuniçi olan.Kızlar ben hiç uzun kollu pijama tk bulamadım bunları bulup alabildim
Hastane Odasında wc kapısına asAynen aynen odasını yapınca odasına da asarım diye şey ettimkv nin verdiğini napacam peki ben onu hiç beğenmedim
Ahaha ha dimi yaa insan görünce içi çekiyor bende baktıkça bayıldım bunlara illa olsun istiyom küçük kğçğk magnet gibi hediyeliğini de yapıyor ama kaça yapıyor daha soramadım. O kapı süsünğ ilerde odasını yaptığımda kapısına da asarım dedim aslında sırf hastane olsa ziyan olurduAy ikiz için olan çok güzelmiş gerçekten, bak canım çekti
Hahahaha sesli güldüm ya sorma bana bile sormadı senin zevkin nasıldır diye ama bunu asacağım boş kalsın daha iyi bence çünkü hiç zevkli Bi seçim olmamışHastane Odasında wc kapısına as
Doğru diyorsun, oda kapısına asılır. Ben Pinterestten bakayım en iyisi bişeyler kendim ya da kv yapar.Ahaha ha dimi yaa insan görünce içi çekiyor bende baktıkça bayıldım bunlara illa olsun istiyom küçük kğçğk magnet gibi hediyeliğini de yapıyor ama kaça yapıyor daha soramadım. O kapı süsünğ ilerde odasını yaptığımda kapısına da asarım dedim aslında sırf hastane olsa ziyan olurdu
Aynen canım bak benim zamanım yok olsa kendimde yapardım elimden gelir bu işler ama malzemelerini bile urfada temin edemem yer yok. Sen beğendiğini göster kv yapsınDoğru diyorsun, oda kapısına asılır. Ben Pinterestten bakayım en iyisi bişeyler kendim ya da kv yapar.
Ama yıllar önce yaptırmış diyorsun, bir zamanlar cidden sadece bunlar vardı. Zamanla gelişti sektör. As gitsin wc ye sonra da çıkışta unutuverirsin hastanedeHahahaha sesli güldüm ya sorma bana bile sormadı senin zevkin nasıldır diye ama bunu asacağım boş kalsın daha iyi bence çünkü hiç zevkli Bi seçim olmamışbenim bependiklerimi nasılsın beğenmiyor bir de buna bak
Onu da atsana çok merak ettim nasıl bir şeymişAynen aynen odasını yapınca odasına da asarım diye şey ettimkv nin verdiğini napacam peki ben onu hiç beğenmedim
Eğer aile apartmanı vs gibi bi yetdr oturuyorsanız, daire kapısına asabilirsin doğumdan sonra bir hafta 10 gün dursa yeterAynen aynen odasını yapınca odasına da asarım diye şey ettimkv nin verdiğini napacam peki ben onu hiç beğenmedim
Kız dalgasına yıllar önce diyom eskiden yapmış ama tam olarak ne zaman onu da bilmiyom Bi insan yıllar önce niye bunları yaparkiAma yıllar önce yaptırmış diyorsun, bir zamanlar cidden sadece bunlar vardı. Zamanla gelişti sektör. As gitsin wc ye sonra da çıkışta unutuverirsin hastanede
Yok canım aile apartmanın oturmuyoz 1300 km uzakta oturuyom doğuma gelecekler anneler. Ben de öyle düşündüm daire kapısına asıyım 3 gün kalsın sonra sökerim ama hastaneye asmam onu brnEğer aile apartmanı vs gibi bi yetdr oturuyorsanız, daire kapısına asabilirsin doğumdan sonra bir hafta 10 gün dursa yeter
Az önce attım görmedinOnu da atsana çok merak ettim nasıl bir şeymiş
Aynen daire kapısı candırYok canım aile apartmanın oturmuyoz 1300 km uzakta oturuyom doğuma gelecekler anneler. Ben de öyle düşündüm daire kapısına asıyım 3 gün kalsın sonra sökerim ama hastaneye asmam onu brn
Haklısın öyle yapım en iyisi Allahtan kapı çok birine asarımAynen daire kapısı candırhem gönlü olur hem senin gözünün önünde olmaz
Bi de hissetmiş pembe yaptırmış.Kız dalgasına yıllar önce diyom eskiden yapmış ama tam olarak ne zaman onu da bilmiyom Bi insan yıllar önce niye bunları yaparkiaynen ben unutayım ama şimdi küsecek benim verdiğimi asmadın diye